Benmi cok takintiliyim

Aynen öyle hala aynı devam ediyo nişanlımda öyle, teyzemin doğum günü ara istersen ,teyzemin kızı bayıldı arasana , nedense bende nişanlımın baba tarafıyla iyiyim, ama anne tarafı bana soğuk bende onlara ama ilelebet gider mi gitmez mi bilemem zoraki iyi olma çabaları zamana yaymak diye bişey yok
Zor surecler yonlendirilmek sinir bozucu bazen

Ya arkadaslar ben zaten gereksiz samimiyet kurma pesinde degildimki kayinvalidem surekli cagir ara cagir ara diye diye onada ayni sekilde bir arada olalim biz aileyiz diye diye boyle oldu
Ayrica benimde 1 cocugum var en buyuk masraflarini karsilayacak sekilde cocugumun besiginden mama sandalyesi yuruteci bebek arabasi vs herseyi verdim insan da minnet duygusu olur dimi ben ona kotu adim atmadim ama o oyle degil iste . Bana olan tutumu herzaman farkliydi ben de kerizlik zaten iyilik yapmicaksin.
Buna benzer şeyler yaşayan bir tanıdığım var. Sonları da sizin gibi oldu. Kimse için büyük fedakarlıklar yapmana gerek yok. Karşıdaki ihtiyaç sahibi değil, seni yap diye sıkıştırmamış muhtemelen. Yapıyorsan da beklentiye girme. Bana da biri karşılık bekleyip iyilik yapsa ben de koşa koşa uzaklaşırım. Herşeyin aşırısı zarar.

Yaptıkların güzel şeyler, iyi şeyler.
Ama herkes samimi olacak, seninle aynı kafa da olacak diye bir şey yok.
Elti senin gibi olmayınca kafaya takmışsın bu durumu ve bence de takıntı haline getirmişsin.
Benim eltim yok.
3 tane görümcem var.
Geldikleri kadar gidiyorum.
Kafam çok rahat inanın.

İnanki seni çok iyi anlıyorum bir tanede bende var yılanın teki....yıllarca k.validemi kötüledi durdu ...kocamın eski nişanlısını bana anlata anlata bitiremedi...ben k.validemlerle ne zaman kötü olsam o yağlı ballı oldu...baktım olacak gibi değil ona hiçbirşeyimi anlatmamaya başladım k.validelere kızsam bile ona malzeme vermedim.. hep onları çok sevdiğimi onların her işine kayıtsız şartsız koşabişeceğimi falan anlattım ona ...bu dahada kudurdu...eltimin çocuğu yok bu arada eşi şeker hastası...oda bu mağduriyeti fırsata çevirmiş durumda herkese kök söktürüyor kaynana k.pederin gıkı çıkmıyor ona..oğulları hasta ya bırakır gide diye tahamül ediyorlar oda azdıkça azıyor....eşinide kışkırtıp herkese düşman etmiş durumda biraz sorunlu bir kişilik maalesef...biz onun her işine koşdukça burnu kalktı kendini vazgeçilmez sandı...biz alttan aldıkça o bizi ezdi durdu...tek baş edemediği kişi eşim...birgün k.pederle tartıştılar ki haksız oldukları bir konuydu adam oğluna bi şeyler söyledi bu kalktı oradan biktim sizden sizin sorunlarınızdan o.çocukları diye bastı küfrü...eşim debunu evden kovdu falan..kendi eşinin sesi çıkmadı yerin dibine girdi ama o da karısıyla baş edemiyor..hasta olduğu için kendini ezik görüyor kendini...zaten o kadın herkese düşman etti onu kimsesi yok başka...yada o öyle görmek istiyor...

Başlarına gelmeyen felaket kalmadı hep destek olduk maddi manevi...
Biraz beli doğrulunca yine selam sabahı kestiler...eşimde sildi ikisinide her yerden ..sonra utanmadan k.valideme şikayet etmiş eltim...oda eşimi aradı yalvardı...abin şeker hastası olum bişey olsa üzülürsün abini idare et falan diye
Eşimde ,kimin önce öleceği hiç belli olmaz hasta diye kimsenin gö...'nü kaldıramam kusura bakma dedi kapattı...k.validem bana tavırlı şimdi eşimi onlarla barışmaya ikna etmiyorum diye aramıyor sormuyor...çokta umurumda anlatıyorum kadına böyle böyle diye sen haklısın ama ne yapalım idare et onlarda öyle diyor...manyakmı ne
Ben idare etmek zorunda değilim kimseyi kusura bakma dedim olayı kapattım
Şimdi kimse kimseyle görüşmüyor ve böyle daha huzuruyuz
Yıllarca onu alttan alıp profosyonel bir saygısıza dönüştürdüm çok pişmanım...size tavsiyem burnunj kaldırmayın kimsenin küsmek için bahane arıyorsa küssün kendi bilir...çünkü siz alttan aldıkça o tepenize çıkacaktır unutmayın....ama keşke her yeren silmeseydiniz bu onu kendine önemli hissettirmiş gibi görünüyor
Neyseki 2 yılllık bir emeğiniz var erken uyanmışsınız ben tam 15 yıl idare ettikten sonra uyandım şimdi kendime kızıyorum...

Back
X