Yaş 26 içimdeki okuma aski

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Kızlar hayırlı akşamlar.bisi soylucem bu yaştan sonra beslenme ve diyetetik okusam basarili olabilir miyim sizce yapabilir miyim?evliyim eşim cezaevinde annemle yaşıyorum 4 yasinda bir oğlum var.okul sevdası hiç bitmedi ıcimde. 2 yıl gıda tek okudum sonra kimyaya gectim ama sevemedim 3. sınıf terkettim.napayim bana akıl verin?

Kızlar hayırlı akşamlar.bisi soylucem bu yaştan sonra beslenme ve diyetetik okusam basarili olabilir miyim sizce yapabilir miyim?evliyim eşim cezaevinde annemle yaşıyorum 4 yasinda bir oğlum var.okul sevdası hiç bitmedi ıcimde. 2 yıl gıda tek okudum sonra kimyaya gectim ama sevemedim 3. sınıf terkettim.napayim bana akıl verin?
Bu arada a101 i biraktim o iş bana göre değilmiş.

Tabikide okumanın yaşı yok. Ablam 27 yaşında 3 yaşında yiğenim var o hala okuyo. Oku ve hayatını kurtar. Keşke okulunuzu 1 sene kalmışken bırakmasaydınız :/

Degil mi?ama etrafımda insanlar o tren geçti deyip beni karamsarliga sürüklüyorlar.
O tren geçti deyip seni karamsarlığa surukleyenler ne iş yapıyorlar peki?
Okumanin yaşı yoktur. Ne mutlubsize ki içinizdeki okuma aşkı sönmemiş. Umarım oğlunuz da sizin gibi olur. Okuyun.
Bu arada size cesaret verecekse.. Lisansımı bitirdikten 13 yıl sonra yüksek lisansa başladım. Hafta ici her günümü gündüz işte, akşam da okulda geçirdim. 38 yaşımdayım ve yüksek lisansımı bitirdim. Demem o ki, çocuk sahibi olmak, evli olmak, çalışıyor olmak, vs bunların hiçbiri okumaya engel değil. :KK66:

O tren geçti deyip seni karamsarlığa surukleyenler ne iş yapıyorlar peki?
Okumanin yaşı yoktur. Ne mutlubsize ki içinizdeki okuma aşkı sönmemiş. Umarım oğlunuz da sizin gibi olur. Okuyun.
Bu arada size cesaret verecekse.. Lisansımı bitirdikten 13 yıl sonra yüksek lisansa başladım. Hafta ici her günümü gündüz iste, aksam da okulda geçirdim. 38 yaşımdayım ve yüksek lisansımı bitirdim. Demem o ki, çocuk sahibi olmak, evli olmak, çalışıyor olmak, vs bunların hiçbiri okumaya engel değil. :KK66:
Çok teşekkür ederim ve inanın şu an daha da istekliyim

Çok teşekkür ederim ve inanın şu an daha da istekliyim
Rica ederim ne demek.. Okumak isteyen bir kadına cesaret verebildiysem, ona umut olabildiysem ne mutlu bana.. Kızlarımızın okuması kadar yüce birsey var mı.. Lutfen vazgecmeyin bu istediğinizden.. Imkaniniz oldugu surece hayallerinizin pesinden koşun ve ulasmak icin kendinize koşullar yaratin.
Sevgilerle..

Rica ederim ne demek.. Okumak isteyen bir kadına cesaret verebildiysem, ona umut olabildiysem ne mutlu bana.. Kızlarımızın okuması kadar yüce birsey var mı.. Lutfen vazgecmeyin bu istediğinizden.. Imkaniniz oldugu surece hayallerinizin pesinden koşun ve ulasmak icin kendinize koşullar yaratin.
Sevgilerle..
Ah umarım inşallah basarili olurum ve isteyen herkes başarır bunu.o kadar güzel ki okumak.doyamiyorum.

Yasim oldu 28 dort cocuk annesiyim ciftligimiz var hayvanlarimiz hergun illaki bir saatten fazla bakim islerine bakiyorum,gurbetteyim yardimcim yok cocuklarim desen en buyuk 7 en kucugu 2 yasinda isi gucu bitmeyen bir anneyim.Ama bununla beraber okuluma devam ediyorum birde her gun mutlaka bir saat sporum var...bu kadar ise guce ragmen ben dort cocukla bu yasta kendimden gecmiyorsam sende gecme...degil bu yasta insan olecegi ana kadar kendini gelistirmeye mecburdur unutma!!bugun ben okuluma devam edicem dersen uc sene sonra pisman olmazsin garanti veriyorum ama yapmazsan pisman olursun bunuda biliyorum

Aynı yaştayız :) bende 4 yıllık örgün eğitimi son yılında bıraktım. Yıllar sonra açık öğretime yazıldım. Daha evvel okula gittiğim için kredi de verdiler. Bence sizde yapabilirsiniz.

Yasim oldu 28 dort cocuk annesiyim ciftligimiz var hayvanlarimiz hergun illaki bir saatten fazla bakim islerine bakiyorum,gurbetteyim yardimcim yok cocuklarim desen en buyuk 7 en kucugu 2 yasinda isi gucu bitmeyen bir anneyim.Ama bununla beraber okuluma devam ediyorum birde her gun mutlaka bir saat sporum var...bu kadar ise guce ragmen ben dort cocukla bu yasta kendimden gecmiyorsam sende gecme...degil bu yasta insan olecegi ana kadar kendini gelistirmeye mecburdur unutma!!bugun ben okuluma devam edicem dersen uc sene sonra pisman olmazsin garanti veriyorum ama yapmazsan pisman olursun bunuda biliyorum

Vallahi imrendim,tebrikler size. Ama sizin gün 48 saat mi:)

okuma isteği varsa içinizde, önüne hiç bişi geçemez.
26 yaş çok genç bir yaş, karamsar olmayın.

32 yaşındayım ve geçen yıl ilkez sınava girdim, 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan.
istanbul üniversitesi tıbbi dökümantasyon bölümüne yerleştim.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Ay ne güzel başlıklar :)
Okuyun , çocuğunuz sizinle iftihar edecek :)
Annem okumuş , başarmış ; ben de başaracağım diyecek :)
İngilizcede sorun yaşarsanız , bana ulaşabilirsiniz :)
Sevgiler :)

Zamanla yarismak diye bir tabir vardir ya iste aynen o tabiri yapiyorum.cok zorlaniyorum yalan degil ama bende seneler evvel arkadasin dedigi gibi yasin gecti cocuklu kadinsin bosverrrr doyenlere uydum aklim basima yaklasik bir senedir geldi ama sunuda anladim insan bir sey yapmak isteyince ugrunda cektigi sikintilari cokda onemsemiyor...bence cekilen sikintilar pismanlik duymak kadar insanin canini acitmiyor...

Ah bu enerjinizi neye borçlusunuz ? Üniversite 2. Sınıfım mimarlık okuyorum ve geleceğe korkarak baktığım için okuma isteğim gün geçtikçe düşüyor . Bana da bir akıl verin lütfen :(

Bak simdi suan 26 yasindasin, farzedelim hukuk okumaya basladin, 30 yasina geldiginde bir avukat olmus olacaksin. Gencecik bir yaş. Bu harika bisey.
Ama tren kacti diyenlere uydun ve bosverdin, yine 30 olacaksin ve elinde bisey olmayacak.
Bu sekilde dusun.

Ah bu enerjinizi neye borçlusunuz ? Üniversite 2. Sınıfım mimarlık okuyorum ve geleceğe korkarak baktığım için okuma isteğim gün geçtikçe düşüyor . Bana da bir akıl verin lütfen :KK43:
Ahhh ne guzel yaslardasin bir bilsen!!!bende keske senin yaslarinda olabilseydim,ne guzel universite ogrencisisin,kendince hedeflerin hayallerin var,onlara simsiki tutun olur mu?insani ayakta tutan,diri tutan,cehennemin icinde bile yasasada nefes almasini saglayan umutlaridir,benim kendimce hedeflerim var,onlarin yuzu suyu hurmetine aslinda yasiyorum/ruz kotu dusunme lutfen hayat amacin neyse gerceklestirmeye bak,kimseye muhtac olmadan kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak...Kendi kendini idare etmeyi ogrendigin zaman yasiyacagin hic bir zorluk seni yikamaz.Yani sozun ozu en enerjik donemindesin gerek bedensel gerek mental olarak,enerjini iyi kullan gelecegine guzel bak ,kendin icin caba sarfet,gelecegin bir nevi senin ellerinde aslinda...

Back
X