- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
öncelikle, yardımcı olmaya çalışanlara gönülden teşekkür, kınayan "son güne mi bırakılır" vs diyenlere de teessüf ederim.
samimiyetinize güvenerek yazdığımı ve de eşime ve anneme güvenip onları beklediğimden, ancak onlar da gelmeyince yalnız kaldığımdan, ayrıca gebelik sebebiyle zor hareket ettiğimden söz etmiştim önemle, ama bazı arkadaşlar bunları önemsiz görüp son güne bırakmayı bilerek ve isteyerek yaptığımı sanmışlar sanırım...
neyse ben yardımcı olmaya çalışanlara tekrar teşekkür ederim, arefe gecesi temizliğe başlayamadım çünkü eşimle beklenmedik bir tartışmaya girdik kötü bir gece geçirdim daha doğrusu sabahladım, ancak bayramın ilk günü kahvaltıdan sonra işlerimi yaptım nasılsa gelen giden olmuyor diye, eşim de yardım etti ve sonuç çok da güzel oldu. gerçi eşimin yarım bıraktığı yerler oldu spürmediği falan ama ben feci yorulunca ona da bir şey demedim belimden kıymetli değil. akşam babam geldi bizde kaldı hatta, o bile kızdı niye uğraştın bu halinle temizlikle falan diye.
bu arada halıdaki lekeyi normal saç şampuanıyla çıkardım, yani eşim bayaa bi uğraştı ama çıktı.çok iyi fikirmiş, onu öğreten arkadaşa da çok teşekkür ederim :)
şimdi rahatça oturuyorum.herkese teşekkürler tekrar...
kim son güne mi bırakılır diye seni kınadı ki canım, kimse