bol su az tuz ve spor 1 ayda bile gözle görülür fark ama su ve tuz çok önemli canım bide çok falz kahve tüketmemeye bak ben de bayağı kiloluyum bayağı dediğim 108 falanama çok selülitim yoktur çok su içerim az tuzlu yerim hele geçen sene spor ve diyetle bacaklarım dümdüz olmuştu nerdeyse tabi birazını geri aldım
Selülit için yosun sabunu ve kese cok iyi geliyormuş diye, okumuştum burdanselülitin düşmanı yürüyüş en iyisini yapıyosun canım
Bunu biliyor ama soğuk sudan nefret ederimdenemedıgım ama duydugum bırseyı yazıyım bende sana banyodan cıkmadan once selülit olan bolgelere once sıcak su sonrada soguk su tut kan dolasımın hızlanır ve o bolgelerdekı yaglar yakılmaya baslanır dıye okumustum bıyerde ve bencede mantıklı her banyodan sonra tavsıye ederım canım
Bunu biliyor ama soğuk sudan nefret ederimeşim cakdirmadan çıkmadan önce soğuk suyu acar, benide tutar
ama artik nr.'sini yemiyorum, işim biter bitmez kaçıyorum
Beyaz ekmek, makarna, pirinc bunlari olabildigince azaltin, sonra sekerli yiyecekleri de azaltin, haftada bir kücük bir cikolata yiyin gibi. Sonra tuzu azaltin, bol su icin bu cok önemli. Ben günde 2.5 litre su icmeye basladigimda muhakkak zayiflarim :)
Spor salonuna yazilin...
Bak bu damar olayı ilgimi cekdi:)aynen bende soguk su sevmedıgım ıcın uygulayamıyorum ama sıcak su tutuldugunda damarlar genısler ve kan dolasımı yavaslar daha sonra soguk su tutunca damarlar daralır ve kan dolasımı artar boylece yaglar daha cabuk yakılır yaz gelsın bende yapcem inşşş
Senin çatlakla mı başın dertte?
Yoksa yağlarla mı?
Zira çatlaksa çaresi yok maalesef, benim de küçük yaşta alıp verdiğim kilolardan dolayı kalçalarımda çatlaklar oluştu ergenlikten itibaren.
Hangi kremi kullandıysam geçmedi, çatlağın çaresi yok diye biliyorum..
Ama yağlar yakılabilir, düzenli bir spor ve diyetle tabiiki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?