- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Bir kekle misafir mi ağırlanır aşk olsun :) bende az çeşit yaparım, yaptıklarıma özenirim ama çeşit az olur genelde. Gelen misafirler akrabaysa ve annemde gelecekse o muhakkak birşey yapip getir bilir ki ben az yaparım, onun içi rahat etmez az çeşide
Okadar düşük bir karakter ki..Ne kadar düşük bir kadın .
Hemen ilişkinizi kesin bence . Bu kadar düşük bir muhabbet olmamalı ya ...
Konunuza hak veriyorum ama bu kadar yermeyin insanları, herkes kendince bir hayat yaşıyor, siz gerekli cevabı vermişsiniz zaten, kişiliğine falan bu kadar laf etmek de doğru değil kim olursa olsun.Okadar düşük bir karakter ki..
Sürekli kendini övme çabası ..
Öncelikle o kadar modumu düşüren insanlar var ki!Keşke etrafımızda bize bir şeyler katan, enerjimizi yükselten, sohbetinden zevk aldığımız, sinirlerimizi bozmayan, terapi gibi gelen insanlar olsa...
Enerjimizi çekip bize mutsuz hissettirenlerin yerine.
Düzen tertip temizlik tabi önemli ama..evin topluluguna ve temizligine bende önem veriyorum. eger bir ev her gitmemde daginik oluyorsa yardim bile ederim- ev sahibine bir sistem yerlestirmesi icin fikirler sunarim.
pis ev (pis dediysem gercekden pis anlaminda- tuvaletde diski vs.) beni rahatsiz eder ve orda oturmak icimden gelmez
Cocuk konusunda bence arkadasin baya sacmalamis- cocuk bir süs objesi degildir ve temiz ve rahat giydirildigi sürece sorun yoktur.
bu tip insanlari fazla takma- instagram mum olan insanlardan genelde fazla gelmiyor
Herşeyin bir zamanı Vakti var.Daha 1 yasindaki koz cocuguna kurklu yelekler deri pantolonlar giydiriliyor.
Gunes Gozlukleri takiliyor.
pariltili elbiseler giydiriliyor.Tüllü dantelli elbiseler giydiriliyor.
Bebek bebek gibi gorunmeli.
Rahat olmali.
Ben cok karsiyim bu duruma ama cogu anne bu duruma cok hevesli ne yazikki
Öncelikle o kadar modumu düşüren insanlar var ki!
Suskunluğumu
İyiliğimi
Suistimal eden..
Ama artık susamiyorum..
Dün akşam bir arkadaş konu açmış insanları kıramıyorum.
Hayir diyemiyorum hakkımı savunamiyorum ,insanlar böyle yapıcı sessiz insanları neden şekillendiriyor lar
Konunun cevabı birgun seninde patlama noktan olucak.
Yavaş yavaş hayır demeyi öğreneceksin.
Bir zaman çocuk odası yarışi.Ben de rahat giydiririm ve iş, o kadar paranız var... noktasına gidiyor. Buna da sidik yarıştırmak deniyor.
Sen ne kadar sevmediğini söylersen söyle inatla tekrar tekrar söylüyorlar. Çünkü sidik yarıştırmalılar.
Git en güzel şekilde giydir. Almakta çok zorlanacağı şeyleri al giydir, "Aa, sen şu markadan mı giydiriyorsun, cıks cıks," de bak bir daha konuşabiliyorlar mı?
Ben yaptım, hepsi ağızlarına fermuar çekti. Egolarını böyle tatmin ediyorlar. Ben de egomu tatmin ettim, oh iyi oldu diyorum şuan yalan yok ama hak ediyor bazı insanlar.
Düzen tertip temizlik tabi önemli ama..
Tabiki genel düzen olmalı..
Yani demek istediğim,halden anlamak
Kalmadı.. bu insan hasta ,bu insanın çocuğu var her yerdeoyuncak olabilir ne biliyim dağılabilir..
Tanıdığım ev dağılacak diye oyuncak oynatmıyor yaaa kızina..
Bir zaman çocuk odası yarışi.
Oyuncak yarısi
Örümcek yarışi
Travel sistem bebek arabasi yarişi
Ben Böyle insanı silerim daha iyi.
Iki saate ne yapılabilir ki ? Ya da dışarıdan sipariş etmek lazım. Bence de kadınlar bunu kendi kendilerine yapıyorlar. Eskiden ne güzeldi. Biri bize kek ikram etse havalara uçardık. Şimdi çeşit çeşit karanlıkları kimse beğenmiyor.ben bu konuda kirdim zincirleri.
evim hep toplu/temizdir ama bunu baskalari icin yapmiyorum zaten. temiz dedigimde silinik duvar degil :)
Mobilyam zaten az- süs objemlerim toplamda 4 tanecik. evi temizlemek kolay oluyor.
dün aniden misafir yeldi- 12ye dogru aradilar ve 2 ye dogru gelicez dediler- sadece bir kek yaptim ve konu kapandi.
kek, kahve ve su. yeter bile. bu stresi kadinlar kendilerine yapiyorlar- cözüm yapmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?