Allah yardımcın olsun umarım esın yola gelır ve kotu alıskanlıklarından bıan once kurtulup duzenlı bır ıs bulup evınızı ayırır yoksa bu sekılde ısınız zor gıbı duruyor
gorunuse gore ıstemıyorkesinlikle katılıyorum iş bulup evi ayırma düşüncesine.ama mühim olan eşi istiyomu iş bulmak,sorumluluk almak.????
Hayir ailemin haberi yok. Soyleyememde ne derim ki.. hersey o kaar kotu gidiyor ki. Ne yapmaya calissam olmuyor. Esimle konustum olmadi bagardim olmadi. Baskasi dayanirmiydi buna dedigimde hayir diyor. Sozler veriyor ama yokk. Tutmuyor. Ickiyi cok seviyormus. Donupte karinla ilgilen biraz diyen yok. Ben calismaya baslicam o otursun oyle. Ne yapmam gerektigini bilsem onu yapacagim. Kafam allak bullak konusacak kimsemde yokkk
Hayir ailemin haberi yok. Soyleyememde ne derim ki.. hersey o kaar kotu gidiyor ki. Ne yapmaya calissam olmuyor. Esimle konustum olmadi bagardim olmadi. Baskasi dayanirmiydi buna dedigimde hayir diyor. Sozler veriyor ama yokk. Tutmuyor. Ickiyi cok seviyormus. Donupte karinla ilgilen biraz diyen yok. Ben calismaya baslicam o otursun oyle. Ne yapmam gerektigini bilsem onu yapacagim. Kafam allak bullak konusacak kimsemde yokkk
Peki sizce onunla nasil konusmaliyim ne demeliyim ne desem beni anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?