• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarin Transferim Var ...

Merak eden arkadaslarr ...

Sonucum negatiff ...

Nasip degilmiss...

canım hayırlsıı olsun benımde olmadı.yanı negatıf.allah sanada olmayan herkese ve banada ınsannalh bundan sonrakı denemeızde nasıp etsın.canım sana bır sey sorcam adet oldunmu sen yada lekelenme oldumu bende tık yokta merak edıyorum bana bılgı verırmızınız olmusuz alan arkadaslarım adet hemen oldunuzmu yada gun gelmeden yada 12,gunden sonra lekelenme olan yada hemenmı adet oldunuz onu ogrenmek ıstıyorum normlade benım adet gunum gecelı bugun 5,gun yanı transferın 9,gunu adet gunumdu kızlar bılgı verın lutfen.

Sen üzülmeee ...
Gülüm incinmeee ...

Canimin ici iki gözüm sakin küsmeee ...
Bana hediye birak bütün kederlerii ...

Ben aglarim ikimizin yerineee ...

" CANIM KOCACIM KESKE SENI BABA YAPABILSEYDIM ... "

boyle dme canım kendını bukadar suclama allah ıstese yapar bızı anne baba tabıkı bız cabalıyoruz tedavıımızı oluyoruz ama nasıp.kendını suclayıp moralını hepten sıfırlama ama cok zor tabı ben bıle tam kendıme gelemedım.kendımı dınlememeye calsıyorum.allahtan ıse gıdıyorum yoksa evde olsam cok dusunurdum ama sende kafanı dagıtmaya bak canım allah sabır versın sanada hepımıze

Hepinize cok tesekkür ederim kizlarr ..

Sevincimde de , üzüntümde de hep benimleydinizz ...

Bunu da atlaticaz ALLAHIN izniylee ..

Beni bekleyen 8 tane kücük embriyom icin güclü olmam gerekiyorr ...

Hala bir umudum var ..

senın umutlanacagın donmus embrıyolrın var ya benım gıbı donmusu olmayanlar ne yapsın.bak umutsuzluga kapılma bız tekrar ta bastan baslıcaz.yınede umutlu ol.kendını bırakma 10 yumuradan 3dollendı 2sı transfer oldu elde sıfır

sılam canım bizim zamanımız var anne baba olabilmek için ben ilk tedaviye başlarken aynı topikteydik belki hatırlayamazsın şimdi gördüm yazını üzüldüm ama bak dondurulmuşların varmış biz şanslıyız yine benimde var son 8tane 3.denememi yapıcam ben 2defa bebegimi kaybettim hele sonuncusu beni yıktı 36haftalıkken kaybettim ama biz güçlü olucaz arkadaşım sonuna kadar savaşacagız meleklerimiz için pes etmicez hiç bizaman gör bak bizde burda melegime kavuştum diye topik açıcaz

canım hayırlsıı olsun benımde olmadı.yanı negatıf.allah sanada olmayan herkese ve banada ınsannalh bundan sonrakı denemeızde nasıp etsın.canım sana bır sey sorcam adet oldunmu sen yada lekelenme oldumu bende tık yokta merak edıyorum bana bılgı verırmızınız olmusuz alan arkadaslarım adet hemen oldunuzmu yada gun gelmeden yada 12,gunden sonra lekelenme olan yada hemenmı adet oldunuz onu ogrenmek ıstıyorum normlade benım adet gunum gecelı bugun 5,gun yanı transferın 9,gunu adet gunumdu kızlar bılgı verın lutfen.

Canim senin adina da üzüldüm gercektenn ...

Ne kadar cok hamile haberi duyarsak o kadar umutla doluyor icimizz ...

Böyle negatif sonuc alanlar icin de kendimize üzüldügümüz gibi üzülüyoruzz ...

Insallah bir dahakine hem sen , hem ben , hem de bütünnn bu yolun yolcusu olan (TÜPCÜ ahalisi ) arkadaslarim evlatlarimiza kavusalim ... :Saruboceq:

Canim benin dün test günümdü bir ihtimal POTiTiF cikar diye ilaclarimi kullanmistim ..

Ilaclari bu gün itibariyle kestim ..

Sanirim bir hafta icinde adetim gelirr ..

Sen de ilaclari kestiysen yakinda gelir muhtemelenn ..

Stres yapma .. Stres yaparsan adetin gecikebilirr ..

boyle dme canım kendını bukadar suclama allah ıstese yapar bızı anne baba tabıkı bız cabalıyoruz tedavıımızı oluyoruz ama nasıp.kendını suclayıp moralını hepten sıfırlama ama cok zor tabı ben bıle tam kendıme gelemedım.kendımı dınlememeye calsıyorum.allahtan ıse gıdıyorum yoksa evde olsam cok dusunurdum ama sende kafanı dagıtmaya bak canım allah sabır versın sanada hepımıze

Canim sucluluk duygusu tasimiyorum ..

Zaten bizim sorunumuz es kaynakli ..

Hersey Rabbim`den ..

Ben sadece esimin üzülmesine dayanamiyorum ..

Ben iyi kötü aglayarak , sizlanarak icimdeki üzüntüyü bir nevi atiyorum ..

Ama esim bana güclü görünmek icin , destek olmak icin aglayamiyorr bilee ..

Ama gözlerindeki buguyu farketmemek imkansizz ...

Bu sarki hislerimi öyle güzel anlatiyor ki ...

Sen üzülmeee ...
Gülüm incinmeee ...

Canimin ici iki gözüm sakin küsmeee ...
Bana hediye birak bütün kederlerii ...

Ben aglarim ikimizin yerineee ...

Sanki tüm sarkilar bizim icin ...

iki gözüm seneler geciyorr ..
gönül ektigini biciyorr
bir selam lütfet
bu ne cok HASRET ..

Gel KAVUSALIM artik ...

can özüm bahar geldii