Yarn Nian boham gnderiyorum canm acyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acaba ne oldu gerçekten attımıki dünden berli yazmaz olu topiğe bence atmadı arkadaşlar sizce sonradan dedi ben bunsuz yapamam

bencede inşallah atmamıstır umarım..cunku ikiside birbirini çok seiyolar anladıgım kadarıyla..

Canim hakkinda hayirlisi olur insallah ama iyice düsünmeni tavsiye ederim.
Nisani atmadiysan eger, simdi otur iliskinizin artilarini ve eksilerini gözden gecir.
Iliskiyi yasayan sensin, bence burdaki yorumlarada cok fazla takilma, biz senin ne durumda oldugunu, nasil bir iliski yasadigini,ne kadar cok sevdigini/sevildigini bilemeyiz bunuda göz ardi etme.
Kendin karar ver, ama iyi düsün, ayrilmak veya devam etmek, bu karar sana bagli ama kararin ne olacaksa sonunda pisman olmayacagin bir karar olsun.

Benim Allah'tan dilegim sorunlarinizi biran önce cözmeniz ve ömür boyu mutlu olmaniz, insallah'ta öyle olur..

Bence nişanı haberi yokken atacağına ciddi cidi konuş sen böylesin de ve ben kaldıramıyorum de evet biraz yumurta kapıya dayanınca olmuş bu ama sende bugün bunu farkına varmışsın..Önce bi konuş istersen içinde kalmasın ilerde pişman olma..

En azından ben son görevimi yaptım dersin içinde keşkesi kalmasın sen bitirmeye karar verdikten sonra asla dese!! ne olacak aileler biliyor durumu sen istemedikten sonra kapıyada dayanamaz ya bu insan ama bence konuş madem o kadar hatası var göster ona cevapsız ayrlıpta neden sorusunu bırakma kafasında

bana cok karısık geldı hangı erkek dört dörtlüklü kafam karıştı yafff söyledıklerınden dolayıkafamçokkarıştı

Bende sözlümle askerden geldikten sonra ayrılmıştım.O kadar bunaltıyordu ki hergün kıskançlıklarıyla.Resmen sokakta duvarları tekmeliyordum onunla telefonda konuşurken. Zaten birde iş hayatının stresi ayrılmak istedim.Galiba artık sevmiyorum,tahammül edemiyorum,nasıl olsa karşıma kimler çıkar dedim kendimi avuttum..Ama işin aslı öle olmadı.Kimi karşıma çıksa,kimi sevsem sen hesabı..Anladım ki sözlümü gerçekten çok seviyormuşum..9 ay sonra barıştık.Tabi ha deyince olmadı bu..Arada evet tuaf kıskançlıkları oluyor ama eskisi gibi değil.. Kendini düzeltmek için çaba gösteriyor..Kıssadan hisse sanırım biraz çaba gerek ilişkilerde.Sonuçta insaların kendilerini düzeltmeleri için bir şans verilmesi gerektiğine inanıyorum.Bence bu sürede biraz kafanızı dinleyin.Bir süre görüşmemek iyi gelebilir.Ben şanslıydım birbirimize kavuştuk..Umarım sizin içinde bir şans vardır..

al bak guzel bır ornek daha, ask kolay bulunmuyor lmaz:
o bohca senın, o cocuk senı sevıyor. kıskanıyorsa cok sevdıgındendır :lepi: ilişkinı kurtarmak benım ıcın ınsanlık gorevı kaydirigubbakcemile2 mutlu beraberlıkler bozulmasın opuyorumnanaktan

Kızlar evlilik sizin hayalini kurduğunuz gibi bir şey değil.
Öyle sadece ben seni seviyorum, sen beni seviyorsun yeter, her şeyin üstesinden geliriz demekle olmuyor.
Bu devirde düzgün adam bulmak zor diye de kimse kimseyi ömür boyu alttan almak, gereksiz kaprislerine katlanmak, kıskançlıklarıyla baş etmek zorunda değil.
ıstesen de olmuyor zaten.
Aman adım nişan attıya çıkmasın, adım dula çıkmasın diye de susup her şeye göğüs germek de öyle kolay kolay herkesin harcı değil, yürek ister, lime lime eder insanı, çok zordur.
Yapmayın, mutsuzsanız ısrar etmeyin.
Daha iyisini bulamam düşüncesiyle girilen bir evliliğin 3 günü gözyaşıyla 1 günü tebessümle geçer sadece.

Konu sahibi arkadaşımızın gerekçeleri mantıklı mı mantıksız mı bilemiyorum, benim dikkatimi çeken tek şey "saygı da bitmek üzere" sözü.
Ki orada akan sular duruyor işte.
Saygının olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Hakkında hayırlısı olsun.

Mona Pisa'ya katılıyorum, nihayet aklı başında bir yorum, kesinlikle katılıyorum; Nişan atmışa çıkacak adım dedikodu olacak, dul kalırsam rezil olacağım vss diye diye koca bir ömrü heba eden insanlarla dolu etrafım, yazık bizimde insanca yaşamaya hakkımız var. Bir ilişkide güven yoksa o ilişkide ki diğer şeylerin pek önemi olmuyor ne yazıkki

bence cok büyük sorunlar yoksa bitmemesi gerekir. düğünden önce herkeste olan bişeydir stres kavga gürültü, cagımızın insanları eskiye göre bin kat daha stresli yaşıyor çiftlerin birbirine toleranslı davranması lazım, bide su var diyelimki ayrıldın bukadra emek caba harcadın tanımak için aylarca senelerce ugrastın ve bitti. bundan sonraki irlikte olacagın insan ondan cokmu iyi olacak? eger sana sadakati ve saygısı yoksa dürüst değilse tabiiki bitirmek en dogrusu ama evlilik öncesi kavga gürülü yasayan tek çift siz degilsiniz benim cevremdede hep böyle oldu suan allah esirgesın hepsi mutlu. gecer inşallah kafayı rahat tutmak lazım

bundan iyisi mi karşına çıkacak diyen arkadaşlar...

çıkacak belki nerden biliyorsunuz?

böyle bir kural varda bizmi bilmiyoruz?

evlilik sizin anladığınız türden aşkım ccicimle yürümüyor..

arkadaşın saydığı bütün özellikler evliliği yıkan unsurların en az yarısını kapsıyor.. bilmem farkındamısınız?

arkadaş diyorki:

"hep düzelir diye bekledim,,, herzaman konuştum.. konuştuğum an tamam diyor, ertesi gün yine aynıyız. küçük sebepten kavga çıkıyor"

sizce bu nişanlılık devam etmeli öylemi?

sonuda kaçınılmaz hazin son olsun.. kucağından bebeğiyle babaevine dönsün öylemi?

bu arkadaş mutsuz anlamıyormusunuz?

yada ben anlamıyorum..

nişan=evlilik öncesi insanların biribirini ve aileleri tanımaları için, uyumu görmeleri için geçen bir süreçtir..

keyf olsun diye nişan yapılmaz..

eğer öyle olsaydı direk herkes nikah masasına otururdu..

derdimle ilgilenen arkadaslar,hepinizin düşüncelerine saygı duyuyor ve hepinize yorumlarınz için teşkkr ederim insan böle bi anda iyi de olsa kötü de olsa birilernden bişeyler duymaya ihtiyacı oluoo..şuan bunları yazarken ellerim titrio,..aileme söyledim ailesine bildirin bitttiğnii dedm bablarmz görüşmüşler ve nişanlımda ailesine ben bugunedek hep aradım ve devam etmesi için cabaladım artık o kararını vermiş ben de bıktım huzursuzlktan ama sevgimden devam ettm felan demiş tamam bitti demiş bunları duyunca şok oldum bugunedek hep bitsin derken belkide onun sevgisine güvendiğim için rahatca btsin dedimi farkettm birde kendine cekidüzen verir mi die de bitsin derdim..canım cok yanıo iki aile de cok üzgün ve bitmesin diolar iki ailede birbirini cok sevio nişan bohcası gelmedi de gitmedide ama benden son söz bitti cıktı o da yukarıda ki cümleleri sarf edip tamam bitsin demiş inanmıorm o asla ama aslaa kabul etmezdi böle bişeyi..sakın kızmayn bana ne isitosn bitti işte die canım yanıoo gururlu bir kız olmama ragmen suan ona koşmak istiorm ama cok mantıksz bu..eğer ona giden ben olursam yani vazgecen,herseyi kabullenen ben olcam..bu durum onun lehine olcak..ama mantıklı düşünüp onun gelmesini beklesem diorm offf ya hersey için gec olursa..Allahım ne olur yardm et..hayatımda asla aklıma gelmezdi sevgilimle nişanlandktan sonra böle şeyler yasayacagım..kimse bana yardım edemez sanrım kendimden baska..

canim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun..
huzursuzluktan bikana kadar keske sana esnek davransaymis keske seni
bu noktaya getirmeseymis..
birgun emin ol keske ufak isteklerini yetirseymisim ama kaybetmeseymisim diyecek..
biraz daha buyuyup hatalarini gordugunde..
herseyde inan bir hayir vardir..her geceninde sabahi..

Canım şu anda böyle hissettmen çok normal, içindeki aşk bütün olumsuzlukları gölgeliyor, yüreğinin mantığını esir aldığı bir andasın. ıçten içe aslında sen de gerçekleri bilmene rağmen görmek, duymak, anlamak, kabullenmek istemiyorsun. Hem çok normal hem de bir o kadar gelip geçici bir duygu. ıstenmediğini düşünüyorsun ve bu canını yakıyor.

Ama unutma sevgi bir kalemde biten bir şey değildir, sönmesi için zaman gerekir. Onda da bitmemiştir emin ol ama bilirsin erkekler bizim kadar duygusal değil ve bir tarafın mantığı elden bırakmaması gerekiyor. Kendine zaman tanı, ani bir karar verme duygusallıkla. Sonra ormanda kaybolmuş biri gibi aynı daire içinde döner durursun. Kendine bunu yapma.

reddedılmek agır geldı he, guc savası basladı,
ama hazin sonla baslayan malup bır guc savası,
o kadar ayrılma dedık bıldıgını okudun, sızın ıcın boylesı demekkı hayırlısıymıs.
hayırlısı olsun. dıyecek bır sey yok.

Özür dilerim ama dün ayrılmak istiyorum ayrılacağım onu çekemem dedin bugün bitsin demiş ona koşmak istiyorum. Siz bu ayrılık şantajlarını 1-2-3 yaparsınız 4. de o bitirir. Abimin yaptığı gibi. Sonra nişanlısı 3 gün boyunca herkesi arayıp özür diledi, ağladı.

Oyuncak değil bu bitsin bitmesin. Azıcık ilişkiye birbirinize saygınız olsun. Ev düzülmüş, bitsin diye karar alıyor, bu güne kadar nerdeydin? Bitmesi kabul edilince de etekler tutuşuyor hey Allah'ım.

anlaşılan bir blöf yaptınız ve nişanlınızın bu blöfü yiyeceğini sandınız. ama yemedi. böyle hareketler yaparken ,ters tepeceğini de düşünmeniz gerekirdi. işte ne oldu. blöfünüze ,rest dendi..nişanlınız yapma etme diye size yalvaracak sandınız.... ama işte bakın tam tersi oldu.
bir karar aldıysanız üzerinde durursunuz ,neymiş,sizinki yanlış, bir denemeymiş. ama böyle oyunlar ,bu konularda olmaz. işte böyle bir sonuçla karşılaşırsınız sonunda... hakkınızda hayırlısı olsun...

kararın kesindi sanmıştım..bence dogru olanı yaptın degişmez onu degiştirmrk içinde ugrasana kadar ömür biter sen tükenirsin o tükenmez ve herşey dahada kasrışık bi hal alır hiç mutlu olamazsın keşkelerr başlarr keşkee keşşeke keşke ozaman bitmiş olsaydı dersin

canım hakkında hayırlısı olsun, kararın dogruysa senın ıcın Allah yardımcın olsun, pısmanlıgını ve ıcındekı sevgıyı alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…