- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Aynısını bende yaşadım hamileyken bel ağrısı.Geçen sene ayağımın lifleri koptu bir ay alçıda kaldı. Eşim çok yardımcı oldu sağolsun ama o da çok kötü üşütünce mecbur kayınvalide geldi. Bana dizlerimin üzerinde iş yapma teknikleri gösterdi. Bir sürü laf sokma vs... Onu geçtim benim kendi öz halam niye işlerini tek ayağının üstünde yapmadın? Kadınsan mecbursun, ölümcül hasta da olsan
Kadınlara kadinligimizi ispat etmeye çalışıyoruz. Kim daha iyi kadın, sen mi ben mi? Birbirimizin kalbine değilde kabuğuna bakmaya başladığımız an ve elimizdekiyle yetinmeyip başkasının sahip olduklarına haset ettiğimiz an sevgimizi de kaybettik. O değil de küçücük kızlar çocuk olmadan kadın olmaya başladı. Yazık çok yazık. Bu konuya değindiğiniz için çok teşekkür ederim. :)
Aynısını bende yaşadım hamileyken bel ağrısı.
Temizlik yapamadım detaylı.
Birsürü laf isittim eşimin ailesinden. Kimse bu kız hamile yürüyemiyor beli ağrıyor.
Bu kız yemeği bile iyi yapıyor demedi hep
Bir eleştiri..
Ben bu yüzden öyle bir taktım ki lohusayken.
Bana çocuk uyudukça temizlik yap.
Ben salak ya uyumadim yemedim.
Temizlik yaptım sürekli..
Sonuç süt gitti..
Eşimle aram bozulacak raddeye geldi.
Bebegim aç kaldı..
Ben üzülmemle kaldım..
Sonra neden sütün bitti.
Bu kıza kimse yardım etmedi
Çocuk görmeye gelinecek..
Temizlik yap dendi..
İyi de yapmasaydiniz , bende bunu anlayamiyorumAynısını bende yaşadım hamileyken bel ağrısı.
Birsürü laf isittim eşimin ailesinden. Kimse bu kız hamile yürüyemiyor beli ağrıyor.
Bir eleştiri..
Sonuç süt gitti..
Bebegim aç kaldı..
Ben üzülmemle kaldım..
Sonra neden sütün bitti.
Temizlik yap dendi..
Ozaman benim etrafımdaki insanlarda sorun var benimde dediğiniz bir yaşam ama..Evimde biblo yok. Hiç sunum yapmadım. Çocuğum bazen dilenci gibi görünüyor. Kimsenin evindeki süsle, sunumla ilgilenmedim. Kimsenin çocuğunun nasıl giyindiği de umurumda değil.
Çoğul konuştuğunuz durumları birçok kişi dikkate almıyor benim gibi. Hayatı neden zorlaştırıyoruz diye soru sorup, bir başkasının çocuğunuzla ilgili yaptığı saçma yorumu kafaya takıp hayatı kendiniz zorlaştırıyorsunuz halbuki.
Öyle bir haklısınız ki.. basiret bağlanması mi. Salaklık miİyi de yapmasaydiniz , bende bunu anlayamiyorum
Evlenecek ve hele cocuk yapacak olgunluga erismisseniz , buna da hayir deme olgunlugunuzun olmasi gerekir
İnanin anlayamiyorum ben sizin gibi kadinlari
Benim evime annem de dahil kimse karisamaz , esim laf ederse kova orda bez orda kalk sil derim , neden bizim kadinlarimiz boyle kendilerini ezdiriyor surekli cidden anlayamiyorum
İste tam benim düşüncem.bi avmde iki kız görmüştüm tütüler prenses elbiselerleydiler
suda oynuyorlardı anneleri gelip kızdı üstünü kirlettin diye adlılar kızları gittiler
sonra yabancı bi çiftin kızları geldi basit bişeyler vardı üstlerinde aynı suda oynadılar oynadılar sonra sıkılınca annelerinin yanına geldiler ve gittiler.
çocuğum olursa 2. si gibi olacak. çocuk gibi mutlu meraklı ve girişken. mutsuz süslü bir prenses gibi değil.
Kardeşim olabilir misin.
Bende çok sadeyim çok
Gosterisi sevmiyorum.
Ben zaten temiz şık.
Abartisizim beni fark etmeleri için.
İlla giyinmek mi lazım.
İnsanlığım
Üslupum
Eğitimim
İlla yeni gelin şikidim mi olmalı
Herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi
Olmalı..
Yooo
Hayır ben kabul etmiyorum.
Sizde kaale alıp denilenleremi uydunuz annesiniz siz önce o masum yavruyu düşünmeliydiniz... kimseyi umursamamayı öğrenin lütfen ya...Aynısını bende yaşadım hamileyken bel ağrısı.
Bir eleştiri..
Sonuç süt gitti..
Bebegim aç kaldı..
Ben üzülmemle kaldım..
Sonra neden sütün bitti.
Temizlik yap dendi..
Yaşasın sonunda benim gibi düşünen biri çıktı. Sana katılıyorum. Neden neden neden? Neden mükemmel olma hissiyatı içindeyiz? Evini sürekli temiz tutacaksın, aniden gelen misafire çeşit çeşit ikramda bulunacaksın,( haberli geliyorsa zaten yandın. Ne yapacağını düşün dur.) evindeki eşyalar hep son moda olacak, giyim kuşam saç baş mükemmel olacak, 7 den 70 e herkes memnun edilecek, anne kayınvalide, konu komşu, eş dost, hısım akraba. Basta en mutlu edilmesi gereken eşler hep arka planda. Çocukların eline ver tableti semtine uğramasın, kendi haline takılsın . Ne olur evimize aniden gelen misafire bir bardak çay yanında ekmek peynir ikram etsek. Ama hiç olur mu falanca su kadar çeşit yapmıştı. Ben eksik mi kalayım? Son günlerde ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Hayatı kendi kendimize zorlaştırıyoruz. Sorarsanız sen farklı misin diye, hayır ben de bu toplumda yaşıyorum.(((((. Kızlarımızı da böyle yetiştiriyoruz maalesef. Kendilerini sadece güzellikten ve süsten ibaret görüp, diğer yeteneklerini hiç önemsemiyorlar. En önemlisi insan olduklarını oenmsemeyip başkalarının beğenisine göre yaşıyorlar.
Bir kekle misafir mi ağırlanır aşk olsun :) bende az çeşit yaparım, yaptıklarıma özenirim ama çeşit az olur genelde. Gelen misafirler akrabaysa ve annemde gelecekse o muhakkak birşey yapip getir bilir ki ben az yaparım, onun içi rahat etmez az çeşideben bu konuda kirdim zincirleri.
evim hep toplu/temizdir ama bunu baskalari icin yapmiyorum zaten. temiz dedigimde silinik duvar degil :)
Mobilyam zaten az- süs objemlerim toplamda 4 tanecik. evi temizlemek kolay oluyor.
dün aniden misafir yeldi- 12ye dogru aradilar ve 2 ye dogru gelicez dediler- sadece bir kek yaptim ve konu kapandi.
kek, kahve ve su. yeter bile. bu stresi kadinlar kendilerine yapiyorlar- cözüm yapmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?