• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 25

87 doğumluyum 2 yaşında kızım var ama hala senin dediğin gibiyim :1:

hala içimden çıkartamadığım çocuk var
hala eşime bebek gibi taklitler ytapıyorum
Kızım nasılsa ben de öyleyim :D
napim içim genç:21::27::emir_bebek:

benımde yaş 27 kpss hazıranıyorum. bendede var alttan alttan af sokmalar haa evlemedım dıye. sankı basım göğe erecek evlenınce. bana kalsa omrumun sonuna kadar bekar yaşarım. ayakarımın üstünde duruyum diye ugrasıyorum su ankı hedefım kpss. kım ne derse desın hayat yasadıgın andan ıbaret bırıerı benım evlenmemı ıstıyor dıye evlenemem. bırak evde kaldı desınler.

Ya aslında evlenebilirim ama bilirsinz herkesin bi kıstası vardır. Yanlıs anlasılmasın şöyle arabası evi olsun boyu posu böyle alımlı çalımlı olsun deil... Huy olarak ugras olarak kriterlerim var. Sonucta aynı hayatı ömrü paylascaz... Misal, okuyan gezmeyi seven esprili inanclı Allahtan korkan, afedersiniz kızlara yavşamayan , yabancı kızlarla mesafeli olan agır birini isterim. ben öyleyim duvarım vardır dısarıya.. Yani laubali olmıcak bazı erkekler cok cıvıktır bilirsiniz.. saydıgım özellikte adamlarr var, Baskalarına eş olmuslar ama :( evlisi olduguna göre bekarıda vardır heralde :) tabi ille aynı saydıgım özellikte biri olmayabilir büyük konusmuyom 1-2sene daha bakarım sonrasında artık baska düzgün biriyle evlenirim :/

Cvplarınız için çok teşekkür ediyorum. Belkide sorumluluk almak istemiyorm bilmiyorum. Evde kaldın,kalcan lafları bazen zoruma gidiyo ama sırf annem istyo diye de evlenmek istemiyorm... Yani normal dimi şu zamanda 25-26yasından sonra evlenmek. benim kız kardesim de bu sene evlencek en büyükleri benim bide :( evlilik zor iş vesselam. Hayal midir bilmem ama sevmek istyorum eşimi. Geç olsun güç olmasın diyenlerdenim ama işte malum çevre,mahalle baskısı

canım o baskılar hiç bitmiyor ben sana söyleyeyim evlenmiyormusun diyolar evleniyorsun hani çocuk diyorlar çocuk oluyor eee hani 2, cocuk ??? millete neyse sanki daha dün hiç tanmadığım ama aynı oratmada bulundugum yaslı yaşlı teyzeler yarım saatte benim hayatımı şekillendirler bu sene çocuk yapmalıymısım muttlaka ilki bi olsunmuş büyür bakıcısı tuturmasım k, ben daha ağzımı açmadım en son sinirlendim bu benim hayatım istediğimi istediğim gibi yaparım bu size düşmez dedim evet biraz saygısızca davrandım biliyorum sonra hepsi sus pus oldular iyide oldu millete bakma sen benim şimdiki aklım olsa 2-3 yıl sonra gibi evlenip bi çocuk yapardım...bende 89 luyum 2 yıla yakındır evliyim ama keşke hemen evelenmeseydim maşşımı alıp arkadaslarım gezip tozsaydım diyorum...hemen cocuk istemiyorsan evlilik düşünme bence....ve insanların dediklerinide takma ne istiyorsan hayatında ona göre hareket

bende 89luyum ama sorsan 18-19'umdur :) takma o yüzden kafana sınavına hazırlan hayırlı ile kazanırsın inşallah evliliğe gelince kısmetin kendi geliyor ayağına zaten zamanı gelince o da oluur

Back
X