- Konu Sahibi petitjoueur
Ahhh ne guzel yaslardasin bir bilsen!!!bende keske senin yaslarinda olabilseydim,ne guzel universite ogrencisisin,kendince hedeflerin hayallerin var,onlara simsiki tutun olur mu?insani ayakta tutan,diri tutan,cehennemin icinde bile yasasada nefes almasini saglayan umutlaridir,benim kendimce hedeflerim var,onlarin yuzu suyu hurmetine aslinda yasiyorum/ruz kotu dusunme lutfen hayat amacin neyse gerceklestirmeye bak,kimseye muhtac olmadan kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak...Kendi kendini idare etmeyi ogrendigin zaman yasiyacagin hic bir zorluk seni yikamaz.Yani sozun ozu en enerjik donemindesin gerek bedensel gerek mental olarak,enerjini iyi kullan gelecegine guzel bak ,kendin icin caba sarfet,gelecegin bir nevi senin ellerinde aslinda...
Allah sizi daha iyi daha hayırlı yerlere getirsin :) Bir anda içim ferahladı . İşsiz kalma korkusu o kadar sarmış ki bedenimi ruhumu toparlanamıyorum . Ya kötü bir mimar olur da doğaya ihanet edenlerden olursam en ufak bir silüeti bozarsam diye içim içimi yiyor. Fazla hassas düşünce iyi değil sanırım bundan dolayı içim kapkara .