Yarışmalar hakkında

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Kızlar benim sorum şu,
Edebiyat yarışmaları olunuyor türkiye geneli sizinde bildiğiniz gibi,
masal,öykü,şiir,fotoğraf vs.
Ama gelin görün ki uyuz olduğum bii nokta var okula hep yarışmanın sona ereceği günlerde afişleri asılıyor ve ben sinir krizi geçiriyorum :47:
Ne güzel hevesleniyorum,heyecanlanıyorum afişin altına bakıyorum ki bitmesine 1-2 gün kalmış :47:
Sizin bildiğiniz bir site var mı yarışmaların duyrulduğu,haberdar olabileceğim bir yer ??:26:

Sizi sayın hocamız reptomim'e bağlıyorum

ehü ehü:26:
kız ben hic yarısmaya katılmadım bılmıyorum ama zaten kazanan hıc bız olmayız genelde baska yerde baskaları oluyor
neye gore belırlenıyor bılemıyorum:26::27::27:

İnteret ortamında birazcık bakındımda pek birşey bulamadım ben de :50:

ehü ehü:26:
kız ben hic yarısmaya katılmadım bılmıyorum ama zaten kazanan hıc bız olmayız genelde baska yerde baskaları oluyor
neye gore belırlenıyor bılemıyorum:26::27::27:

Ben okuldaki yarışmalara katılmıştım bir konu hakkın da makale yazmıştım ve birinci gelmiştim ödül ise bir kitaptı .Okumadan bağışladım :1:

Ben okuldaki yarışmalara katılmıştım bir konu hakkın da makale yazmıştım ve birinci gelmiştim ödül ise bir kitaptı .Okumadan bağışladım :1:

hmm okuldaysa bılemeyecegım ama bızım okullarda da hep ıstedıklerını kazandırırlardı.
tabi şimdı nasıl bılemıyorum:26:

Aramızda çok yaş farkı varmış gibi konuştun heeeee :1: İhtiyar seni :17:
yaslandım artık genclerın önünü acmak gerek.:27:
kız yok ben lise icin dedım su an nasıl bılmıyorum:ssz:
üniversiteler ıcın degıl yani orada esıtlık vardır kesın. ama ben lisede bu tür seylerden sogudum demek ıstedım :31:

yaslandım artık genclerın önünü acmak gerek.:27:
kız yok ben lise icin dedım su an nasıl bılmıyorum:ssz:
üniversiteler ıcın degıl yani orada esıtlık vardır kesın. ama ben lisede bu tür seylerden sogudum demek ıstedım :31:

Lise zamanında seni bu gibi aktivitelerden uzaklaştıranlar ,soğutanlar utansın ! :37:hoy coştuk neyse ..:1:

Lise zamanında seni bu gibi aktivitelerden uzaklaştıranlar ,soğutanlar utansın ! :37:hoy coştuk neyse ..:1:

beni benden aldıllar bılemezsın:1:
neyse kızın konusunu geyıge cevırmeyelım
kusura bakma rapellacım:34:

Orta okulda bir resim yarismasinda 2. olmustum:1::1: 1. ise anne ve babasi ressam olan bir ögrenciydi.. Neye göre sectiler bende bilmiyorum.. Ama okul yönetimi ödül törenine katilmak icin yaristi :1::1:

Sehire göre yarismalar degisiyor galiba.. Bulundugunuz sehrin milli egitimine bir email atsaniz size yardimci olurlar...

Bazı vakıfların da yarışmaları oluyor. İlgin varsa netten arayıp bulabilirsin.
Ben de birine katılmıştım dereceye girenleri olduktan sonra yazmaktan soğudum :53:

Son düzenleme:
konu sahibinden özür dileyerek birşey sormak istiyorum hanımlar,

Kim milyoner olmak ister? yarışmasına başvuranınız ya da yarışanınız ya da böyle bir tanıdığı olan var mı?
eşim için 3 ay önce başvurduk ama hala ses seda yok.
sıra ne zaman geliyor acaba :44:

[h=1]Güncel Sanat Dergisi 3. Şiir ve Öykü Yarışması[/h]

Son Katılım: 24 Ocak 2013

ŞİİR YARIŞMASI ŞARTLARI:

1- Yarışmada konu ve tür serbesttir. Daha önce ödül almamış, hiçbir yerde (siteler dahil) yayımlanmamış en fazla iki şiir ile katılınabilir. (Serbest ve hece ayrımı yoktur.)

2- Şiirler, 12 punto Times New Roman karakterli bilgisayar ya da daktilo ile yazılacak; beş nüsha çoğaltılıp, posta ile PK: 66 Alanya/ Antalya adresine ve de, bir nüsha e-posta yoluyla alanyaguncel@gmail.com gönderilecektir. Gecikme ve kayıplardan dergimiz sorumlu tutulamaz.

3- Şairler gerçek isimleri ile yarışmaya katılabilirler. (Mahlas kullananlar ayrıca belirtebilirler)

4- Katılım süreci 1 Temmuz 2012 tarihinde başlayıp, 24 Ocak 2013 tarihinde sona erecektir.

5-Katılımcılar, 1’er özgeçmiş, vesikalık fotoğraf ile yazışma adresi, telefon, e-posta ve varsa faks gibi iletişim bilgilerini ayrı bir zarfa koyarak, eserleriyle birlikte göndereceklerdir.

6- Ödüller; Kaygusuz Abdal Özel Ödülü, Birincilik, İkincilik, Üçüncülük, Alanya Kızılkule, Güncel Sanat ve Seçici Kurul Özendirme ödülleri olarak belirlenmiştir.

7-Kazananlar seçici kurul değerlendirmesinden sonraki bir tarihte ilan edilecektir.

Seçici kurul: Prof. Dr. Tuğrul İnal / Yar. Doc. Dr. Mehmet Yardımcı / Hasan Uğur Taşcı / Ali Rıza Kars / Ahmet Arslan

KISA ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTLARI:

1- Yarışmada konu ve tür serbesttir. Daha önce ödül almamış, hiçbir yerde (siteler dahil) yayımlanmamış en fazla bir öykü ile katılınabilir.

2- Öykü, 12 punto Times New Roman karakterli bilgisayar veya daktilo ile en fazla 4 sayfa olarak yazılacak; beş nüsha çoğaltılıp, posta ile PK: 66 Alanya/ Antalya adresine ve de, bir nüsha e-posta yoluyla alanyaguncel@gmail.com gönderilecektir. Gecikme ve kayıplardan dergimiz sorumlu tutulamaz.

3-Yazarlar gerçek isimleri ile yarışmaya katılabileceklerdir.

4-Katılım süreci 1 Temmuz 2012 tarihinde başlayıp, 24 Ocak 2013 tarihinde sona erecektir.

5- Katılımcılar, 1’er özgeçmiş, vesikalık fotoğraf ile yazışma adresi, telefon, e-posta ve varsa faks gibi iletişim bilgilerini ayrı bir zarfa koyarak, eserleriyle birlikte göndereceklerdir.

7-Ödüller; Akdeniz Öykü Ödülü, Birincilik, İkincilik, Üçüncülük, Kızılkule, Güncel Sanat ve Seçici Kurul Özendirme ödülleri olarak belirlenmiştir.

8- Kazananlar seçici kurul değerlendirmesinden sonraki bir tarihte ilan edilecektir.

Seçici kurul: Öner Yağcı / Bilge Öngöre/ / İlhan Soytürk/ İnci Gürbüzatik / Arslan Bayır

Her iki yarışma ödülleri: Kitap setleri, kazandı belgesi ve plakettir.

Her iki yarışma için, alanyaguncel@gmail.com ve 0-532-4094521 numaralı telefondan bilgi edinilebilir.

http://www.sonkatilim.com

bu siteyi kontrol edebilirsin arkadaşım

Back
X