- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Bayan değil kadın.kadin cocuguna heves ediyor bende sizin gibi evde oyle pijama tarzi seyler giydiriyorum disari yada biri gelince biraz susluyorum herkesin yasam. tarzi farkli ben rahatliktan yanayim cocuk rahat seyler giyecek adi ustunde ne anlar susten pusten misal o yasatta bir erkek bebege pembe giydir ne anlayack degil mi. keske bizlere yazdigin .seyi o bayanada desydin belki. biraz daha dikkatli konusurdu
yani ne deyiyim sizde duymamazliktan gelin caninizi skmayinBayan değil kadın.
Ona öyle şeyler yazdım ki yine anlamadi.
Bazı insanlar herşeyi bildiği sanan gerizakalilardan ve bu surungenlerin sayısı artıyor.
Çocuk giyince oda giyince..
Atomu parçaladı..
Ne biliyim insan hayatı kurtuldu.
Birşey icat etti..
Ettiği icat gerizakali lik..
Kardeşim olabilir misin.Ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden evlenmeden önce De hayatim çok sadeydi sonra evlilik kararı aldım herkes söz için masa hazırla süsle vs dedi yapmadım gereksiz buldum gerçi hevesim de yok öyle şeylere nişan oldu yine sade düğün oldu yine sade ev dizdim yine sade sonra eve ziyarete gelenler hiç yeni gelin evi gibi değil çok sade dediler bu benim için iltifat sadelik benim özüm bu şuan hamileyim inşallah evladıma da gösterişsiz bir hayatı ogrrtebilirim
Birsürü elbise aldı ailemCocuk giysisine yatirilan paraya yazik da ondan. Bebek dedigin hele hemen buyuyor, 1 kiyafeti maximum 2 ay giyebiliyor. 1 tane suslu kiyafeti olur ara sira giydirirsin anlarim ama her gune de gerek yok. Ona dokeceginiz parayi yatirim hesabina koyarsiniz, cocugun ilerde gercekten isine yarar.
Bos isler bunlar bence. Yapacak baka isi olmayinca cocuga sarmis.
"Ben minimalist takılıyorum, sende katıl" dersiniz. Aklima instagramdaki #geberikgelinler geldi nedense
Ne iki ayi ne :) keske iki ay giyse miss yaCocuk giysisine yatirilan paraya yazik da ondan. Bebek dedigin hele hemen buyuyor, 1 kiyafeti maximum 2 ay giyebiliyor. 1 tane suslu kiyafeti olur ara sira giydirirsin anlarim ama her gune de gerek yok. Ona dokeceginiz parayi yatirim hesabina koyarsiniz, cocugun ilerde gercekten isine yarar.
Bos isler bunlar bence. Yapacak baka isi olmayinca cocuga sarmis.
Kişiyi ben tanıyorum siz degil.Niye hemen olumsuz algiliyorsunuz ki. Benim çocuğum yok, öyle kokoşta degilim ama tüllü, cicili, süslü bebek kıyafetlero bana bile sevimli geliyor, dikkatimi çekiyor.
Bunun cocugu süs etmeye ilgisi yok. Hevesiniz olmadığına sasirmistir.
Yaşasın sonunda benim gibi düşünen biri çıktı. Sana katılıyorum. Neden neden neden? Neden mükemmel olma hissiyatı içindeyiz? Evini sürekli temiz tutacaksın, aniden gelen misafire çeşit çeşit ikramda bulunacaksın,( haberli geliyorsa zaten yandın. Ne yapacağını düşün dur.) evindeki eşyalar hep son moda olacak, giyim kuşam saç baş mükemmel olacak, 7 den 70 e herkes memnun edilecek, anne kayınvalide, konu komşu, eş dost, hısım akraba. Basta en mutlu edilmesi gereken eşler hep arka planda. Çocukların eline ver tableti semtine uğramasın, kendi haline takılsın . Ne olur evimize aniden gelen misafire bir bardak çay yanında ekmek peynir ikram etsek. Ama hiç olur mu falanca su kadar çeşit yapmıştı. Ben eksik mi kalayım? Son günlerde ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Hayatı kendi kendimize zorlaştırıyoruz. Sorarsanız sen farklı misin diye, hayır ben de bu toplumda yaşıyorum.Sevgili hanımlar..
Neden hayatı kendimize zorlaştırdik..
Neden birinin evine gittiğinizde direk.
Sunum,ev düzeni,biblo lar yada temizlik.
Neden herşeye takar olduk neden.
Neden bukadar düzenci olduk.
Az önce bir arkadaş
Bana 11 aylık kzim var neden süslemiyorsun neden süslü giydirmiyorsun.. resmen hani paspal
Sanki podyuma çıkacak..
Benim kız.. yok işte en süslü kiyafeti bile kızımın çok gundelikmis.
Ya bu çocuk biblo değil sus eşyası değil ki
Kendimle uyumlu yapayım aksesuar mi?
Gayet olması gerektiği gibi giydiriyom.
Ben rahatsız oldum.
Paylaşmak istedim..
Ah millet arsız oldu arsız..Daha bunun üzerine konuşuyorsa yüzsüz işte
Ah canım ahYaşasın sonunda benim gibi düşünen biri çıktı. Sana katılıyorum. Neden neden neden? Neden mükemmel olma hissiyatı içindeyiz? Evini sürekli temiz tutacaksın, aniden gelen misafire çeşit çeşit ikramda bulunacaksın,( haberli geliyorsa zaten yandın. Ne yapacağını düşün dur.) evindeki eşyalar hep son moda olacak, giyim kuşam saç baş mükemmel olacak, 7 den 70 e herkes memnun edilecek, anne kayınvalide, konu komşu, eş dost, hısım akraba. Basta en mutlu edilmesi gereken eşler hep arka planda. Çocukların eline ver tableti semtine uğramasın, kendi haline takılsın . Ne olur evimize aniden gelen misafire bir bardak çay yanında ekmek peynir ikram etsek. Ama hiç olur mu falanca su kadar çeşit yapmıştı. Ben eksik mi kalayım? Son günlerde ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Hayatı kendi kendimize zorlaştırıyoruz. Sorarsanız sen farklı misin diye, hayır ben de bu toplumda yaşıyorum.(((((
Off şu söylediginizden olmayı o kadar cok istiyorumki..Takmayın. Insanları duymamayı, duyduklarınızı umursamamayı başardığınızda emin olun rahatsız olmayacaksınız.
Aslında o kadar kolay ki...Off şu söylediginizden olmayı o kadar cok istiyorumki..
Yazdım saydirdimBiri benim çocuğuma hadsizce paspal dese ben de ona haddini bildirirdim.
Siz de yaptınız mı? Burda söylediklerinizi ona da saydınız mı?
Yaptıysanız ve hâlâ aynı ise arkadaşlığınızı kesebilirsiniz, belli ki çook farklısınız.
İnstada iki kızını da sürekli kendisi ile aynı giydiren bir anne var
aksesuar gibi o kız çocuklarını aynı renk aynı model elbise ile gezdiriyor, hayatı bundan ibaret,tek amacı o kadının.
Ve "ayyy çok tatlısınız" diye peşinden giden binlerce kadın
O geldi aklıma, zavallı insanlar....
Kadınlara kadinligimizi ispat etmeye çalışıyoruz. Kim daha iyi kadın, sen mi ben mi? Birbirimizin kalbine değilde kabuğuna bakmaya başladığımız an ve elimizdekiyle yetinmeyip başkasının sahip olduklarına haset ettiğimiz an sevgimizi de kaybettik. O değil de küçücük kızlar çocuk olmadan kadın olmaya başladı. Yazık çok yazık. Bu konuya değindiğiniz için çok teşekkür ederim. :)Ah canım ah
Öyle dertliyim ki bu konuda..
İnsanlar düzenden tertipten artik anı yaşamıyor..
Hele birdee hikayeler çıktı. Aman Allahım
Dediğin gibi herkes birşeyleri ispat içinde..
Kime neyi ispat ediyoruz..
Çocuklar.. bebekler eşyalar eşler.. sunum oldu onlarla övünüp..
Giyinip.. sunum yapmalıyız..
Allah sonumuzu hayır etsin..
Eskiden ne güzeldi. Kimse kimseye bakmazdi..
Herkes birbirinde yer içer..
Sahte gülümsemeler yoktu..
İnsanlar birbirini seviyordu.
Biz ne zaman bu kadar sevgisiz olduk.
Ama ona cevap verdikçe..Aslında o kadar kolay ki...
Kendinize, kendi isteklerinize gerekli önemi verince başkalarının yorumları saçma gelmeye başlıyor zaten, "Tabi tabi." deyip geçiştiriveriyorsunuz.
En keyifli yanı "Aman ona söyleme. Dinlemez ki!" demeye başlıyor insanlar bir süre sonra.
Uzun zamandır aklımdaydı..Geçen sene ayağımın lifleri koptu bir ay alçıda kaldı. Eşim çok yardımcı oldu sağolsun ama o da çok kötü üşütünce mecbur kayınvalide geldi. Bana dizlerimin üzerinde iş yapma teknikleri gösterdi. Bir sürü laf sokma vs... Onu geçtim benim kendi öz halam niye işlerini tek ayağının üstünde yapmadın? Kadınsan mecbursun, ölümcül hasta da olsan
Kadınlara kadinligimizi ispat etmeye çalışıyoruz. Kim daha iyi kadın, sen mi ben mi? Birbirimizin kalbine değilde kabuğuna bakmaya başladığımız an ve elimizdekiyle yetinmeyip başkasının sahip olduklarına haset ettiğimiz an sevgimizi de kaybettik. O değil de küçücük kızlar çocuk olmadan kadın olmaya başladı. Yazık çok yazık. Bu konuya değindiğiniz için çok teşekkür ederim. :)
Yukardaki yanlış olmuş onu yazmaktan vazgeçmiştim nasıl silebilitimUzun zamandır aklımdaydı..
Ve bugün ansızın o mesaj beni delirtti çıldırttı..
Ve dedim içimi
Kk bosaltabilirim.
Yazdım.
Ve iyimi de yazdım.
Asıl ben sana teşekkür ederm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?