yarin ultrasona gitcem ama cok korkuyorum

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
slm kizlarr aslinda 20 sinde gitcektim ama gecen gunler 1 kere asiri karnim agriyodu birde 1 kere az kan geldi bugunde butun gundur akintim kirmizi nedir bu yaa yarin bise goremessem cok korkuyorum cok neolur dua edin banaa yaaa

slm kizlarr aslinda 20 sinde gitcektim ama gecen gunler 1 kere asiri karnim agriyodu birde 1 kere az kan geldi bugunde butun gundur akintim kirmizi nedir bu yaa yarin bise goremessem cok korkuyorum cok neolur dua edin banaa yaaa

inş bir sorun yoktur nekadarlık bebişin

reyhan tam tehlikeli zamanindasin bol bol dinlen ayaga hic kalkma ALLAHIN izniyle gecer ve yarinda mutlu haberle dönersin INSALLAH

Son düzenleme:
kizlarrrrrrrrrrrr kkiizlar bebegimi gordum tam 5.5 cm uzun 12 haftaliksn dedi kadin ama tam emin degil biseler bakmasi lazimmiss ay yani 3 ay lik hamileyim bebegimin resmini videosunu aldimm resimii cekip avatarima koycam hahahahh ara bi zipliyorduuu karnimdaaa cok mutliuyum allah herkeze boyle mutluluk nasip etsin insallah

peki niye kan gelmiş arkadsım doktor ne dedi bu konuda bende 6 haftalık gebeyim ama iki günüdr bendede kahverngi kan geliyo akıntıyla doktora elbette gittim bisey yok kendini yorma falan dedi ama hala korkuyorum geldikce kan tam seninkinin gelme sebebş neymiş

canim normal dedi eski kan olabilir yerlesme kanamasi olabilir daha korkmuyorum wallaha bebisimin kalp atisi bile gorunuyorr cok guzel bir duyguu yaa

umarım hersey yolunda gıtmıstır bol bol dınlenmeye bak canım.moralını sakın bozma.

canım nasıl 12 haftalıkmıssın sen kac haftalık olarak bılıodunnn benımde aynısey basımda bende ıkı aydıradet olmadım adet sokturucu kullandım kullandıktan sonra 15 gun yınede olmadım adet dr ar gıttım hamılesın 20 gunluk falan dedıı

wallaha ben 8 haftalik biliyodum son adetimi bilmiyodumm 12 haftalik ciktimm bak teyzesii avatarda ilgincmis seninkidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…