M
meliss86
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meliss86
-
sebep neden böyle bir karar vermek zorundasın neden bukadar geciktin bir tabir vardır yumurta kapıya dayanıncamı aklına geliyo
üzüldüm
sorun ne peki bukadar severken?
Bu kadar severken sevilirken,kavuşmanıza da bi nikah kalmışken bu ayrılık neyin nesi güzelim.Bence biraz daha düşün derim,hemde haberi yok yarın öğrenecek diyosun.Sorunlar varsa oturup yüz yüzw konuşmanız daha iyi olacaktır,böylesi yüz üstü gibi bırakır oluyo,ilerde pişman olma payını da düşün derim canım,Allah yardımcın olsun şimdiden.
aptallık ediyorsun başka bişey degil bu yaptıgın...
belkide şımarıklık dört drlük bundan daha iyisini bulabiliceksen ayrıl...
genelde tüm erkekler 3 aşagı 5 yukarı aynı..
pişman olma iyi düşün..
keşke bu kademeye gelmeden önce bu kararı vermiş olsaydın tabi içinde bitirdiğin zamanda artık kim tutar durun evlenin belki düzelirsiniz demeyecem erken dönmen senin için daha iyi nikaha ister 1 gün önce kala isterse 10 gün allah dayanma takati versin
bence yüregini dinle sen başka laflara bakma..
kolay mı nişan atmak..zaten her erkek biraz odun degilmi..
bu devirde düzgün insan bulmak o kadar zor ki..kıskanc olsun bırak
seni seviyorum demesin bırak bunlar onemli degil..tabıkı onemli ama
sevmese neden kıskansın trip atsın birde byle düşün..kafan karısık o kadar
sen bunlar yerine evine bakabilecek birimi , sana saygı duyuyormu seni seviyor mu
bunları düşün cevap evet se aptallık yapıyorsun demekki....
birde şyle düşün türk toplumunda yaşıyoruz nişan atmış biri olarak anlıcaksın..
her durumu düşün öyle karar ver canım olurmu...[/QUO
içten teşekkür ederim..milletin ne diyecegi suanda acıkcası umrumda diil yapı olarak da öle birisiyim milleti önemsemem..sadece korkum keşke demek..sanrım bu hayat bir kumar ..ondan daha kötüsü yada daha iyisi de girebilir hayatıma..ben onu nedensiz seviyorum buda bi gercek..nişanlımdan ayrılcam için acı cekiyorum ama kendimi de söyle teselli ediyorum.yaşım 23 mesleğim var,bu sene de atancam bırak onu ama gittiğin yere sevgisini götür unutursun zamanla diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?