- 22 Şubat 2013
- 704
- 265
- 123
Kesinlikle. Oylesiylede ayni kefede oluyorsunuz kayinvalide tarafindanValla oyle yapinca daha iyi oluyor sanirim, insanlar aman surat asmasin, aman tatsizlik cikarmasin diye kimse birsey demiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle. Oylesiylede ayni kefede oluyorsunuz kayinvalide tarafindanValla oyle yapinca daha iyi oluyor sanirim, insanlar aman surat asmasin, aman tatsizlik cikarmasin diye kimse birsey demiyor
Evet oyle oluyor, sizde de keske koronada arasaydiniz, bir ihtiyacin var mi diye sorup samimi olmadan gorevinjzi yapmis olurdunuZ,sosyal medyadan silmek de biraz gereksiz olmus ama oylr yapmak istediyseniz oyle yapin, bebek gormeye gidin hic samimi olmadan oturup gelinKesinlikle. Oylesiylede ayni kefede oluyorsunuz kayinvalide tarafindan
Tamam da hergun o kisi ile samimiyetini anlatip sonra ondan bana yakindi bende yuz verme dedim erkekler boyledir dedim bunun nesi yanlis??
Siz her isinizde hastaliginizda dahil ailenizi arayacaginiza el kapisindaki komsuyu ariyosaniz o komsunuz sorsun nasilsiniz diye kardesinizden ailenizden beklemeyin . Bu olay boyle oldu yani.
Korona degillerdi sadece tedbir amacli olmustuEvet oyle oluyor, sizde de keske koronada arasaydiniz, bir ihtiyacin var mi diye sorup samimi olmadan gorevinjzi yapmis olurdunuZ,sosyal medyadan silmek de biraz gereksiz olmus ama oylr yapmak istediyseniz oyle yapin, bebek gormeye gidin hic samimi olmadan oturup gelin
Ozmanada yuz verme derdim. Erkeklere yuz verince haddini asmiyorlarmi? Ayrica ben ona neden kotu manada diyim ki. Onun hakkinda fesat dusunmesinler diye yuz verme dedim. O benim icin fesat dusundu.O arkadaşı kadın olsa aynı lafı der miydin?? demezdin.
Ayrıca o arkadaşın iyi değil bence samimi olma diyebilirdin ama sen "erkeklere yüz verme" demişsin. Kadına resmen flört ediyorsun gibi bir şey demişsin. O da haliyle sinirlenmiş kim olsa sinirlenir.
Valla bana söylemese bile adı üstünde "aile" önce kimi aradıysa aradı ben merak edip ararım, bu öyle basit grip değil küçük hesaplar yapmam.
Neyi kabul etmiyorum burda herkes gordugunu kendine gore elestiriyor bende aciklamada bulunuyorumHiçbir bakış açısını kabul etmiyorsunuz ama.
Böyle nerede yanlış yaptığınızı bulup düzeltemezsiniz ki
Sadece içimi dökmek istedim beraber eltimi kötüleyelim diye açtım konuyu diyorsanız o başka tabi.
Ona da hakkınız var
Ya arkadaslar ben zaten gereksiz samimiyet kurma pesinde degildimki
Sadece ben degilimki onun icin boyle dusunen
Ciddiye aldigimdan degil.
Ben sormadimki hic o dedi diyede yapmadim.
Engellemeye gelince artik boyle olmasi gerekiyordu
Ozverili davranip hosgoru beklemek bence her insanin hakkidir diye dusunuyorum
Sizinle aynı düşünmeyen kişilere verdiğiniz cevaplar. Ben herhangi birine aa o da olabilir dediğinizi göremedim. Sizinle aynı düşünenlere katılmışsınız sadece. Bu durumda farklı bakış açısı alıp farklı davranamazsınız. Sanki sizin gibi düşünmeyenler eltinizmiş gibi cevap veriyorsunuz.Siz her isinizde hastaliginizda dahil ailenizi arayacaginiza el kapisindaki komsuyu ariyosaniz o komsunuz sorsun nasilsiniz diye kardesinizden ailenizden beklemeyin . Bu olay boyle oldu yani.
Ozmanada yuz verme derdim. Erkeklere yuz verince haddini asmiyorlarmi? Ayrica ben ona neden kotu manada diyim ki. Onun hakkinda fesat dusunmesinler diye yuz verme dedim. O benim icin fesat dusundu.
Kesinlikle onu kotulemeniz icin soylemedim allah biliyo onada kotu niyetle demedim belki uslubum yanlis olabilir ama niyetim kesinlikle boyle degilYa şimdi ilk mesajınızda eltinizi yargıladığınız bir cümle var. "iş yerinde bir erkek arkadaşıyla samimiyetini anlatıyordu bana her gün hem de"
Şimdi de diyorsunuz ki fesatlık olsun diye söylemedim.
Şimdi salak yerine konmak en sinir olduğum şeydir :) sen istedin ki "aaaa eltiye bak erkekle samimiymiş iş yerinde, püüüüü nasıl kadın o, evli barklı kadının erkek iş arkadaşı mı olur hem de samimi" diyelim
Eltinize sen erkeklere samimiyet ayarını tutturamıyorsun, sen yüz göz oluyorsun alt metinli " erkeklere yüz verme" demişsin ve evet bu fesatlık hem de büyük fesatlık.
Valla anlayisiniz icin tesekkurler sagolun iyi geldi yazdiklarinizO mesafeyi çizmiş zaten.boş verin samimi olmayın sizde.hatayı en başından abla kardeş olmaya çalışmakla yapmışsınız.o el zaten size kardeş olmaz ki.uzak durun.ordan burdan da silip dikkatleri üzerinize çekmeyin.sonra o iyi olur siz kötü.
Cok guzel yazmissiniz ya bilmiyorumki fevri davrandim sildim o an. Hata degildi ama gereksiz bi hareketti sanirim.Mesafe koyman yeterliydi. Hayatda sürekli iletişimde olduğumuz insanlar, bir de görünce merhabalaştığımız hal hatır sorduğumuz insanlar var.. O seviye de bırakabilirdin ilişkini.
Benim eltimin kimseye zararı yoktur, ama faydası da yoktur. 20 küsür yıllık evliyim bir tane arkadaşı olduğunu duymadım, annesi ve kv dışında evine kimse girmez. Onlar da senede 1-2 kez. Kapısının önünden geçsen, bir kahve için arayıp uğrayamazsın. Ki yeni evlendiğimde çocuğuna emeğim geçmiştir. Kendisi çalışıyor çocuğa kv baktığı için ne işi olsa bana bırakırdı, hastalandığında 10-15 gün idare etmişliğim oldu. Bazen çok dan dun konuşur, laf nereye gidiyor demez. Ortamlarda hal hatır sorarım, özel günlerde mesajlaşırız o kadar.
Yani küs değil ama mesafeliyim. Sizde bu şekilde yürütebilirdiniz ilişkinizi. İnstagramda ekli olanların hepsiyle aynı samimiyetde misiniz?
Oda dursaydı ne olacaktı ki.
öyle olur zaten benim eltimde 10 yıl boyunca kimseyle anlaşamayıp nedense ben aileye girdikten sonra anlaşır oldu gelir gider oldu bunu ben değil yaşayanlar söylüyo kv yle anlaşamayan kadın şimdi annecim , annesiiii ,anacım diye şirinlik yapar oldu aman yapsın aman iyi olsunlar asla huzursuz ortam istemem duramam ama bile bile yapması da bi tuhaf , benim kv dede eltimin doğum günü olur beni arar ara diye hatırlatır, kandilde beni arar ablanı aradın mı diye sorar ,ben kaza geçirdim arayan olmadı , aile yakınımız vefat etti arayan yok doğum günüm geçti yok, beklemedim de aramasını ama hep benden yapmam beklendi o yüzden bende yapmamaya başladım ama gidipte kv ye şikayet etmedim ona göre davrandım, ama kv bana deseydi ki hiç aramıyosun x ablanı diye o zaman derdim o beni hiç bişeyimde aramadı diyeİ9
baslarda oyle dusundum iyi olayim kotu niye olayim ki diye. Sonra ne geldiyse o kadar gittim ama gelin gorunki aramadim diye olay oldu . Kirginl8gini bana degil kaynanama yetistirdi kusur gibi. Benden arayip sorulmak ilgi gormek gibi beklenti varsa samimi olmamiz gerekirdi. Ortada bi korona biseyde yoktu zaten is yerinin aldigi tedbir. Kaaynanami kaynimi sevmeyen insan suan onlarla yagli balli onlari kotuleyen insan suan onlarla hic bisi olmamis gibi bu iki yuzluluk mide bulandirici ayrica kaunanamda bildigi halde herseyin farkinda oldugu halde hala onu bana iyilemesi de itici olyyo ama elimden hicbirsey gelmiyor mesafe koyuyorum ama kayinvalide cocuguma bakiyor bu cok keskin mesafe olmuyor
Iste kayinvalidelerde bazen olayi bu noktaya getiren kisi oluyo. Kotu niyetle yapilmasa bile zoraki oldugundan zaten bi anlami kalmiyor boyle seylerinöyle olur zaten benim eltimde 10 yıl boyunca kimseyle anlaşamayıp nedense ben aileye girdikten sonra anlaşır oldu gelir gider oldu bunu ben değil yaşayanlar söylüyo kv yle anlaşamayan kadın şimdi annecim , annesiiii ,anacım diye şirinlik yapar oldu aman yapsın aman iyi olsunlar asla huzursuz ortam istemem duramam ama bile bile yapması da bi tuhaf , benim kv dede eltimin doğum günü olur beni arar ara diye hatırlatır, kandilde beni arar ablanı aradın mı diye sorar ,ben kaza geçirdim arayan olmadı , aile yakınımız vefat etti arayan yok doğum günüm geçti yok, beklemedim de aramasını ama hep benden yapmam beklendi o yüzden bende yapmamaya başladım ama gidipte kv ye şikayet etmedim ona göre davrandım, ama kv bana deseydi ki hiç aramıyosun x ablanı diye o zaman derdim o beni hiç bişeyimde aramadı diye
Herkese hayirli cumalar.
Gercekten nerden baslasam bilmiyorum.
Benim bi eltim var ben 4 senelik evliyim o 2 senelik eltim kayinvalidemin yakin akrabasi.
Eltim kisacasi evlendigi ilk gunden beri onla arkadas gibi olmaya calistim oda uzaktan geldigi icin yaninda olmaya calistim nereye gitsem goturdum ev esyalari icin eksiklerini aldim. Kislik hazirliklarimi paylastim yeni evlendigindeyani bir abla gibi olmak istedim ona. Kayinvalidemde kocasi kanser olmustu o sira hastanede onla kaliyordu onun yerine ben destek oldum. Neyse eltim bana surekli kayinvalidem icin yok elesimin parasini yediler birikim yapmadilar bana dugunde bisey yapmadilar bizi borc icinde biraktilar vs vs evlendigi ilk gunlerde bana dert yandi. Sonralar iste ben cagirirsam gelirdi aramazsam aramaz kendi cok cagirmazdi. Yani aramizda aslinda ondan oturu cok soguk bi cizgi vardi. Neyse bu bi iste calisiyordu surekli bana gelip ordaki bi cocukla olan samimiyetini anlatiyordu hergun ama bende bisi demiyordum. Sonra cocuk bigun isle ilgili bunu terslemis bende buna erkeklere yuz verme dedim oda bana ne demek istiyorsun dedi beni yanlis anladi.o sira bi kirginlik oldu ama sonra devam ettik gorusmeye. Ama cok asiri degil yani. Bende kendimi geri cektim ondan ayni samimiyeti gormedigim icin bunun esi rahatsizlandi. Korona icin test olmus bunuda calistigi yerden eve 1 gece gondermedilrr tedbir amacli. Buda ben onu neden aramamisim diye kirilmis ama ben orda kaldigini esinin rahatsiz oldugunu ondan degil baskasindan duyduk. Sonra kayinvalidemde bir araya geldik yuzume bakmadi bi kopek muamelesi yapti resmen bende eve gittim . Kaynanamda senin araman lazimdi ona kirilmis falan dedi. Bende bana kendisi dememis bisi benden neden ilgi bekliyor vs vs dedim. Sonra ne zaman kaynanamda karsilassak bulundugum odaya gelmedi konusmadi hic. Gecenlerde msj attim nasilsin diye iyim dedi aradan epey zaman gecti ne sen nasilsinndiye sordu ne biseu ben ona bi adim attim o bana atmadi. Salaklik bende zaten. Sonra bennbunu sosyal medyadan sildim. Gecen kucuk kaynim yazmis neden heryerden sildin onu diye bende noldu dedim yapma boyle gundem oluyosun falan dedi guya abisi uzulmus bu kadarmi nefret ediyo diye evet o kadar sevmiyorum dedim. Bide kaynanami o kadar kotuleyen insan suan onla yagla bal gibi. Simdi bidahaki ay dogum yapacak. Gitmek dahi istemiyorum esim kardesim icin gideriz vs diyor ben nerde yanlis yaptim bilmiyorum.
Okuyanlar hakkinizi helal edin.
Karsisindaki cocuk degil koca 35 yasinda bi adam yani evlenmis bosanmis dikkat et yuz veriyosun manasinda dedim ama yanlis anlasildimMesafeli olmak böyle akrabalık ilişkilerinde hayat kurtarıyor yoksa birinden biri cırkını çıkarıyor işin, bence o yüzden bu ilişkiyi ayarlayamamışsınız karşılıklı. Eltinizin aramadı diye kırılması bunu kv ye söylemesi mantıksız aramazsa biri kırılırım ama laf etmem yani sizde arayabilirdiniz illa kendisinden duymaya gerek yok zaten böyle şeyler birilerinden duyulur kişiden değil. Eltinizin iş yerindeki kişiyle samimiyetini anlattığını vurgulamanız yanlış aktarım diye düşünmek istiyorum aksi çok iğrenç,, sizin söylediğiniz ona biraz kırıcı olmuş yanlış anlayabilir ucu çok açık yüz verme ne demek sanki kardeşi karşısındaki kişi bir erkek. Sosyal medyadan silmek anlık gereksiz bir hareket tanımadığımız muhabbet etmediğimiz bile insanlar duruyorken aşırı değer yükleyip önemseyerek silmek çocukça komik görünüyor. Doğuma tabi ki eşinizin yeğeni sizin de yeğeniniz sayılır gitmelisiniz mesafeyi koruyarak göz aydınlığı verip dönersiniz. İyilik yapıldığında ïkarşılıkta çok beklememek gerek yap unut gitsin demişler karşındaki bilmiyorsa da onun karakteridir.
Sözünüz biraz ucu açık yani nereye çeksen gidecek türden o yüzden normal anlaması ama dediğim gibi görmeye gidin doğum ölüm bunlarda küslük olmaz hele böyle saçma şeylerden hiç olmaz aile içinde zaten küslük sürmüyor.Karsisindaki cocuk degil koca 35 yasinda bi adam yani evlenmis bosanmis dikkat et yuz veriyosun manasinda dedim ama yanlis anlasildim
Aynen öyle hala aynı devam ediyo nişanlımda öyle, teyzemin doğum günü ara istersen ,teyzemin kızı bayıldı arasana , nedense bende nişanlımın baba tarafıyla iyiyim, ama anne tarafı bana soğuk bende onlara ama ilelebet gider mi gitmez mi bilemem zoraki iyi olma çabaları zamana yaymak diye bişey yokIste kayinvalidelerde bazen olayi bu noktaya getiren kisi oluyo. Kotu niyetle yapilmasa bile zoraki oldugundan zaten bi anlami kalmiyor boyle seylerin![]()