Yaş 26 içimdeki okuma aski

Ahhh ne guzel yaslardasin bir bilsen!!!bende keske senin yaslarinda olabilseydim,ne guzel universite ogrencisisin,kendince hedeflerin hayallerin var,onlara simsiki tutun olur mu?insani ayakta tutan,diri tutan,cehennemin icinde bile yasasada nefes almasini saglayan umutlaridir,benim kendimce hedeflerim var,onlarin yuzu suyu hurmetine aslinda yasiyorum/ruz kotu dusunme lutfen hayat amacin neyse gerceklestirmeye bak,kimseye muhtac olmadan kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak...Kendi kendini idare etmeyi ogrendigin zaman yasiyacagin hic bir zorluk seni yikamaz.Yani sozun ozu en enerjik donemindesin gerek bedensel gerek mental olarak,enerjini iyi kullan gelecegine guzel bak ,kendin icin caba sarfet,gelecegin bir nevi senin ellerinde aslinda...

Allah sizi daha iyi daha hayırlı yerlere getirsin :) Bir anda içim ferahladı . İşsiz kalma korkusu o kadar sarmış ki bedenimi ruhumu toparlanamıyorum . Ya kötü bir mimar olur da doğaya ihanet edenlerden olursam en ufak bir silüeti bozarsam diye içim içimi yiyor. Fazla hassas düşünce iyi değil sanırım bundan dolayı içim kapkara .

Dogaya zarar veririm diye ici icini yiyen bir mimardan ne sogaya ne insanlara zarar gelmez ben eminim:)zarar veeicek olan insan boyle ince dusunupte kendini uzmez cunku...issizlik konusina gelince evet Tukiye de malesef insanlarin emeklerinden cok var olan torpillerine bakiyorlar ,bu bir gercek ama durustluguyle,caliskanligiyla cabasiyla bir yerlere gelen insanlarin sayusida hic az degildir...Birde Allah'in adaletine guven gercekten cabaladikca elbette emeginin karsiligini verir,hic bir gayretin karsiliksiz kalmaz.kuru topraga bile bir cekirdek atildiginda,ozen gosterilip bakildiginda karsiliginda mis gibi cicek veriyor,kuru toprak cicek verirde insanin cabasi meyve vermezmi?Ahhh icindeki potansiyelin bir farkina varsan,birak gelecegini dunyayi degistirebilirsin..."Bir kadin,bir kitap,bir kalem,bir cocuk dunyayi degistirebilir"cok severim bu sozu

Ben 25 im. Seneye doktoraya başlayacağım. Araştırma görevlisi olarak çalışırken doktora yapacağım. Bir yandan dil eğitimi alıyorum. Benim okulum bitinceye dek 7-8 sene geçecek. Siz de bende çok gencim. Sınıfımdaki 38 yaşındaki abla yeni doğum yaptı. Hemde hala üniversite okuyor. Okumanın yaşı yok. Bol bol şanslar diliyorum

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.ben de kararımı verdim.kesinlikle okuluma devam edeceğim ne olursa olsun.artik kararliyim.
Elimde mesleğim olursa tutunacak bir dalım olur hem okumak gibisi var mı?çocuğumu da elimden geldiğince okutacağım.belki o da benden görüp heveslenecek çaba sarfedecek.cok mutluyum okula başlamak ıcin sabırsızlanıyorum. Sizce dgs ile beslenme diyetetik nasil olur?

Yasim oldu 28 dort cocuk annesiyim ciftligimiz var hayvanlarimiz hergun illaki bir saatten fazla bakim islerine bakiyorum,gurbetteyim yardimcim yok cocuklarim desen en buyuk 7 en kucugu 2 yasinda isi gucu bitmeyen bir anneyim.Ama bununla beraber okuluma devam ediyorum birde her gun mutlaka bir saat sporum var...bu kadar ise guce ragmen ben dort cocukla bu yasta kendimden gecmiyorsam sende gecme...degil bu yasta insan olecegi ana kadar kendini gelistirmeye mecburdur unutma!!bugun ben okuluma devam edicem dersen uc sene sonra pisman olmazsin garanti veriyorum ama yapmazsan pisman olursun bunuda biliyorum
Sizi tebrik ederim.insallah bütün bu çabalarınızın karşılığını alırsınız.ve inşallah ben de sizin gibi olurum

Merhabalar,, seninle birebir aynı dönemdeyim şuan , 26 yaşındayım ve 2 yıllık harita kadastro okudum, ve bu sene dgs ile harita mühendisliğine tamamlamaya karar verdim, :)
Ve başlarda senin gibi tereddütlerim vardı, 26 yaşındayım geç mi sanki diye, hatta konularımda var bakabilirsin..
Ama kararımdan dönmedim, ve boş vaktim oldukça dgs ye yönelik çalışarak geçiriyorum..

30 yaşında mezun olacağım ama olsun, şuan çalışmasam ve oturup 30 yaşımı beklesem o zaman daha çok pişman olmamak İçin bugün çalışmam gerek :)
Allah yardımcınız olsun..

24 yaşındayım yks ye hazırlanıorum . Bende okucam bende bende bendeeee :KK73::KK73::KK73::KK73:

hakkınızda hayırlısı..

Geçen burda 35 yaşında bı arkadaş konu açmıştı, bu yaştan sonra üniversite okunur mu diye. Olumsuz cevap veren gormedim. 40'li yaşlardaki üniversite arkadaşlarından bahsedenler oldu. 26 yaş bişey değil. Çocuk bakımında yardimcilarin olacaksa pekala yaparsın

Kızlar ne 25i ne 45i, okumanın yaşı yok. - Bence - kimi cahilin okulu çocuklukla bağdaştırması yüzünden bu tereddütümüz oluyor. Okula gitmek çocuk yaşı değil, aksine bilgi öğrenmek, başka konularda olgunlaşmak isteyen herkes her yaşta gidebilir. Benim bir tanıdığım içinde kalmış orta okul terkti, geçen sene başladı okula, 40 yaşında. Bir tanıdığımda 56 yaşında üniversite okudu tekrar ve bitirdi. Yeterki içinde okuma isteği olsun En Büyük TÜRKİYE

Back
X