Yarin vize var

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Hanimlar merhaba.
Yarin bi vizem var 180 sayfadan sorumluyuz kitabi 2 kere tekrar ettim calistim ama zor konular.
Hoca da asiri zor soruyormus yillardir. Yillar sonra okullu olunca biraz telasa dustum nasil calismaliyim yarin öğlene kadar?
Cunku hala tam emin olamiyorum kendimden, ne tavsiye edersiniz?

Sizce konunun en önemli yerleri hangi bölümlerse o kısımların üstünden geçin, hoca siz olsaydınız ne sorardınız bunu düşünerek çalışın. Ben öyle yapardım yani.

Sizce konunun en önemli yerleri hangi bölümlerse o kısımların üstünden geçin, hoca siz olsaydınız ne sorardınız bunu düşünerek çalışın. Ben öyle yapardım yani.
Nasil tarif edilir hocamiz biraz "kıl" denilen tiplerden :)
Bir sinifta toplam herkesin aldigi notun toplami 60 mis misal o derece.
Nerden soracagini bilmiyorum onemli yerleri fosforlu kalemle gectim oralari yazip ezver yapacagim insallah ise yarar

Yarım günde hatmedemeyeceğinize göre bi dahakine son güne bırakmamanızı tavsiye ederim
3 hafta onceden basladim calismaya bu derse. Ayrintilariyla 2 kere tekrar ettim ama yine de emin olamiyorum. Konuda yazmistim bunu sanirim. Calisma taktigi olanlar illa ki vardir fikir istedim.
Tavsiyeniz icin cok tesekkurler.

Nasil tarif edilir hocamiz biraz "kıl" denilen tiplerden :)
Bir sinifta toplam herkesin aldigi notun toplami 60 mis misal o derece.
Nerden soracagini bilmiyorum onemli yerleri fosforlu kalemle gectim oralari yazip ezver yapacagim insallah ise yarar
Öyle bir tipse ne soracağı belli olmaz bizim sırf gıcıklık olsun diye işlemediğimiz yerden 40-50 puanlık soran hocalarımız vardı. Öyle tiplere ne yapsan yaranamazsın. Derste en çok üstünde durduğu yerleri tekrar edin yeter bence.

Öyle bir tipse ne soracağı belli olmaz bizim sırf gıcıklık olsun diye işlemediğimiz yerden 40-50 puanlık soran hocalarımız vardı. Öyle tiplere ne yapsan yaranamazsın. Derste en çok üstünde durduğu yerleri tekrar edin yeter bence.
Insallah :) cok tesekkur ederim

Tum calisman bittikten sonra guzel bir not kagidi cikar. Onemli kisimlari not et, ustunu ciz, ozenle yaz ki aklina girsin ve tam otursun. Bunu iki kere de yapabilirsin. Beynin kamera ozelliginden faydalanmadir bu olay aslinda

Tum calisman bittikten sonra guzel bir not kagidi cikar. Onemli kisimlari not et, ustunu ciz, ozenle yaz ki aklina girsin ve tam otursun. Bunu iki kere de yapabilirsin. Beynin kamera ozelliginden faydalanmadir bu olay aslinda
Onemli yerleri fosforlu kalemle cizdim o zaman bir ekz daha okuyup not alayim hemen onu ezberlemeye calisayim

Erken git, sınıfın çalışanlarına kaynak yap.
Sınavdan önce herkes birilerine bisiler anlatırdı benim zamanımda-ki aklında kalsin diye. Onlardan duyduklarım hep işime yaramıştır. Bir de nereden biliyorlarsa (belki hoca söylerken dikkatli dinlemişler,belki üst sınıflardan duymuşlar) çıkma ihtimali olan soruları da söylerlerdi.
Canım arkadaşlarım...ama ben sözel bir bölümdüm.
Bence olabildiğin kadar erken git, birileriyle çalış. Hem onların not kağıtlarına göz atarsin

Bir konuyu kafanda iyice oturttuktan sonra diğer konuya geçmeni ve notlarını ses kaydı yapıp dinlemeni tavsiye ederim ;) başarılar

altını çizdiğiniz yerleri hızlıca tekrar edin ve eğer çıkmış sorularınız var onlara çalış güzelce

Okuduğunuz her başlığı, kendinizce sesli olarak özetleyin birine anlatır gibi ve ses kaydı yapın bu sırada.
Sonra o ses kaydını açın ve kağıtlara son bir tekrar notu alın.
Başarılar dilerim

Kendi ogrencilik yillarimi anlatayim.vize aksami caliscam diye plan yapardim sonra dur yarin sabah erken kalkar calisirim der yatardim.sabah alarm calinca kapatir biraz uyuyayim kendime gelirim derdim.sonra bi bakardim oglen olmus(ikinci ogretimdeydim)en iyisi otobuste calisayim derdim otobuste baslardim okula gidince sohbet muhabbet derken sinava girerdik bazen iyi bazen kotu olurdu ama bi sekilde mezun oldum.haa bu arada not ortalamam da gayet iyiydi.bolum sozel oldugundan genelde yorum agirlikliydi sinavlar.2 kagit doldurdugumu bilirim.;)

Hanimlar merhaba.
Yarin bi vizem var 180 sayfadan sorumluyuz kitabi 2 kere tekrar ettim calistim ama zor konular.
Hoca da asiri zor soruyormus yillardir. Yillar sonra okullu olunca biraz telasa dustum nasil calismaliyim yarin öğlene kadar?
Cunku hala tam emin olamiyorum kendimden, ne tavsiye edersiniz?
Bende ıstanbul üniversitesi auzef öğrencisiyim bizim de yarindi ama alesle aynı güne denk gelmiş o yüzden 2 3 araliga almışlar siz hangi bolumsunuz

Okulun yakınlarında notlar ve geçmiş yılların soruları satılmıyor mu? Bence nereden nasıl soru çıkabileceğini anlamak için en iyi kaynaklar onlar oluyor.

Bende de var öyle bi cins hoca:) Geçen sene en yüksek alan 35miş, madem öyle demek ki zor soruyo ben de çalışmam.Sanki 90 alıp rekor mu kırıcam dedim:halay: Sonuçta 15 aldım:KK70: Çan eğrisinden geçmeyi planlıyorum, sizde de çan eğrisi varsa çok bile çalışmışsınız boş verin:KK31:

Back
X