ben selülitin kişinin yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. benim de 18-19 yaşımdan beri vardır.ki o zaman zayıftım. o zaman azdı tabi. şimdi 29 yaşındayım daha da feci durumda. annem 53 yaşında hiç seliliti yok.o da benim gibi besleniyor. oysa benim özellikle kilo aldığımdan beri göbeğimde kollarımda bile oldu hafif hafif. bacaklar daha kötü durumda tabi
benim de 6-7 kilo falan fazlam var. spora başlıcam bakalım geçecek mi?
ama kremlere falan inanmıyorum ve ileri dercede selülitin zor tedavi edileceğini düşünüyorum. belki biraz azalır
Sevgili KK ablalarımburada hep birlikte ne dertlere çare bulduk... Bende size bir derdimi anlatmak istiyorum
Ben 15 yaşımdan beri kilo alıp veriyorum ve şu an 19 yaşındayım... Ne kadar spor yapmış olsamda iyi bakamamışım ki kendime vücudum tam bir rezalet! selülit lafı biraz kibar kalıyor. Özellikle kalçam üzerinden taramalı tüfekle geçilmiş gibi adeta :2: Aslında bu durum 2 senedir falan var fakat ben kilolarımdan dolayı açık giyinmeyi tercih etmeyen
birisiyim, bu yüzden o kadar dikkat etmezdim, ama son zamanlarda bu durum aşırı canımı sıkıyor. Ciddi ciddi vücudumun en diri olması gereken dönemde en az 50 yaşındaki bir kadının vücuduna sahip gibiyim.( tabi ki bakımsız bir kadının). Zaten 2 yıldır bu sebeple bir bahane bulup tatillerden kaçıyordum fakat bu sene kilo vermek adına ciddi çabalarda bulunuyorum. Ben de yazın arkadaşlarımla havuza falan gitmek isterim.. Estetik bir operasyon geçirmem mümkün değil malum öğrencilik. (ailem kuaföre zor gönderiyor yahu ) Yağlar, kremler içinde iş işten geçtiğini düşünüyorum. Zaten hepsinden kurtulmak gibi büyük bir hedefimde yok ama artık banyodan çıkınca vücudumu her kadın gibi kremlemek istiyorum, o halimi görmemek için hızlı hızlı giyinmek istemiyorum. Sizce nerden başlamalıyım?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
kahve cokmu zararli ki? ben kahvesiz yapamam =(
ben kilomdan memnunum ama fit olmak istiyorum ve selilüt ve catlaktan ödüm kopuyor :18::18:
bol bol yürüyorum bende, ise yürüme gidip geliyorum cünkü masa basi calisiyorum 8 saat.. yoksa hic haraket ettigim yok..
ayrica cok su iciyorum ama yediklerime pek dikkat etmiyorum malesef.. cok seker cikolata chips fln severim, görsem kendimi tutamam..ama azalatmaya gayret ediyourm.. bence bütün bunlarin biraz genlerlede alakasi var.. biraz degil baya baya yani
benim sülalede bütün kadinlarda catlak mevcut, bakalm ben savasimi veriyorum insallah uzuuuuun süre hatta ömür boyu catlak yüzü görmem.. vücüdümü hep nemlendiriyorum.
ah birde varisleri var 2 teyzemin ve anneannemin..:18:
denemedıgım ama duydugum bırseyı yazıyım bende sana banyodan cıkmadan once selülit olan bolgelere once sıcak su sonrada soguk su tut kan dolasımın hızlanır ve o bolgelerdekı yaglar yakılmaya baslanır dıye okumustum bıyerde ve bencede mantıklı her banyodan sonra tavsıye ederım canım
bendede o sorun eskiden vardı, ama şuan çatlaklardan eser yok. Nasıl gittiler bilmiyorum ama, bir ara sümüklü böceğin Kırım'ını kullanıyordum ve güneşleniyordum, Belki bunların sayesinde.
Ben de deneyeyim bari :)
Sevgili KK ablalarımburada hep birlikte ne dertlere çare bulduk... Bende size bir derdimi anlatmak istiyorum
Ben 15 yaşımdan beri kilo alıp veriyorum ve şu an 19 yaşındayım... Ne kadar spor yapmış olsamda iyi bakamamışım ki kendime vücudum tam bir rezalet! selülit lafı biraz kibar kalıyor. Özellikle kalçam üzerinden taramalı tüfekle geçilmiş gibi adeta :2: Aslında bu durum 2 senedir falan var fakat ben kilolarımdan dolayı açık giyinmeyi tercih etmeyen
birisiyim, bu yüzden o kadar dikkat etmezdim, ama son zamanlarda bu durum aşırı canımı sıkıyor. Ciddi ciddi vücudumun en diri olması gereken dönemde en az 50 yaşındaki bir kadının vücuduna sahip gibiyim.( tabi ki bakımsız bir kadının). Zaten 2 yıldır bu sebeple bir bahane bulup tatillerden kaçıyordum fakat bu sene kilo vermek adına ciddi çabalarda bulunuyorum. Ben de yazın arkadaşlarımla havuza falan gitmek isterim.. Estetik bir operasyon geçirmem mümkün değil malum öğrencilik. (ailem kuaföre zor gönderiyor yahu ) Yağlar, kremler içinde iş işten geçtiğini düşünüyorum. Zaten hepsinden kurtulmak gibi büyük bir hedefimde yok ama artık banyodan çıkınca vücudumu her kadın gibi kremlemek istiyorum, o halimi görmemek için hızlı hızlı giyinmek istemiyorum. Sizce nerden başlamalıyım?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
O zaman ben sizi de spora davet ediyorum:))yaaa hala gülüyorumm sen çok yaşa hemiii
"kalçam taramalı tüfekle geçilmiş gibi"
sen yine taramalıyla kurtarmışsın ,benimki kalaşnikofla geçilmiş gibii anamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?