• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarin Transferim Var ...

canim benim ya.kader arkadasim.allahim yardimcin olsun bitanem.insallah bu defa yavrularini kucagina alcak onlarin kokusunu içine çekeceksin.olcak bu defa bak gör.bizlerde umut olcaksin arkadasim.MEVLAM yar ve yardimcin olsun.dualarimizla yanindayiz unutma.

inşallah inşallah canım pozitif sonucu alırsın ve hamileliğin boyuncada hiç bi sorun yaşamazsın.allah yardımcın olsun.dualarım seninle...

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese, sana, bana sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

silam canim, demek sonunda transfer gunun belli oldu. Canim insallah hayirlisiyla busefer hersey cok guzel olur. Insallah pozitif sonuc alirsin ve 9 ay sonra kucagina almak nasip olur.

inşallah herşey dilediğin,dilediğimiz gibi geçer..... sana,bana ve tüm isteyenlere nasip eder.... benden dün toplandı yumurtalar inşallah sorun çıkmaz ve banada transver gerçekleştirilir.... allah yardımcımız olsun....

sılam arkadasım cok duygulandım ınan
yurekten dua edıyorum Rabbım o cennet cicegi yavrularımızdn bizleri mahrum bırakmasın
bızde tedavıdeyız henuz yumurta toplanmadı bızde
Rabbim yardımcın olsun arkadasım.
Rabbımızın hazınesı bol ınsallah hayırlısıyla guzel haberlerımızı paylasmak umudu ve duasıya

canim benim ya.kader arkadasim.allahim yardimcin olsun bitanem.insallah bu defa yavrularini kucagina alcak onlarin kokusunu içine çekeceksin.olcak bu defa bak gör.bizlerde umut olcaksin arkadasim.MEVLAM yar ve yardimcin olsun.dualarimizla yanindayiz unutma.

inşallah inşallah canım pozitif sonucu alırsın ve hamileliğin boyuncada hiç bi sorun yaşamazsın.allah yardımcın olsun.dualarım seninle...

Allah yardımcın olsun,Allah kolaylıklar versin sana,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.................

Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah....

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese, sana, bana sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

silam canim, demek sonunda transfer gunun belli oldu. Canim insallah hayirlisiyla busefer hersey cok guzel olur. Insallah pozitif sonuc alirsin ve 9 ay sonra kucagina almak nasip olur.

inşallah herşey dilediğin,dilediğimiz gibi geçer..... sana,bana ve tüm isteyenlere nasip eder.... benden dün toplandı yumurtalar inşallah sorun çıkmaz ve banada transver gerçekleştirilir.... allah yardımcımız olsun....

Canim arkadaslarim hepinize cok tesekkür ederim ...
Dualariniza amin diyorum ...

Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin hamileligi en kisa zamanda ..

Transferden sonraki 4. günüm..

Test tarihim 23 ARALIK ...

Rabbim hayirli , mutlu sonuclar almayi nasip etsin ...opuyorumnanaktan

silam canim, inan sabah aklimdaydin, silam napti acaba diye..Allaha cok sukur hersey yolunda gitmis, insallah 23 aralikta guzel haberlerini aliriz..

sılam rabbim inşqallah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamileliği nasip etsin bizi imkanın oldukça habersiz bırakma...

Silam selam

konuyu daha yenı gordum ben ınan cok duygulandım ALLAHIM ınsallah bu sefer kucağını bos bırakmaz yavruna kavusursun canım arkadasım ınan bana senın için cok dua edıcem hepımız ıcın bılıyorsun bende 7 senedır bebeğime kavusucağım gunu beklıyorum

Ben ınanıyorum guzel haberler verıceksın sağlıklı 9 ay geçirip bebeğini kucagına alıcaksın uzun sağlıklı gunler sızlerı beklıyor canım unutma umut edıp bir yola girmek başarmanın yarısıdır ınanıyorum sen basaracaksın

Allahım gonlune gore versın bu sefer yuzunu güldürsun ınsallah

Aminn inşallahhh...

Sen benden bir gün önce mutlu haber alacaksin insallah canim..
Ertesi günü de bana burdan hamileyim yazmak nasip olur ins..

silam canim, inan sabah aklimdaydin, silam napti acaba diye..Allaha cok sukur hersey yolunda gitmis, insallah 23 aralikta guzel haberlerini aliriz..

Allah razi olsun canim ..
Napayim valla bol bol yatiyorum ..
Kitap okuyarak, boyama yaparak felan zaman gecirmeye calisiyorum ..
Komik bisiler izliyorum ..

Ama pazartesi gecesi aglamaktan öldüm diyebilirim ..
Sinan Cetinin sundugu Hayat Sinemasi beni bir hayli aglatti ...

Bizi anlatan bir hikaye olmus ...

Bu arada hic belirtim yok ...
Insallah yavrularim benimledir ...

silam hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım...herşey yolunda gidicek inşallah...

Amin canim ...
Insallah basarmak nasip olurr ..

sılam rabbim inşqallah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamileliği nasip etsin bizi imkanın oldukça habersiz bırakma...

Canim cok tesekkürler ...
Rabbim tüm dileyenlere , belki de suan benim gibi sonuc bekleyenlere hamisligi nasip etsin ...

Hamilelere de saglikla dogurmakk ..

Silam selam

konuyu daha yenı gordum ben ınan cok duygulandım ALLAHIM ınsallah bu sefer kucağını bos bırakmaz yavruna kavusursun canım arkadasım ınan bana senın için cok dua edıcem hepımız ıcın bılıyorsun bende 7 senedır bebeğime kavusucağım gunu beklıyorum

Ben ınanıyorum guzel haberler verıceksın sağlıklı 9 ay geçirip bebeğini kucagına alıcaksın uzun sağlıklı gunler sızlerı beklıyor canım unutma umut edıp bir yola girmek başarmanın yarısıdır ınanıyorum sen basaracaksın

Allahım gonlune gore versın bu sefer yuzunu güldürsun ınsallah

Allah razi olsun canim arkadasim ..
Yazini okudugumda icim bir kez daha umutla dolduu ...

Dualarinizin benimle oldugunu bilmek ne güzelll bisii anlatamam ..

Hepimiz öyle cok zorluklardan gecerek bu asamalara geliyoruz kii ...
Insallah Rabbim bütün emeklerimizin karsiligini verir ..

Benim dualarim da evlat hasretiyle yanan bütün din kardeslerim icin ..
Allahim hepimizi hayirli evlatlarla mükafatlandirsin . Şeniz .

SILAM DURUMLA ıLGıLı BıRAZ PAYLAŞIRMISIN KAÇ TANE ÇÖZÜLDÜ KAÇ TANE KALDI KAÇ HÜCRELı BU KONULŞARLA ıLGıLı PAYLAŞIM YAPABıLıRMıSıN SAKINCASI YOKSA cnmcım

SILAM DURUMLA İLGİLİ BİRAZ PAYLAŞIRMISIN KAÇ TANE ÇÖZÜLDÜ KAÇ TANE KALDI KAÇ HÜCRELİ BU KONULŞARLA İLGİLİ PAYLAŞIM YAPABİLİRMİSİN SAKINCASI YOKSA cnmcım

Canim 13 adet embriyom vardi ..
3 tane transfer edilmesi icin öncelikle 3 adet cözündürüldü ...
Bunlarin 2 sinin gelisimi iyi gitmediginden 2 embriyo daha cözündürüldü..

Yani 5 embriyonun 3 ü iyi cikti ..

Doktorlarimin gelisimlerinin ve kalitelerinin iyi derece oldugunu söyledikleri 3 embriyom
11 Aralik 'da transfer edildi ..

Ben kafamin cok karismamasi icin hücreleri konusunda bilgi almak istemedim ..

Transferde sonra cok yatma imkanim da olmadii ..
10 dakika yattim yatmadim wc icin kalkmak zorunda kaldim ..

Doktorum kalkabilecegimi söyledii ..
Embriyolarin rahime tutunmasi icin özel yapistirici bir madde ile rahme verildigini söyledi ..

Aslinda her sey boss ..

Rabbim isterse her halükarda olurr ..
Yeterki O "OL " desin ... :1rolleyes:

Hayırlısı rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞına alacaĞın evlat hamılelıĞı nasıp etsın ınŞallah rabbıme emanet olun cvp ladıĞın ıÇın teŞekkÜrler...

silamcım az kalmış sonucunu almana inşallah pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın dualarım seninle canım allahım güzel günleri görmenizi nasip etsin

Back
X