YARIŞ...

Aynısını bende yaşadım hamileyken bel ağrısı.
Temizlik yapamadım detaylı.
Birsürü laf isittim eşimin ailesinden. Kimse bu kız hamile yürüyemiyor beli ağrıyor.
Bu kız yemeği bile iyi yapıyor demedi hep
Bir eleştiri..
Ben bu yüzden öyle bir taktım ki lohusayken.
Bana çocuk uyudukça temizlik yap.
Ben salak ya uyumadim yemedim.
Temizlik yaptım sürekli..
Sonuç süt gitti..
Eşimle aram bozulacak raddeye geldi.
Bebegim aç kaldı..
Ben üzülmemle kaldım..
Sonra neden sütün bitti.
Bu kıza kimse yardım etmedi
Çocuk görmeye gelinecek..
Temizlik yap dendi..

Ölümcül hasta da olsan kadınsın mecbur yapacaksın. Sen insan değilsin hizmetçisin. Hatta neden çalışıp eve katkıda bulunmuyorsun ki? Çalışmıyorsan zaten sen bir hiçsin. Yakında erkekler ayağını uzatıp oturur tamamen . Kadın dururken erkeğe çalışmak düşer mi?
Maalesef böyle bir toplum olduk. Kadınlar omuzlarında ki yükün ağırlığından hep psikiyatride, erkekler de boş kalmaktan suç işlemede. Allah sonumuzu hayretsin. Bu arada yaşadıklarına çok üzüldüm. Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın.

İyi de yapmasaydiniz , bende bunu anlayamiyorum
Evlenecek ve hele cocuk yapacak olgunluga erismisseniz , buna da hayir deme olgunlugunuzun olmasi gerekir
İnanin anlayamiyorum ben sizin gibi kadinlari
Benim evime annem de dahil kimse karisamaz , esim laf ederse kova orda bez orda kalk sil derim , neden bizim kadinlarimiz boyle kendilerini ezdiriyor surekli cidden anlayamiyorum

Benim aklima ne geldi gecenlerde kaynimin düğünü oldu tabi yatili gittik diger eltimin üc çocugu var cocuklari gomlekler utulu pantolonlarla dolastirdi iki gün benim iki oglan esofmanlariyla dugunde de yine onunkiler gomlekli benimkiler kabanla dolasti ne oldu hicbisey ama.bende kendi kendime dedim ki aybne sorumsuz duzensiz anneyim dugun evinde bile cocuklarim esofmanla dolasti diye hayi cocuklari o rahatsiz kiyafetleri giydirince ne oluyo anlamiyorum siz yine paspal giydirin kizinizi susle pusle yormayin kuzuyu milletce gösteris merakindan kafayi yiyoruz herhalde

Evimde biblo yok. Hiç sunum yapmadım. Çocuğum bazen dilenci gibi görünüyor. Kimsenin evindeki süsle, sunumla ilgilenmedim. Kimsenin çocuğunun nasıl giyindiği de umurumda değil.

Çoğul konuştuğunuz durumları birçok kişi dikkate almıyor benim gibi. Hayatı neden zorlaştırıyoruz diye soru sorup, bir başkasının çocuğunuzla ilgili yaptığı saçma yorumu kafaya takıp hayatı kendiniz zorlaştırıyorsunuz halbuki.

bi avmde iki kız görmüştüm tütüler prenses elbiselerleydiler

suda oynuyorlardı anneleri gelip kızdı üstünü kirlettin diye adlılar kızları gittiler

sonra yabancı bi çiftin kızları geldi basit bişeyler vardı üstlerinde aynı suda oynadılar oynadılar sonra sıkılınca annelerinin yanına geldiler ve gittiler.

çocuğum olursa 2. si gibi olacak. çocuk gibi mutlu meraklı ve girişken. mutsuz süslü bir prenses gibi değil.

Ozaman benim etrafımdaki insanlarda sorun var benimde dediğiniz bir yaşam ama..
Eleştirmeye başlayınca millet çıldırıyorum.

Öyle bir haklısınız ki.. basiret bağlanması mi. Salaklık mi
Bilmiyorum
Ama artık susmuyorum.
Hadsiz insan çok..
Ve hala o konuda kendime çok kızıyorum neden.. izin verdim..

İste tam benim düşüncem.
Seninde bu güzel,özel tarifsiz duygu tatman dileğiyle..

Kıyafet alış verişine de bir ihtiyacım oluşmadığı sürece şu mağazaya bi gireyim bakayım demem alışverişlerimi ihtiyacıma odaklı yaparım çok şanslıyım ki eşim de benim gibi düşünen biri . Hepimizzzz kardeşiiiiiz bu kavga nee diyeee

Ne kadar düşük bir kadın .
Hemen ilişkinizi kesin bence . Bu kadar düşük bir muhabbet olmamalı ya ...

Takip etmediğim ama keşfette göre göre kör olduğum bir kadın var her anı her dk instagramda. hep bir maaile ''kombinlemece'' hep bir hurrraa bütüan aile ''anı'' çekimi için fotoya sırıtır şekilde..hep bir ''anılamaca''karı koca çoluk çömbelek ''kombinlemece'' hep bir ''pasta kesmece partilemece''...isitisnasız gün aşırı diyorum yani okadar.. ben bazı ruhların onarımı zor şekilde hasta olduğuna inanaıyorum artık...Hayır koskoca adamların da da kukla gibi hipnotize olmuş şekilde karılarının elinde sosyla medya figüranlığı yaptırabilecek güç nedir Allah'ım...gördüğüm bir iki profil var böyle gördükçe deliriyorum.

Neden yani ?

Sizde kaale alıp denilenleremi uydunuz annesiniz siz önce o masum yavruyu düşünmeliydiniz... kimseyi umursamamayı öğrenin lütfen ya...

evin topluluguna ve temizligine bende önem veriyorum. eger bir ev her gitmemde daginik oluyorsa yardim bile ederim- ev sahibine bir sistem yerlestirmesi icin fikirler sunarim.
pis ev (pis dediysem gercekden pis anlaminda- tuvaletde diski vs.) beni rahatsiz eder ve orda oturmak icimden gelmez
Cocuk konusunda bence arkadasin baya sacmalamis- cocuk bir süs objesi degildir ve temiz ve rahat giydirildigi sürece sorun yoktur.

bu tip insanlari fazla takma- instagram mum olan insanlardan genelde fazla gelmiyor

Ben bunu yıllardır ne anneme ne kayınvalideme anlatamadım. “Şunları alsana bak millet nasıl özeniyor”, “şu kıza küpe, bileklik taksana. Kız gibi durmuyor”, “ biraz makyaj yapıp şıkır şıkır giyinsene daha gençsin”

Bugün cildimi yıpratmaya değmeyeceğini düşünürüm, yarın boya küpü gezmek isterim. Bugün kızım eşofman giymek ister giydiririm, yarın taşlı tuşlu elbiseyle çıkmak isterse onunla çıkar. Bunun kararı kişilere aittir. İnsanlar eleştiriyi ve karışmanın boyutunu çok aşıyor artık.

ben bu konuda kirdim zincirleri.

evim hep toplu/temizdir ama bunu baskalari icin yapmiyorum zaten. temiz dedigimde silinik duvar degil :)
Mobilyam zaten az- süs objemlerim toplamda 4 tanecik. evi temizlemek kolay oluyor.

dün aniden misafir yeldi- 12ye dogru aradilar ve 2 ye dogru gelicez dediler- sadece bir kek yaptim ve konu kapandi.
kek, kahve ve su. yeter bile. bu stresi kadinlar kendilerine yapiyorlar- cözüm yapmamak

Bir kekle misafir mi ağırlanır aşk olsun :) bende az çeşit yaparım, yaptıklarıma özenirim ama çeşit az olur genelde. Gelen misafirler akrabaysa ve annemde gelecekse o muhakkak birşey yapip getir bilir ki ben az yaparım, onun içi rahat etmez az çeşide

Benim de annem şimdiden başladı yok evini şöyle tut, yok yatağını bilmemne yap. Yok sürekli süpür hep temiz olsun. Millet ne pis kız demesin. Ki ben evlenmiyorum 1+1 bir eve çıkıyorum.

Anlatamıyorum da millet için yaşamıyorum ben diye. Bir keresinde iki arkadaşım geldi. Evde yalnızdım, bizimkiler tatilde. Kız diyor ki odamda takılarımı biblo gibi asmalık bi şeyler var neden onlara asmıyormuşum beğenmedi odamın düzeniniKdınlar birbirine bu konularda laf sokma konusunda o kadar uzman ki. Kendileri adeta mükemmel eş, anne, ev hanımı vs.

Daha da acayibi hayatında senin için çok çok önemli bi şeyi başarıyorsun 3 sene boyunca uğraşmışsın elde etmişsin. Tebrik ettikten sonra sorduğu şey e yüzük takacak mısın. Değişik kafalar işte boş verin

Ben de rahat giydiririm ve iş, o kadar paranız var... noktasına gidiyor. Buna da sidik yarıştırmak deniyor.

Sen ne kadar sevmediğini söylersen söyle inatla tekrar tekrar söylüyorlar. Çünkü sidik yarıştırmalılar.

Git en güzel şekilde giydir. Almakta çok zorlanacağı şeyleri al giydir, "Aa, sen şu markadan mı giydiriyorsun, cıks cıks," de bak bir daha konuşabiliyorlar mı?

Ben yaptım, hepsi ağızlarına fermuar çekti. Egolarını böyle tatmin ediyorlar. Ben de egomu tatmin ettim, oh iyi oldu diyorum şuan yalan yok ama hak ediyor bazı insanlar.

Daha 1 yasindaki koz cocuguna kurklu yelekler deri pantolonlar giydiriliyor.
Gunes Gozlukleri takiliyor.
pariltili elbiseler giydiriliyor.Tüllü dantelli elbiseler giydiriliyor.
Bebek bebek gibi gorunmeli.
Rahat olmali.
Ben cok karsiyim bu duruma ama cogu anne bu duruma cok hevesli ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…