yaş 30ne yapmalıyım..

bettybluee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
149
1
46
İzmir
ilk defa konu açıorum ama çok mutsuzum erkek arkadaşımla 4,yılımız daha öncede arkadaştık 7yıldır tanıyoruz bırbırımızı bi çok ortak noktamız war sevıyorda benı aşık değil ama ben de herhalde sorun daha çok sevgı gostermesını istıorum çok kaba ewıme bırakmıyor sokakta bağırıp sertce dawranabılıyor bugun cafede beni g...t gibi bırakıp gıttı işi de yok sizce ben bu insanla devam etmelımıyım.

tabiki buna en iyi karar verecek olan kişi sensin cnm ama anlattığına göre uzun zamandır birbirinizi tanıyosunuz,ve belliki okadar çok alışmışsınız ki birbirinizin tepkilerini adımlarını çok ii tahmin edebiliyosunuzdur,özelliklede erkekler çok ii tahmin ederler,bence seviyosan ve yanında olmak istiyosan hemen ona olan tavırlarını 180 derece değiştir.bakalım senden beklemediği tepkileri görünce ne yapacak?ama kırıcı olmamaya dikkat et yani kesinlikle onur kırıcı bi tavıra girme.benm uzun süren bi ilişkim vardı.az çok tahmin edebiliyorum alışıyosun ister istemez ama biyerde dur demek lazım,demeseydim kukla olur çıkardım sanırım.ilişkiniz çok vahim durumda değilse bence uğraş derim,ama uğraştığını farkettirmeden,onunla ilgilenme bi süre ama sorarsa ve farkederse de yoo ölemiyim gerçekten?sen yanlış anlıyosun falan der geçersin ama yine o yaptıklarının farkına varana kadar biraz seni özletirsin.yok zaten dünden razıysa sensizliğe hiçbişe yapmicaktır ve sen de en azından bundan sonraki yaşıcan güzel günler için öyle biriyle boşuna vakit harcamamış olacaksın,yol vereceksin tabi böle bişeye hazırsan,bence hiiç korkma ve çıkılmaz biyerdeyse ilişkiniz cesur davran.inan bana Allah güç verio yardım edio,çok daha iileri karşına çıkacak göreceksin..

tatlım erkek arkadaşınla bu konuyu neden konuşmuyorsun? rahatsız olduğun bir durum varsa bunu uygun bir dille anlatmalısın,bu durumun belki farkında değildir,çünkü bazen erkekler daha basit düşünüyor bu ayrıntılara önem vermeyebiliyor tabi bunda aradan geçen yılların verdiği güvende vardır mutlaka.

defalarca konusuoruz konustuktan sonra 1hafta iyiyiz sonra yıne aynı bi insanın sizi önemsediğini sevdiğini nerden anlarsınız tesekkurler buarada cewplar için kızlar..

ilk defa konu açıorum ama çok mutsuzum erkek arkadaşımla 4,yılımız daha öncede arkadaştık 7yıldır tanıyoruz bırbırımızı bi çok ortak noktamız war sevıyorda benı aşık değil ama ben de herhalde sorun daha çok sevgı gostermesını istıorum çok kaba ewıme bırakmıyor sokakta bağırıp sertce dawranabılıyor bugun cafede beni g...t gibi bırakıp gıttı işi de yok sizce ben bu insanla devam etmelımıyım.

Erkek arkadaşınızın iyi ve kötü özelliikleri bir yere yazınn. Okuyun. Sİze karşı davranışlarınızı yazın.

Sizi umursayan insan sizin başınız dertte olduğu zaman aramayan biridir. ama çocuk değil ki sizinle aynı yaştaysa daha düşünceli olmalı belki 7 senedir evliliği düşlediğiniz kişi gerçekten eşiniz olabilecek düzeyde biri değil. Allahn size gösterdiği uyarıları belkide görmezden geliyorsunuz...
Bu belkide size umursamazlık olarak gelsede ...sizi üzen insnalar ilerde daha büyük sıkıntlara neden olucak. düzelsede yine aynı olacak.. bence bu arkadaşlığınızı tekrar gözden geçirin...

defalarca konusuoruz konustuktan sonra 1hafta iyiyiz sonra yıne aynı bi insanın sizi önemsediğini sevdiğini nerden anlarsınız tesekkurler buarada cewplar için kızlar..

Şöyle anlayabilirsiniz .. onun kendisini düzeltmesi için zman verin. ve düzelmeyecekse bu işin olmayacağını gösterin.
O sizin gitmeteceğiniizi biliyor .. kaybetmekten korkmayan insanlar sanırım hep böyleler... insanlar kaybetmeyi göze alamayacğı kişiler için değişirler... belkide bu değişiklik ona iş kapısı açar..

hem sizi kazanır hemde iş sahibi olur...

uzun ilişkilerin sorunu karşıdakinin seni çantada keklik görmesidir.Ben trafik kazası geçirmiştim her yerim morarmıştı.dayak mı yedin dedi geçti.İlişkileri fazla uzatmak olayın gizemini bitiriyor. Bence o da sıkılmış.Sen de.Ayrıl gitsin.

iyide keske dediğin kadar kolay olsa bağımlılığa döndu belkıde ewlılık hayallerı kurabılıoruz işte bu dediğim zamanlar oluyor belkıde yazmalıyım hepsını...ona göre davranmalıyım

Ben de bağımlılığa döndü diyorum ya zaten.Alışkanlık iki taraflı bir bıçak gibidir.Senin alışkanlığının verdiği özgüven onu sana karşı hoyrat davranmaya itecek seni de günah keçisi haline getirecek ki kimi zaman suçunun ne olduğunu bile anlamayacaksın.En iyisi bitirmek.4 yıl kısa bile bir de 8 yılı dene :) Korkunç oluyor korkunç...

Bence sorun seni kaybetmekten hiç korkmaması.

:50:Bunu yapması hiç kolay değil biliyorum ama bence onu terk et. Eğer zaten seni geri kazanmak için çabalıyorsa, bu ilişki devam etmeye değerdir ve sende yeniden emek harcamaya devam edebilirsin. Yokeğer umrundabile olmuyorsa, zaten ozaman ilişkiye ve sana bu kadar önem vermeyen biriyle evlenmende beraberolmanda mantıklı olmaz.

Bu nedenle bence ayrıl ve ne yapacağına bak. Tabii ayrıldıktan sonra bir süre süründürmen lazım. :57: Mesela Bir iki kez açma telefonunu, meşgule düşür, sonra aç ama soğuk konuş böyle en azından bir hafta geçsin. Hemen geri dönersende seni ciddiye almaz. Tekrar barışmadanda sorunları ona tekertekeranlat. :13:

En önemli nokta ise: ayrılıp yine sen geri arayacaksan hiç ayrılma. Her şey daha da kötü olur...

Kısacası, biraz cesaret.. :65:

Umarım çok mutlu olursun..

Erkek arkadaşınızın iyi ve kötü özelliikleri bir yere yazınn. Okuyun. Sİze karşı davranışlarınızı yazın.

Sizi umursayan insan sizin başınız dertte olduğu zaman aramayan biridir. ama çocuk değil ki sizinle aynı yaştaysa daha düşünceli olmalı belki 7 senedir evliliği düşlediğiniz kişi gerçekten eşiniz olabilecek düzeyde biri değil. Allahn size gösterdiği uyarıları belkide görmezden geliyorsunuz...
Bu belkide size umursamazlık olarak gelsede ...sizi üzen insnalar ilerde daha büyük sıkıntlara neden olucak. düzelsede yine aynı olacak.. bence bu arkadaşlığınızı tekrar gözden geçirin...

Şöyle anlayabilirsiniz .. onun kendisini düzeltmesi için zman verin. ve düzelmeyecekse bu işin olmayacağını gösterin.
O sizin gitmeteceğiniizi biliyor .. kaybetmekten korkmayan insanlar sanırım hep böyleler... insanlar kaybetmeyi göze alamayacğı kişiler için değişirler... belkide bu değişiklik ona iş kapısı açar..

hem sizi kazanır hemde iş sahibi olur...

süper yazmışsın canım eline sağlık

Devam etmemelisiniz, her şey çok net.
Böyle kaba adam zaman içinde bir centilmene asla dönüşemez.
Neyse odur.

Back
X