- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.459
- 348
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Iki saate ne yapılabilir ki ? Ya da dışarıdan sipariş etmek lazım. Bence de kadınlar bunu kendi kendilerine yapıyorlar. Eskiden ne güzeldi. Biri bize kek ikram etse havalara uçardık. Şimdi çeşit çeşit karanlıkları kimse beğenmiyor.
Yurt dışında yasıyordunuz değil mi? Turkiye de işler öyle yürümüyor maalesef. Biz böyle yapsak en başta annelerimiz tefe koyar bizi :)))))))))))))))))))))))))))))))Ben yapmiyorum vallah. yalan yok. elimden zaten asiri zahmetli seyler gelmiyor. daha su böregi hic acmadim mesela. icli köfte yapmadim :)
ben yemiyorum (protein agirlikli besleniyorum) misafirimde yemesin :) Dün yaptigim keki bile badem ununla yaptim. evimde normal un yok. seker zaten asla yok. sekerli kahve bile sunamam. normal süt cok nadir olur. yulaf sütü aliyorum genelde.
benim beslenme tarzim bu. Uzaktan (yatili) misafir gelecekse hazirlik yapiyorum. normal yiyeceklerden aliyorum. kendimi asip toz seker bile aliyorum :)
amannn- misafir umdugunu degil buldugunu yer zaten. ben kendimde asla beklentiye girmiyorum. kahve, su yeterli- yemege davetliysem artik ne pisiyorsa o evde onu yiyorum. benim cevremde genelde kendim gibi ama- kimse fazla kasilmiyor.
Yurt dışında yasıyordunuz değil mi? Turkiye de işler öyle yürümüyor maalesef. Biz böyle yapsak en başta annelerimiz tefe koyar bizi :)))))))))))))))))))))))))))))))
Ne guzel gercekten tebrik ettim sizi. Eve gelecek misafirle yemek yapsak eglensek iskenceye donmese ama nerde? Bizde millet karnini gozunu doyurmaya acik aramaya geliyorevet yurtdisindayim.
annemde standart misafir agirlardi. ablamda yapiyor hala. yaptigi icin misafiri pek sevmez, tüm hafta sonu temiz yapmakla gecer- ben tersine cok severim. arkadaslarim eslerinle (cocuklu veya cocuksuz) bol bol gelirler. yazin balkonda atistirmalik yeriz- sabah 4de kadar monopoly oynariz mesela. karnimiz cok acikirsa hemen tavuk gögüsü cizbiz kizartirim- bol salata ve güzel bir sarap. olay bu.
kisinda bol bol misafirim gelir. kendimi yormadigim icin bende zevk aliyorum misafirden. misafirlerimde baya rahat ediyorlar. ama dedigim gibi cogu bana benzer yasiyor/besleniyorlar.
annem hayatda degil, olsaydi kesin yap diye baski yapardi :)
hayat kisa, mutfakta 15 cesit sunum yapmak gereksiz :)
Ne guzel gercekten tebrik ettim sizi. Eve gelecek misafirle yemek yapsak eglensek iskenceye donmese ama nerde? Bizde millet karnini gozunu doyurmaya acik aramaya geliyor
Aynen öyle cok haklisin baskasi icin bebeğine rahatsız kıyafetler giydirecegime rahat olsun sade olsunSevgili hanımlar..
Neden hayatı kendimize zorlaştırdik..
Neden birinin evine gittiğinizde direk.
Sunum,ev düzeni,biblo lar yada temizlik.
Neden herşeye takar olduk neden.
Neden bukadar düzenci olduk.
Az önce bir arkadaş
Bana 11 aylık kzim var neden süslemiyorsun neden süslü giydirmiyorsun.. resmen hani paspal
Sanki podyuma çıkacak..
Benim kız.. yok işte en süslü kiyafeti bile kızımın çok gundelikmis.
Ya bu çocuk biblo değil sus eşyası değil ki
Kendimle uyumlu yapayım aksesuar mi?
Gayet olması gerektiği gibi giydiriyom.
Ben rahatsız oldum.
Paylaşmak istedim..
Sil tabii de bunu yarış haline getirmeyeceksin.Bir zaman çocuk odası yarışi.
Oyuncak yarısi
Örümcek yarışi
Travel sistem bebek arabasi yarişi
Ben Böyle insanı silerim daha iyi.
Keşke herkes sizin gibi düşünebilse, insanlar hep başkalarıyla rekabet halindeler, oysa kendi kendilerini yoruyor ve üzüyorlar hem de kimsenin kimseden bir farkı kalmıyor, herkes tek tip, insanlarla yarış halinde olmak ne kadar yorucu oysa... Öyle bir hale gelindi ki sırf başkaları öyle yapıyor diye insanlar istemese bile başkalarının yaptığını yapıyor, çocuklarının doğumgününü kutlama tarzı bile hep aynı. Kendimce komik ve gereksiz buluyorum o kutlamalardaki kostümleri, çöpe gidecek olan süslemeleri, yazık israftan başka birşey değil.Sevgili hanımlar..
Az önce bir arkadaş
Bana 11 aylık kzim var neden süslemiyorsun neden süslü giydirmiyorsun.. resmen hani paspal
Sanki podyuma çıkacak..
Ben rahatsız oldum.
Paylaşmak istedim..
Hicbirsey sizden ve cocugunuzdan onemli degilÖyle bir haklısınız ki.. basiret bağlanması mi. Salaklık mi
Bilmiyorum
Ama artık susmuyorum.
Hadsiz insan çok..
Ve hala o konuda kendime çok kızıyorum neden.. izin verdim..
Siz konuyu çok yanlis anlamışsınız..Yarış sadece çocukları süslü giydirmekte temizlikte yok ne yazık ki. Bu başlıkta bile ben çocuğumu daha sade giydiriyorum, ben daha az takıyorum ben daha pasaklıyım yarışına dönmüş nerdeyse :d
Ben de olabildiğince rahat giydirme taraftarıyım ama süslü elbiseler hediye geldiği için onlar da boşa gitmesin diye giydiriyorum arada.
Okadar haklısın ki..Hicbirsey sizden ve cocugunuzdan onemli degil
Burada bile tonlarca konu acan kadin vvar annemi affedemiyorum cunku onceligi hep baskalari oldu yazan
Once siz , sonra cocugunuz , sonra geri kalanlar
Bunu aklinizdan hic ccikarmayin
Aynı dudak.Keşke herkes sizin gibi düşünebilse, insanlar hep başkalarıyla rekabet halindeler, oysa kendi kendilerini yoruyor ve üzüyorlar hem de kimsenin kimseden bir farkı kalmıyor, herkes tek tip, insanlarla yarış halinde olmak ne kadar yorucu oysa... Öyle bir hale gelindi ki sırf başkaları öyle yapıyor diye insanlar istemese bile başkalarının yaptığını yapıyor, çocuklarının doğumgününü kutlama tarzı bile hep aynı. Kendimce komik ve gereksiz buluyorum o kutlamalardaki kostümleri, çöpe gidecek olan süslemeleri, yazık israftan başka birşey değil.
Sevgili hanımlar..
Az önce bir arkadaş
Sanki podyuma çıkacak..
Ben rahatsız oldum.
Paylaşmak istedim..
Ben öyle olmadım..
O düzene uymadım.
Neden bilmem..
Belki zevksizlikten, belki umursuzluktan, belki aşırı dertten..
Aşırı dertten olabilir.
Kafa bir milyon.
Kaygılar içinde, kahve köpüğündeki kalpten mutluluk duyamam ki ben..
Bebeklerin tavşan kulakları, sevimli popoları, kurdeleli başları
geçici bir ''Ay ne sevimli'' düşüncesi ile içimi hoş eder, geçer..
Ben derdimle yoğrulmaya devam ederim..
Hayatta kalabilmek için türlü savaş verirken, sunum tepsim, insta beğenim eksik kalsın ayyy! :)
Bazen kucuk seylerden insan mutlu olabilir de hayatta derdi olmayanlar yaris halinde heves derdinde plan derdinde baskaca seyler derdinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?