yaş 22 evliyim ama evli gibi degilim YARDIM

En mantiklisi bir an once is bulup calisman, markette bile olsa iyidir,
hem evinden cikmis olursun, o insanlardan biraz uzak kafa dinlersin.
Birde eve para getirince kiymetin artabilir. Kendi ayaklarinin uzerinde durabilmek onemli.

En mantiklisi bir an once is bulup calisman, markette bile olsa iyidir,
hem evinden cikmis olursun, o insanlardan biraz uzak kafa dinlersin.
Birde eve para getirince kiymetin artabilir. Kendi ayaklarinin uzerinde durabilmek onemli.

aynen bir erkeğin dyanamayacağı şeylerden biri bu eğer vicdanlı ve gururluysa geçerli buuu.....haline ne olursa olsun şükre cnm daha kötü durumda olanları düşün Allah sabrını verir

Rose3507 cok tesekkur ederim allah bin kere razi olsun en azindan konusuyorum birileriyle suan :) calisacagim zaten onceden boyle degildi hayalleri vardi simdi ise bir dayak yemedigim kaldi allah sabir versin mutlululuk benim de hakkim artik rabbim tum ihtiyaci olanlarda benimde yardimcim olsun ama terapiye gidecegini sanmiyorum..

aynen bir erkeğin dyanamayacağı şeylerden biri bu eğer vicdanlı ve gururluysa geçerli buuu.....haline ne olursa olsun şükre cnm daha kötü durumda olanları düşün Allah sabrını verir
dilerim hersey guzel olur tabi disarda ne insanlar var allah yardimcilari olsun ama insan iste hayal ettigini en azindan mutlulugu yasayamayinca seytana uyuyor (

sen bence teklif et enpati kur sevvdiği şeyleri yap ardından sor hayır derse sen git en azından uzmandan destek alırsın ona göre davranırsın ve yıpranmış olmamış olursun bence en doğrusu buu canımmmm

bak benim eşim çok kıskançtı başlarda hep adam tutar takip ettirirdi sonra sonra zaman geçtikte bana güveni arttı şuan tek başıma alışverişe gidebiliyorum mesela bende çok çekim inan ......

Deneyecegim tesekkurler rose :) bugun tekrar konusacagim dua edin..

dilerim hersey guzel olur tabi disarda ne insanlar var allah yardimcilari olsun ama insan iste hayal ettigini en azindan mutlulugu yasayamayinca seytana uyuyor (

haklısın canım haklısın tabii değerini bilmesini sağla birşekilde çocuk düşünme sakın şu aşamada herşey yoluna girsin öyle düşün ...
evi ayırmaya bak sen ikniz çalışsanız kira da ödersiniz evinn giderine de yeter ... herşey zamanla alırsınız yavaş yavaş ayrı eve ıkma konusuna nediyor eşinn

olamaz diyor olmaz off allahimmmm erkekler ah erkeklerrr

bn 1 sene ugrastım adam edemedım umarım sen herseyı yoluna koyarsın evlılıgın bıtmez

Insallah allah seninde yardimcin olsun
valla bn ugrasamadım
calısmayan bır ınsanla hayat surduremedım daha fazla
ne mal oldgunu bellı ettı adam yanı
bn de bastım tekmeyı hıcde pısman degılım

Son düzenleyen: Moderatör:

valla bn ugrasamadım
benim gidecek bir yerimde yokki hem ben esimi cok seviyorum hemde cok off offf

Gecinemezmisiz evi nasil doseecegiz..

işine öyle geliyor demekki canım... o zaman canım sabredeceksin para biriktireceksin çalışacaksın bir yıl dişini sıkacaksın ne kadar kazandıysan onla evi kuracaksınız oda çalışacak biriktireceksiniz başka çare yok ozaman bak biz evimizi kuramadık tek bir küçük açılan kanepe vardı ev sahibinin yavaş yavaş evi döşedik inan şuan 2 milyarlık telefon kullanıyorum inanki herşeyin bası sabır bunu unutmaa sabredeceksin çalıştığın zaman evdekilerden de uzaklaşmış oluşun rahatlarsın bu arada nete nasıl giriyorsun rahat yazıyorsun merak ettim gerçektennn

valla bn ugrasamadım

bazıları çekilmez oluyor maalesef canım .... iyi yapmışsın ........

benim gidecek bir yerimde yokki hem ben esimi cok seviyorum hemde cok off offf

eşine bunu hissettirme ona mecbur olduğunu sakıııııııııııınnn onu hissettiği an daha çekilmez olurr ....çalışmaya başladığında bazı seyler değişir diye dşünüyorum benn

Kendine, gençliğine yazık etmişsin. Çok üzücü. Allah kimseyi bu hale düşürmesin.
Sorumluluğunu bilmeyen eşin senin kazandığın paraları harcamaya başlayınca bir daha hiç çalışmaz herhalde.
O içer , keyfine bakar; sen çalışırsın. Ailesi de ayrı bir dert tabi.
Gözlerin kör olmuş aşktan. Ya da o duygunun adı her neyse...
Yazık etmişsin kendine.
Çalışma konusunu bir daha düşün. Paralarını kimseye yedirme eğer çalışırsan.
Hiç iyi görünmüyor bu işin sonu çünkü.
Bir de ben sensiz yapamam modunda olduğun için, eşin pek kıymet de bilmez.
Ona bağımlı bir imaj çiziyorsun ki zaten kaçarak bunu kanıtlamış oldun.
Kendine çeki düzen verme vaktin gelmiş de geçiyor.

arkadaşaların coguna katılıyorum...kendıne cekı düzen vermenın zamanı geldı..tam zamanı artık..sevsende ıcınde sakla...erıme karşısında...kovalar durursun yoksa..

ne olursa olsun aılesınden konuşma cunku faydasız..çalışmana gelınce tavsıye etmıyorum ben..

senın çalışman ıckısıne meze alman demek bana gore..
bedava ısmek kursları var neden gıtmıyorsun en azından 2 gunu olmadı 1 gunu gıdersın..

masrafsız olan kurslar..ıgne oyası,şiş örgü,arapca vs gıbı..

kendınle uğraş bırak eşi derım ben ...ılgını yemegını kadınlığını yap ...ama o kadar...

dırdır hıc yapma degışmeyecek nede olsa...
tatlı soz yılanı delıgınden cıkarırda sen bıle şaşarsın..

sabır derım ben başka caren yok ...en onemlısıde dua allaha sarıl
sabret 1 -2 günle olacak sabır degıl yaşayacakların....akıllı sabırlı anlayışlı ol yanında yaşadığın ınsanlara...

bu arada kelın merhemı olsa zamanında başına surerdı...o ben oluyorum:)
yaşadıklarım yaptığım hatalar yazdırıyor sana karşı ...ne bılırım ne bılmışlık yaparım...sadece edındıgım tecrübe dıyebılırım..

dılerım Alllah tan mutluluğu yakalar kk'ya ılan edersınız...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…