En mantiklisi bir an once is bulup calisman, markette bile olsa iyidir,
hem evinden cikmis olursun, o insanlardan biraz uzak kafa dinlersin.
Birde eve para getirince kiymetin artabilir. Kendi ayaklarinin uzerinde durabilmek onemli.
dilerim hersey guzel olur tabi disarda ne insanlar var allah yardimcilari olsun ama insan iste hayal ettigini en azindan mutlulugu yasayamayinca seytana uyuyoraynen bir erkeğin dyanamayacağı şeylerden biri bu eğer vicdanlı ve gururluysa geçerli buuu.....haline ne olursa olsun şükre cnm daha kötü durumda olanları düşün Allah sabrını verir
Rose3507 cok tesekkur ederim allah bin kere razi olsun en azindan konusuyorum birileriyle suan :) calisacagim zaten onceden boyle degildi hayalleri vardi simdi ise bir dayak yemedigim kaldi allah sabir versin mutlululuk benim de hakkim artik rabbim tum ihtiyaci olanlarda benimde yardimcim olsun ama terapiye gidecegini sanmiyorum..
dilerim hersey guzel olur tabi disarda ne insanlar var allah yardimcilari olsun ama insan iste hayal ettigini en azindan mutlulugu yasayamayinca seytana uyuyor(
Deneyecegim tesekkurler rose :) bugun tekrar konusacagim dua edin..
olamaz diyor olmaz off allahimmmm erkekler ah erkeklerrrhaklısın canım haklısın tabii değerini bilmesini sağla birşekilde çocuk düşünme sakın şu aşamada herşey yoluna girsin öyle düşün ...
evi ayırmaya bak sen ikniz çalışsanız kira da ödersiniz evinn giderine de yeter ... herşey zamanla alırsınız yavaş yavaş ayrı eve ıkma konusuna nediyor eşinn
olamaz diyor olmaz off allahimmmm erkekler ah erkeklerrr
Gecinemezmisiz evi nasil doseecegiz..nedenini sordun mu peki neden olmuyormuş imkannsız değildir vardır bir nedeniii
bn 1 sene ugrastım adam edemedım umarım sen herseyı yoluna koyarsın evlılıgın bıtmez
valla bn ugrasamadımInsallah allah seninde yardimcin olsun
benim gidecek bir yerimde yokki hem ben esimi cok seviyorum hemde cok off offf
valla bn ugrasamadım
calısmayan bır ınsanla hayat surduremedım daha fazla
ne mal oldgunu bellı ettı adam yanı
bn de bastım tekmeyı hıcde pısman degılım
Gecinemezmisiz evi nasil doseecegiz..
valla bn ugrasamadım
calısmayan bır ınsanla hayat surduremedım daha fazla
ne mal oldgunu bellı ettı adam yanı
bn de bastım tekmeyı hıcde pısman degılım
benim gidecek bir yerimde yokki hem ben esimi cok seviyorum hemde cok off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?