- Konu Sahibi LAVXIXNXIXAW
-
Aramıza hoşgeldin canım ,Arkadaslar ben yeniyim ve isvicreden katiliyorum araniza :)
10 senelik evliyim ve bir cocuk sahibi olamadik daha ne yasiki .
Bizde IVF basladik daha Hormon sonuclarini bekliyorum bu hafta bakalim ......
ASLLAHIM herkese hayirlisiyla ellerine saglikli bir bebek vermesini diliyorum .
Arkadaslar ben yeniyim ve isvicreden katiliyorum araniza :)
10 senelik evliyim ve bir cocuk sahibi olamadik daha ne yasiki .
Bizde IVF basladik daha Hormon sonuclarini bekliyorum bu hafta bakalim ......
ASLLAHIM herkese hayirlisiyla ellerine saglikli bir bebek vermesini diliyorum .
allah hayırlısını versin,EN EVVELÜ tesbihini sayısızca çekin,rahat olun stres yapmayın.
Ali imran suresinin 26. ve 27. ayetlerini 41 gün 41 er kere okuyanın her dileği oluyormuş.,hoca falan değilim,kapalı da değilim,sadece temiz kalpli biriyim.namazlarımda kadınlar kulübünde evlat isteyenlere de her seferinde dua ediyorum.dualarım sizinle.
yarın 11. günüm test yapcam ..o kadar heyecanlıyım ki ..aynı zaman da çok korkuyorum...negatif yazısından ve "0" değerinden nefret ediyorum ..
ne olur yarabbim sen hepimizin yüzünü güldür.sen bize hayırlısını ver yarabbim .
inşalah rabbim yüzünü güldürsün muradını nasip etsinnnnnnnnnyarın 11. günüm test yapcam ..o kadar heyecanlıyım ki ..aynı zaman da çok korkuyorum...negatif yazısından ve "0" değerinden nefret ediyorum ..
ne olur yarabbim sen hepimizin yüzünü güldür.sen bize hayırlısını ver yarabbim .
Canım yarın sonuç çıkar çıkmaz yazacağım iyi dileklerin için sağol ..[/QUOTE
Arkadaşım gelmedinmi daha.wala şiştim meraktan.
Canım yarın sonuç çıkar çıkmaz yazacağım iyi dileklerin için sağol ..[/QUOTE
Arkadaşım gelmedinmi daha.wala şiştim meraktan.
Al bendende o kadar :97:
arkadaşlar kusurama bakmayın işten yeni geldim ..işyerinden yazcaktım fakat interneti kısıtlamışlar kk açmadı.sonucum yine kocaman bir negatif ..zor çalıştım vallaha .içimi bile dökemedim.söz vermiştim ama hemen cevaplayamadım.neyse sizlere iyi bir haber veremedim ..dualarınız için sağolun...
arkadaşlar kusurama bakmayın işten yeni geldim ..işyerinden yazcaktım fakat interneti kısıtlamışlar kk açmadı.sonucum yine kocaman bir negatif ..zor çalıştım vallaha .içimi bile dökemedim.söz vermiştim ama hemen cevaplayamadım.neyse sizlere iyi bir haber veremedim ..dualarınız için sağolun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?