- Konu Sahibi meliss86
-
küçükken şiddetli geçimsizlikten ayrılanları hiçç anlayamazdım insan 6 milyar insanla değil ki 1 insanla gecinecek neyi paylasamıyor derdim ama şimdi anlayabiliyorum..sürekli kıskanclık sürekli kısıtlama sürekli ilgi bekleme halbukisi sürekli ilgilendiğim halde sesim azcık kötü gelsin yine ne oldu diye o trip yapmaya başlar ne olmuss benim askımaaa demek yerine kızar..yani hep ufak meselerden..ben alttan alsam iş tatlıya baglanır ama ömrümğn sonunadek alttan almak zorunda kalmak duygusu canımı sıkıyor
Bende sözlümle askerden geldikten sonra ayrılmıştım.O kadar bunaltıyordu ki hergün kıskançlıklarıyla.Resmen sokakta duvarları tekmeliyordum onunla telefonda konuşurken. Zaten birde iş hayatının stresi ayrılmak istedim.Galiba artık sevmiyorum,tahammül edemiyorum,nasıl olsa karşıma kimler çıkar dedim kendimi avuttum..Ama işin aslı öle olmadı.Kimi karşıma çıksa,kimi sevsem sen hesabı..Anladım ki sözlümü gerçekten çok seviyormuşum..9 ay sonra barıştık.Tabi ha deyince olmadı bu..Arada evet tuaf kıskançlıkları oluyor ama eskisi gibi değil.. Kendini düzeltmek için çaba gösteriyor..Kıssadan hisse sanırım biraz çaba gerek ilişkilerde.Sonuçta insaların kendilerini düzeltmeleri için bir şans verilmesi gerektiğine inanıyorum.Bence bu sürede biraz kafanızı dinleyin.Bir süre görüşmemek iyi gelebilir.Ben şanslıydım birbirimize kavuştuk..Umarım sizin içinde bir şans vardır..
bence yüregini dinle sen başka laflara bakma..
kolay mı nişan atmak..zaten her erkek biraz odun degilmi..
bu devirde düzgün insan bulmak o kadar zor ki..kıskanc olsun bırak
seni seviyorum demesin bırak bunlar onemli degil..tabıkı onemli ama
sevmese neden kıskansın trip atsın birde byle düşün..kafan karısık o kadar
sen bunlar yerine evine bakabilecek birimi , sana saygı duyuyormu seni seviyor mu
bunları düşün cevap evet se aptallık yapıyorsun demekki....
birde şyle düşün türk toplumunda yaşıyoruz nişan atmış biri olarak anlıcaksın..
her durumu düşün öyle karar ver canım olurmu...
onu cok seviorm bi ton odunluk yapmasına ragmen bana sık sık seni seviorm dememesine ragmen her konuda tartısma yapmamıza ragmen onu cok ama cok seviyorum..yarın yüzügü atcamdan haberi yokk ona büyük bi şok olcak nasıl dayancam bilmiorm tek teselli yasım 23 ..unuturm daha kimler gelir kimler gecer die avunuorm ama o tanıdgm en dürüst insandı hayatta..sadece huzur istemiştim hayattan sadece huzur..o ise kıskanclıklarıyla bile huzurszlk cıkarttı..onu cok seviorm canım cok yanıoo..herseymz hazrdı..evmiz bile tutulmstu her sefernde bitti diordum ama simdi kesin bitti sanrm bu kararı vermek zorndayım o hiç istemese de..:1no2:
içimde bitmedi sevgisi sadece arada saygı bitmek üzere..güzel hatrlanip güzel hatırlamak istiyorum ailem cok üzgün cünkü onu cok seviolar ve ailesini de ..anlatttgım olaylar ailem için sacma nedenler ama ilşkiyi yaşayan benim
içten teşekkür ederim..milletin ne diyecegi suanda acıkcası umrumda diil yapı olarak da öle birisiyim milleti önemsemem..sadece korkum keşke demek..sanrım bu hayat bir kumar ..ondan daha kötüsü yada daha iyisi de girebilir hayatıma..ben onu nedensiz seviyorum buda bi gercek..nişanlımdan ayrılcam için acı cekiyorum ama kendimi de söyle teselli ediyorum.yaşım 23 mesleğim var,bu sene de atancam bırak onu ama gittiğin yere sevgisini götür unutursun zamanla diyorum.
derdimle ilgilenen arkadaslar,hepinizin düşüncelerine saygı duyuyor ve hepinize yorumlarınz için teşkkr ederim insan böle bi anda iyi de olsa kötü de olsa birilernden bişeyler duymaya ihtiyacı oluoo..şuan bunları yazarken ellerim titrio,..aileme söyledim ailesine bildirin bitttiğnii dedm bablarmz görüşmüşler ve nişanlımda ailesine ben bugunedek hep aradım ve devam etmesi için cabaladım artık o kararını vermiş ben de bıktım huzursuzlktan ama sevgimden devam ettm felan demiş tamam bitti demiş bunları duyunca şok oldum bugunedek hep bitsin derken belkide onun sevgisine güvendiğim için rahatca btsin dedimi farkettm birde kendine cekidüzen verir mi die de bitsin derdim..canım cok yanıo iki aile de cok üzgün ve bitmesin diolar iki ailede birbirini cok sevio nişan bohcası gelmedi de gitmedide ama benden son söz bitti cıktı o da yukarıda ki cümleleri sarf edip tamam bitsin demiş inanmıorm o asla ama aslaa kabul etmezdi böle bişeyi..sakın kızmayn bana ne isitosn bitti işte die canım yanıoo gururlu bir kız olmama ragmen suan ona koşmak istiorm ama cok mantıksz bu..eğer ona giden ben olursam yani vazgecen,herseyi kabullenen ben olcam..bu durum onun lehine olcak..ama mantıklı düşünüp onun gelmesini beklesem diorm offf ya hersey için gec olursa..Allahım ne olur yardm et..hayatımda asla aklıma gelmezdi sevgilimle nişanlandktan sonra böle şeyler yasayacagım..kimse bana yardım edemez sanrım kendimden baska..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?