Yarn Nian boham gnderiyorum canm acyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meliss86

Ziyaretçi
onu cok seviorm bi ton odunluk yapmasına ragmen bana sık sık seni seviorm dememesine ragmen her konuda tartısma yapmamıza ragmen onu cok ama cok seviyorum..yarın yüzügü atcamdan haberi yokk ona büyük bi şok olcak nasıl dayancam bilmiorm tek teselli yasım 23 ..unuturm daha kimler gelir kimler gecer die avunuorm ama o tanıdgm en dürüst insandı hayatta..sadece huzur istemiştim hayattan sadece huzur..o ise kıskanclıklarıyla bile huzurszlk cıkarttı..onu cok seviorm canım cok yanıoo..herseymz hazrdı..evmiz bile tutulmstu her sefernde bitti diordum ama simdi kesin bitti sanrm bu kararı vermek zorndayım o hiç istemese de..:1no2:

sebep neden böyle bir karar vermek zorundasın neden bukadar geciktin bir tabir vardır yumurta kapıya dayanıncamı aklına geliyo

neden böyle bir kara verdinizki
biraz daha açarmısınız

Bu kadar severken sevilirken,kavuşmanıza da bi nikah kalmışken bu ayrılık neyin nesi güzelim.Bence biraz daha düşün derim,hemde haberi yok yarın öğrenecek diyosun.Sorunlar varsa oturup yüz yüzw konuşmanız daha iyi olacaktır,böylesi yüz üstü gibi bırakır oluyo,ilerde pişman olma payını da düşün derim canım,Allah yardımcın olsun şimdiden.

sebep neden böyle bir karar vermek zorundasın neden bukadar geciktin bir tabir vardır yumurta kapıya dayanıncamı aklına geliyo

hayır cok seviyorum vazgecemiyorum hep bugun yarın düzeliriz diye bekledim hep düğün stresi dedim oysa ben o üzülmesin diye borclarımızı kapatmaya altınlarımı bile vermeyi teklif ettim yeter ki o sıkıntılanmasın huzur olsun istedim ama birgün iyi isek diğer gün gereksiz seyden kavga..cok yoruldum evliliğiminde tartısmalarla gecmesinden korktum

üzüldüm
sorun ne peki bukadar severken?

küçükken şiddetli geçimsizlikten ayrılanları hiçç anlayamazdım insan 6 milyar insanla değil ki 1 insanla gecinecek neyi paylasamıyor derdim ama şimdi anlayabiliyorum..sürekli kıskanclık sürekli kısıtlama sürekli ilgi bekleme halbukisi sürekli ilgilendiğim halde sesim azcık kötü gelsin yine ne oldu diye o trip yapmaya başlar ne olmuss benim askımaaa demek yerine kızar..yani hep ufak meselerden..ben alttan alsam iş tatlıya baglanır ama ömrümğn sonunadek alttan almak zorunda kalmak duygusu canımı sıkıyor

binlerce kez konustk ama o hep sarılamalrla biz ayrılamayız demelerle konuyu kapattı ciddi ciddide oturup konustuk tamam bundan sonra farklı olcak diye karar alıyoruz ertesi güne bambaska bi sebepten bir tartısma daha..yolda görüorm herkes ne kadar mutlu..burdaki yazıları okuyorum neden biz böyle değiliz diyorum

Sevgi herşeye yetmiyor ne yazık ki.
Elinizden gelenide yapmışsınız,belki düzelir umuduyla zaman vermişsiniz.
Ama en azından bu şekilde yürümeyeceğini görmeniz güzel birşey.
Ciddi adımlar atıldıktan sonra bitirmek daha zor tabiki ama,bir evliliğin bitmesi daha fazla hayal kırıklığı yaratır insanda daha fazla canını acıtır.
Evlenmeden önce bu kıskançlıklar bu gereksiz tartışmalar iyi bir zemin hazırlamadığı için korkularınızda haklısınız.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

sen kararını vermişsin hakkında hayırlısı olsun..

aptallık ediyorsun başka bişey degil bu yaptıgın...
belkide şımarıklık dört drlük bundan daha iyisini bulabiliceksen ayrıl...
genelde tüm erkekler 3 aşagı 5 yukarı aynı..
pişman olma iyi düşün..

keşke bu kademeye gelmeden önce bu kararı vermiş olsaydın tabi içinde bitirdiğin zamanda artık kim tutar durun evlenin belki düzelirsiniz demeyecem erken dönmen senin için daha iyi nikaha ister 1 gün önce kala isterse 10 gün allah dayanma takati versin

dediğinin dogru olmasını o kadar cok isterdim kii yani buna inanmayı..beynim bu sözüne rest cekerken yüreğim lütfen bu bayanı dinle diye aglıyor..şuan içimde bulundugum durumun rüya olması için neleri vermezdim..

içimde bitmedi sevgisi sadece arada saygı bitmek üzere..güzel hatrlanip güzel hatırlamak istiyorum ailem cok üzgün cünkü onu cok seviolar ve ailesini de ..anlatttgım olaylar ailem için sacma nedenler ama ilşkiyi yaşayan benim..

Evet sen kararını vermişsin canım allah hakkında hayırlısını nasib etsin..

Peki nişanlın daha önceden de böyle miydi, yoksa evlinmeye yakın mı dengesizleşti. Önceden beri böyleyse ve sen buna dayanamayacağına kanaat getirmişsen bence en doğru kararı vermişsin. Çünkü devamlı tersleyen biriyle bir ömür yaşamak zor. Ama sonradan olduysa muhtemelen evlilik öncesi sıkıntıdır. Biraz daha anlayış gösterebilirsin, evlenince geçer bunlar.

bence yüregini dinle sen başka laflara bakma..
kolay mı nişan atmak..zaten her erkek biraz odun degilmi..
bu devirde düzgün insan bulmak o kadar zor ki..kıskanc olsun bırak
seni seviyorum demesin bırak bunlar onemli degil..tabıkı onemli ama
sevmese neden kıskansın trip atsın birde byle düşün..kafan karısık o kadar
sen bunlar yerine evine bakabilecek birimi , sana saygı duyuyormu seni seviyor mu
bunları düşün cevap evet se aptallık yapıyorsun demekki....
birde şyle düşün türk toplumunda yaşıyoruz nişan atmış biri olarak anlıcaksın..
her durumu düşün öyle karar ver canım olurmu...

ah be cnm ne kadar tahammülsüz şimdi ki gençler diycem ama kızma bana.ben eşimi şu an ki haline getirene kadar nelerine katlandım bi bilsen.ama kazandım.sevgisinden eminsen evine bakabilir bu adam geçindirir diyosan,içkisi kumarı,çapkınlığı yoksa uğraştığın da düzeltebileceğine inanıyosan.bence bu kadar severken asla vazgeçme.bir daha bu kadar sevemeyebilirsin

Sonradan pişman olmaktansa bence en iyisini yapıyorsun arkadaşım.. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…