Yarına kadar nasıl temizlik yapıcam acil yardımm

öncelikle, yardımcı olmaya çalışanlara gönülden teşekkür, kınayan "son güne mi bırakılır" vs diyenlere de teessüf ederim.
samimiyetinize güvenerek yazdığımı ve de eşime ve anneme güvenip onları beklediğimden, ancak onlar da gelmeyince yalnız kaldığımdan, ayrıca gebelik sebebiyle zor hareket ettiğimden söz etmiştim önemle, ama bazı arkadaşlar bunları önemsiz görüp son güne bırakmayı bilerek ve isteyerek yaptığımı sanmışlar sanırım...
neyse ben yardımcı olmaya çalışanlara tekrar teşekkür ederim, arefe gecesi temizliğe başlayamadım çünkü eşimle beklenmedik bir tartışmaya girdik kötü bir gece geçirdim daha doğrusu sabahladım, ancak bayramın ilk günü kahvaltıdan sonra işlerimi yaptım nasılsa gelen giden olmuyor diye, eşim de yardım etti ve sonuç çok da güzel oldu. gerçi eşimin yarım bıraktığı yerler oldu spürmediği falan ama ben feci yorulunca ona da bir şey demedim belimden kıymetli değil. akşam babam geldi bizde kaldı hatta, o bile kızdı niye uğraştın bu halinle temizlikle falan diye.
bu arada halıdaki lekeyi normal saç şampuanıyla çıkardım, yani eşim bayaa bi uğraştı ama çıktı.çok iyi fikirmiş, onu öğreten arkadaşa da çok teşekkür ederim :)
şimdi rahatça oturuyorum.herkese teşekkürler tekrar...

kim son güne mi bırakılır diye seni kınadı ki canım, kimse:27::27:

valla ayni ben bende daha elimi bir ise surmedim her yer temizlenecek hala buralarda oyalaniyorum,soyle yapmayi dusunuyorum...
birazdan kalkip tozlari alcam,carsaflari degistirecem,yerleri silecem,banyoyu temizliycem,dolabimi duzeltecem sabahta kalkip bi supurge atarim tamamdir,
bize gelen giden olmadigindan bayramda aslinda normal temizlik yapacam camlari silmem mesela zaten havalar yagisli hic ugrasamam belki bide balkonun kapisinin camini silerim bu kadar,
bence sende simdi kalk duzenlenecek dolabin varsa duzenle tozlarini al ama cam filan sileceksen zor yetisirsin ustten bi temizlik yap gitsin :27:

sanki madalya takacaklar len bu bayram temizligi öldürdü bizim türk kadinlarini ve beni yanima kadin aldigim halde öldüm düsün beni
valla sende yavas yavas yap birde gelen giden oluyor diye evi temiz tut ay dökülmesin ay söyle valla bayram bitsin iki gün yatacam en iyisi tatilde offfffff olmuyor

valla ayni ben bende daha elimi bir ise surmedim her yer temizlenecek hala buralarda oyalaniyorum,soyle yapmayi dusunuyorum...
birazdan kalkip tozlari alcam,carsaflari degistirecem,yerleri silecem,banyoyu temizliycem,dolabimi duzeltecem sabahta kalkip bi supurge atarim tamamdir,
bize gelen giden olmadigindan bayramda aslinda normal temizlik yapacam camlari silmem mesela zaten havalar yagisli hic ugrasamam belki bide balkonun kapisinin camini silerim bu kadar,
bence sende simdi kalk duzenlenecek dolabin varsa duzenle tozlarini al ama cam filan sileceksen zor yetisirsin ustten bi temizlik yap gitsin :27:

arkadas temizligi coktan bitirmis konuyu teee sabah acmis bende simdi acmis sandim kendime arkadas ariyorum ya :60:gormek istedigimi gordum sanirim neyse bende yavastan koyulayim islere :37:

edit:sabah acmamis kadin 2 gun once acmis allam yarrepim siyirdim heralde :9:

Son düzenleme:
kim son güne mi bırakılır diye seni kınadı ki canım, kimse:27::27:
önceki sahifelere bakarsan görürsün canım maalesef :)
valla süpersin tam benim kafadan :D benim eve de gelen giden yok da eşimi yakalamışken beraberce yapalım dedim bi de yengemlerle babamlar gelebilir diye özenerek yapmak gerekir diye telaş yaptım ama neyse aynen senin gibi yaparak atlattım ben de :1:
arkadas temizligi coktan bitirmis konuyu teee sabah acmis bende simdi acmis sandim kendime arkadas ariyorum ya :60:gormek istedigimi gordum sanirim neyse bende yavastan koyulayim islere :37:

edit:sabah acmamis kadin 2 gun once acmis allam yarrepim siyirdim heralde :9:

:1: hattaaa :9::9: :54:

önceki sahifelere bakarsan görürsün canım maalesef :)

valla süpersin tam benim kafadan :D benim eve de gelen giden yok da eşimi yakalamışken beraberce yapalım dedim bi de yengemlerle babamlar gelebilir diye özenerek yapmak gerekir diye telaş yaptım ama neyse aynen senin gibi yaparak atlattım ben de :1:

:1: hattaaa :9::9: :54:

ben daha burdayim bir tek carsaflari soktum :27:

deli misin sen yaaa :9: saatten haberin var mııı sabahın 4üne kadar iş mi yaptın yavriimmm :13:

sanirim evet deli olabilirim :27:ben gece is yapmasini daha cok seviyorum supurgemide yaptim simdi oh mis :27:

Back
X