Yarın test yapacağım..Pozitif olmasını çok istiyorum arkadaşlar..

inşallah POZİTİF olur canım,olmazsa sakın yıkılma,ben burada daha önce de paylaşmıştım.12 sene çocuğu olmayan komşum vardı 1 aşılama 2 tüp yaptırdı olmadı eşi param bitti daha devam etmiycem deyip bırakmışlardı,o ara kkomşuları ile büyük kavga olayları yaşamışlar çocuk olayını unutmuş karakola gidip gelmişler ve o ara hamile kalmış,hatta kadıncağızı dövmüş komşusu.tahlil yapmaya beraber gitmiştik,netice pozitif.doktor ona seni döven komşuna çiçek al götür onun sayesinde hamile kaldın,kafandan çocuk olayını çıkardın.yani psikoloji ile çok ilgisi var.
şimdi o bayanın kaç çocuğu var biliyor musun?sıkı dur 4.
2 si normal diğer ikisi ikiz.3 kız 1 erkek.
hepsi de kendiliğinden oldu.
yılma dua et.
DUALARIM BURADA BÜTÜN EVLAT İSTEYENLERe.

inşallah POZİTİF olur canım,olmazsa sakın yıkılma,ben burada daha önce de paylaşmıştım.12 sene çocuğu olmayan komşum vardı 1 aşılama 2 tüp yaptırdı olmadı eşi param bitti daha devam etmiycem deyip bırakmışlardı,o ara kkomşuları ile büyük kavga olayları yaşamışlar çocuk olayını unutmuş karakola gidip gelmişler ve o ara hamile kalmış,hatta kadıncağızı dövmüş komşusu.tahlil yapmaya beraber gitmiştik,netice pozitif.doktor ona seni döven komşuna çiçek al götür onun sayesinde hamile kaldın,kafandan çocuk olayını çıkardın.yani psikoloji ile çok ilgisi var.
şimdi o bayanın kaç çocuğu var biliyor musun?sıkı dur 4.
2 si normal diğer ikisi ikiz.3 kız 1 erkek.
hepsi de kendiliğinden oldu.
yılma dua et.
DUALARIM BURADA BÜTÜN EVLAT İSTEYENLERe.

Arkadaslar ben yeniyim ve isvicreden katiliyorum araniza :)

10 senelik evliyim ve bir cocuk sahibi olamadik daha ne yasiki .
Bizde IVF basladik daha Hormon sonuclarini bekliyorum bu hafta bakalim ......
ASLLAHIM herkese hayirlisiyla ellerine saglikli bir bebek vermesini diliyorum .

Aramıza hoşgeldin canım ,
Bende 10 yıllık evliyim ve ilk tüp bebek denememin sonucunu bekliyorum...İnş. sendede sorun çıkmaz ve tez zamanda bebeğine kavuşursun canım...Allahım hepimizin yüzüne baksın kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Hoşgeldin Arkadaşım;
Aminn inşlh

LAVİNİAW nerdesin canımya testin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum...Sabahtan bu yana sayfana gelip bakıyorum henüz haber yok..Hadi canım dualarımız seninle güzel haberlerini ver bize...

merhaba,
zordur beklemek ve sonucu almak için kliniğe gitmek , ama herşeyiin iyi ve olumlu olacağını düşün, hisset ve o şekilde yaşa, lütfen panik yapma, negatifte çıksa vazgeçme, asla, bende 3 .cü için başlamak üzere gün sayıyorum nerdeyse,

çok zorlu günlerdir, psikolojik de yıpratır ama azimle ve sabırla ve hoşgörü ile deneyeceğiz sürekli,

en azından yalnız değilsin canım, burda ki pek çok kişi aynı dertten burada zaten,

olumlu haberini görürüz umarım, olmazsa da dediğim gibi, asla vazgeçmek yokkkk:))),
sevgiler,

allah razi olsun kardes cumleden razi olsun her bayan anne olmak ister tabiki allahin taktiri ne zaman olursa allah herkezin yardimcisi olsun allah cumleye yasatsin annelik duygusunu benimde cocugum yok 2 bucuk senelik evliyim 1 senedir ugrasiriz

allah yardimcin olsun canim benim insallah sen bize duaci olursun hayirlarla bende bugun gordum yazini canim benim insallah guzel haber getirisin hayirlisidan peki hala nerde kaldin canim merak ettim alah her istiyene nasip etsin insallah cunku her bayan anne olmayi hak ediyor bence herkezin vakti zamani var bence

arkadaşlar kusurama bakmayın işten yeni geldim ..işyerinden yazcaktım fakat interneti kısıtlamışlar kk açmadı.sonucum yine kocaman bir negatif ..zor çalıştım vallaha .içimi bile dökemedim.söz vermiştim ama hemen cevaplayamadım.neyse sizlere iyi bir haber veremedim ..dualarınız için sağolun...

Ne diyceğimi bilemiyorum canım benim inan çok dua etmiştim ama üzülme allah büyüktür...Seninle konuşalım canım...Tedaviye devam etmeyi düşünursen memorialı sana öneririm...Konuşalım canım üzülme ne olursun...

Cnm arkadaşım üzülme lütfeeeen...
Bu denemeler sonucunda inşlh hiç ummadığınız zamanda bebiş haberi gelir.
Rabbim umulmadık kapılar açsın size dilerimki..

Ah canım yoldaşlarım çok iyiysiniz...allah size güzel haber almayı nasip etsin tüm kalbimde diliyorum..bize de burda umut olun sevinelim inşaaaalllah..şuan ne yapcağımı bilmiyorum tedavi konusunda .10 tane yumurda dondurlmuştu.anadolu sağlık merkezinde .ama en azında altıay ara vermeyi düşünüyorum..bilmiyorum gerçi sağlıklımı düşünüyorum hele şunu bi atlatayımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…