Yarin vize var

Hanimlar merhaba.
Yarin bi vizem var 180 sayfadan sorumluyuz kitabi 2 kere tekrar ettim calistim ama zor konular.
Hoca da asiri zor soruyormus yillardir. Yillar sonra okullu olunca biraz telasa dustum nasil calismaliyim yarin öğlene kadar?
Cunku hala tam emin olamiyorum kendimden, ne tavsiye edersiniz?

Zordur iyi bilirim. . Bende geçen hafta atlatım vizeleri. Senin gibi kendimi kötü hissediyordum. Bir siyaset öğrencisi olarak sana verebileceğim tavsiye kahveni alıp güzelce okuman o okuduklarından küçük notlar çıkarman. Sana göre önemli olan yerleri.
kolay gelsin başarılar dilerim :)

Vize yarin olduguna gore bu aksam yapabilecegin en onemli sey yatmadan once onemli noktalari bir kagida yazmak. Ve son kez yazdiklarini okuyup yatmak.
Yarin sinavdan once erken gidip arkadaslarinla tekrar yapman da cok iyi olur benimde o tekrarlar sayesinde gectigim sinavlar var :)

Yazarak calisin,kesinlikle akilda kaliyor.
Altini cizerken ben anlamiyorum cunku altini duzgun cizmeye daha cok odaklaniyorum:bicak:

bıkere hıc stres yapma
calıstın zaten
uyumadan once roman okur gıbı cızdıklerını okuyup uyuyunca baska kazınıyor zıhne
bende bu etkılı olmustu

kıtabın basına ders calısmak ıcın oturmazdım kıtabı anlamak ıcın okurdum onemlı gorup cızdıgım yerlerı de gece uyumadan once yatakta okur hemen uyurdum sabah kalktıgımda hepsı aklımda olurdu

Yazarak çalışın önemli yerleri bende o şekilde yapıyorum ve son dakikaya kadar çalışmayın beynimiz bir anda hata veriyor sınavda hepsini unutuyorsunuz tanımlara çalışın her hoca 50 puan alacak kadar tanım sorusu sorar ;)

Back
X