tabiki buna en iyi karar verecek olan kişi sensin cnm ama anlattığına göre uzun zamandır birbirinizi tanıyosunuz,ve belliki okadar çok alışmışsınız ki birbirinizin tepkilerini adımlarını çok ii tahmin edebiliyosunuzdur,özelliklede erkekler çok ii tahmin ederler,bence seviyosan ve yanında olmak istiyosan hemen ona olan tavırlarını 180 derece değiştir.bakalım senden beklemediği tepkileri görünce ne yapacak?ama kırıcı olmamaya dikkat et yani kesinlikle onur kırıcı bi tavıra girme.benm uzun süren bi ilişkim vardı.az çok tahmin edebiliyorum alışıyosun ister istemez ama biyerde dur demek lazım,demeseydim kukla olur çıkardım sanırım.ilişkiniz çok vahim durumda değilse bence uğraş derim,ama uğraştığını farkettirmeden,onunla ilgilenme bi süre ama sorarsa ve farkederse de yoo ölemiyim gerçekten?sen yanlış anlıyosun falan der geçersin ama yine o yaptıklarının farkına varana kadar biraz seni özletirsin.yok zaten dünden razıysa sensizliğe hiçbişe yapmicaktır ve sen de en azından bundan sonraki yaşıcan güzel günler için öyle biriyle boşuna vakit harcamamış olacaksın,yol vereceksin tabi böle bişeye hazırsan,bence hiiç korkma ve çıkılmaz biyerdeyse ilişkiniz cesur davran.inan bana Allah güç verio yardım edio,çok daha iileri karşına çıkacak göreceksin..