• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarını milat ilan edelim mi?????

nghn1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
94
68
38
arkadaşlar yarın 10 nisan 2012 ve ben yarından itibaren bir daha asla 84 kiloyu görmek istemiyorum tartıda benimle aynı düşüncede olanlar varsa muhteşem bir gaz eşliğinde hepinizi sayfaya beklerim :)))))
birlikten kuvvet doğar :)

Ben de 80'i görmek istemiyorum ama yok yapamıyorum :43:

ama yapmak zorundayız kim bilir yüzün ne kadar güzeldir...ben sıkıldım artık insanların ya varya fıstık gibi yüzün var bi zayıflasan muhteşem olacaksın demelerinden...en fazla 4 ay dayanmamız gerekiyor düşünsene aralıktan beri gecen zamanda ne yediğini hatırlıyo musun...

Ha gayret bende varim sizinle yola cikmaya birbirimizi motive ederekn destek vererek zayiflayalim.
Bende 2 senedir dogum sonrasi kilolarimi veremiyordum. Dukan diyetini duydum 1 hafta yaptim
4 kilo verdim ama artik yapamiyorum. Kilo vermemde durdu. Ipin ucunu kacirdim ama yarin bede varim tekrar baslamaya.
Hadi hanimlar 12 kilocukda ben verecem bakalim ne zaman verebilecem....
:32:

ama yapmak zorundayız kim bilir yüzün ne kadar güzeldir...ben sıkıldım artık insanların ya varya fıstık gibi yüzün var bi zayıflasan muhteşem olacaksın demelerinden...en fazla 4 ay dayanmamız gerekiyor düşünsene aralıktan beri gecen zamanda ne yediğini hatırlıyo musun...

aynen katılıyorum canım sana banada ay yüzün ne güzel azıcık zayıflasan fıstık gibi olursun diyenler.bende diyet yapıyorum bakalım ilk hedefim 80 inş başarıcam:)

Ha gayret bende varim sizinle yola cikmaya birbirimizi motive ederekn destek vererek zayiflayalim.
Bende 2 senedir dogum sonrasi kilolarimi veremiyordum. Dukan diyetini duydum 1 hafta yaptim
4 kilo verdim ama artik yapamiyorum. Kilo vermemde durdu. Ipin ucunu kacirdim ama yarin bede varim tekrar baslamaya.
Hadi hanimlar 12 kilocukda ben verecem bakalim ne zaman verebilecem....
:32:

hadi bakalımmm o zaman Allah yardımcımız olsun birbirimize neler yiyeceğimizi neler yemeyeceğimizi anlatırsak daha etkili olur herşey 2yıl önce 2 ayda 15 kilo vermiştim yine yapabilirimmm yeterki Allahım içimdeki dondurma aşkını alsın benden :))))

insallah canim...
Ben sabahlari sogan suyu icmeye basladim
internette arastirdigim kadariyla zayiflamaya etkisi var
bende diyeti bozunca tatlilari dondurmalari cok kacirdim ama sanirim bu sayede verdigim 4 kiloyu geri almadim.

sabahlari ac karnina 2 büyük bardak ilik su icmeye calisiyorum ve sogan suyunuda kahvaltidan önce iciyorum.
ve ekmegi cay kahveden sekeri hayatimda ilk defa cikardim
bide nerdeyse günde 3 litre bazende daha fazla su iciyorum
aslinda yag kesinlikle yasak ama bizim yemeklerde yagsiz olmuyorki masallah ama mümkün oldugunca yagdan kacalim.

Ben ilk defa rejim yapan biri olarak diyebilirimki yag, ekmek ve sekerden vazgecmek bile kiloda hemen ilk günlerde kendini gösteriyor.

kızlar beni de alın aranıza..bnmde orantısız vücudum var..göbeğimi görseniz hamile zannedersiniz..:14:

Arkadaşlar bende varım.
Sözde bugün başlayacaktım ama yapamadım her zaman ki gibi.
Kararlı olamıyorum bir türlü.
Belki sizlerin sayesinde destekle başarabilirim bunu.

Uygulayacağınız diyetlere karar verdiniz mi?

Arkadaşlar bende varım.
Sözde bugün başlayacaktım ama yapamadım her zaman ki gibi.
Kararlı olamıyorum bir türlü.
Belki sizlerin sayesinde destekle başarabilirim bunu.

Uygulayacağınız diyetlere karar verdiniz mi?

o göbekler yok mu zaten başımıza bela :)))
yarın ki menümü acıklıyorum benim acıklamayla çok problemim yok abur cubura çok düşkünüm bi de akşam yemeğini gec yemeğe :(((

sabah kalkınca bir bardak ılık limonlu su
kahvaltı (ana öğün)
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
maydonoz tere bol limonlu ( gerçekten çok işe yarıyor)(diyetisyenim ana öğünler arasında en az 5 saat olmalı dedi kızlar )

ara
4 adet kuru incir

öğlen(ana öğün)
1 kase çorba
1 dilim kepekli ekmek
3 yemek kaşığı yoğurt (göbekteki yağların yakımını hızlandırır)
yağsız tuzsuz domatessiz salata yemyeşil olacak rengi

ara
1 bardak ılık süt

akşam (ana öğün)
3 yemek kaşığı yoğurt (benim diyetisyenim yemeğe salata ya da yoğurtla başlamamı söyledi)
1 kepçe çorba
1 dilim buğday ekmeği
bol bol salata öğlenki gibi

bütün öğünler arasında 2 bardak su içilecek gece en geç 22:30 da yatılacak sabah erken kalkılacak çay kahve vücutta ödem oluşturduğu için bana yasak dedii ve en güzel kısım spor yokkk akşam yemeklerinden sonra bir saat göbek atıcaz not düşmüş roman havası daha iyi olur diye bir de her aklına geldiğinde 15 tane yarım mekik yazmış

kızlar bence benim doktorum bir melek ne dersiniz :))))

inan aynısını her gün duymaktan bıktım yoruldum.Aaa çok güzel yüzün var yazık gençliğine diyolar moralim alt üst oluyo ah ahh :43:

kızlar bende varım
bir kaç gündür dikkat ediyorum yediklerime ama ben çabuk sıkılırım kendime yoldaş arıyorum o yüzden

inan aynısını her gün duymaktan bıktım yoruldum.Aaa çok güzel yüzün var yazık gençliğine diyolar moralim alt üst oluyo ah ahh :43:

o zaman silkelen güzel arkadaşım gerçekten hamallık bizim yaşadığımız hayat başka bir şey değil ben acayip gaza geldim ağustos ayına kadar 53 kiloya inicem arkadaşlar tabi sizlerin yardımlarıyla....

o zaman silkelen güzel arkadaşım gerçekten hamallık bizim yaşadığımız hayat başka bir şey değil ben acayip gaza geldim ağustos ayına kadar 53 kiloya inicem arkadaşlar tabi sizlerin yardımlarıyla....

dimi bi yerden başlamak gerek...3 diyetisyen değiştirdim anladım ki bu iş diyetle-sporla değil beyinle oluyor.Önce çok kararlı ve azimli olmak gerek.İnersin inşallah istediğin kiloya bende dikkat edicem artık yavaş yavaş vermek lazım.Bakkaldan aldığım 5litrelik suyu taşıyamıyorum ama fazladan 19 kilo taşıyorum...

Hep beraber başaralım arkadaşlar.
Çok istiyorum bende 50'li rakamları görmeyi.
Birbirimizi motive edersek kararlı bir şekilde sürdürebiliriz diye düşünüyorum.

ben doktorumun kuralına uyuyorummmmm
saat 22:30 u geçti uyuyorummmm iyi geceler arkadaşlar
yarın görüşmek dileğiyle
Allah yarıdımcımız olsun....
unutmayın hepimiz çooookk güzeliz sadece vücudumuzda bazı davetsiz misafirler var ve en fazla 4 ayda gidecekler :))))

günaydın kızlar:)))
bugün çok güzel bir gün...
sabah kalktım iki bardak ılık su içtim
15 dk sonra kahvaltımı yaptım
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
az peynir 5 tane zeytin ve bir büyük salatalıkla on beş dakika sonra da ara öğünüm var kocaman ekşi bir elma

eeee dün gece gaza gelen arkadaşlarımmm tamam mı devam mıııı

günaydın kızlar:)))
bugün çok güzel bir gün...
sabah kalktım iki bardak ılık su içtim
15 dk sonra kahvaltımı yaptım
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
az peynir 5 tane zeytin ve bir büyük salatalıkla on beş dakika sonra da ara öğünüm var kocaman ekşi bir elma

eeee dün gece gaza gelen arkadaşlarımmm tamam mı devam mıııı
Günaydın canım.
Gece geç yatıp sabah kalkmayı bilmeyen biri olarak 8'de uyandım ben bugün. 10'da kahvaltımı yaptım.

1 dilim ekmek, domates, peynir ve 1 fincan yeşil çay vardı kahvaltımda.

Bozmak istemiyorum artık ya, umarırım sürdürürüm kararlı bir şekilde. :nazar:

Ben devam diyorum. :8:

Merhaba,
Uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum. Veriyorum da.. 2 ay kadar önce 65 kiloya kadar düştüm ama ne olduysa bir seyahat, biraz kendimi saldım yeniden kilo aldım. Sağlıklı beslenmek ve aileme kaliteli şeyler yedirmek için sürekli araştırıp okuyorum. Bu ay aldığım dergide Berrin Yiğit' in detoks diyetini gördüm. Eşimi de ikna ettim. Bu sabah itibarı ile eşimle birlikte detoksa başladık.

Aranıza katılıp motivasyonunuzdan payıma düşeni almak için geldim. Kabul eder misiniz? :16:

Merhaba,
Uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum. Veriyorum da.. 2 ay kadar önce 65 kiloya kadar düştüm ama ne olduysa bir seyahat, biraz kendimi saldım yeniden kilo aldım. Sağlıklı beslenmek ve aileme kaliteli şeyler yedirmek için sürekli araştırıp okuyorum. Bu ay aldığım dergide Berrin Yiğit' in detoks diyetini gördüm. Eşimi de ikna ettim. Bu sabah itibarı ile eşimle birlikte detoksa başladık.

Aranıza katılıp motivasyonunuzdan payıma düşeni almak için geldim. Kabul eder misiniz? :16:
Hoşgeldin canım. :16:
Eşinle birlikte başlaman çok güzel. Bende hep başlamayı düşünüp ya başlayamayan ya da bozan biriydim ama kararlıyım bu sefer.
Hatta az önce öğle yemeğimide yedim.
1 kase çorba ve 2-3 galetayla birlikte. Tuz kesinlikle kullanmıyorum.

Motive olursak daha iyi sürdürürüz. Yaptığınız detokstan bahseder misin biraz? Merak ettim.

Back
X