• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Yaş 30'u geçsede hala akne sorunu var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zeynepcim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
55
17
98
Kızlar cildiye ye gittim. Iki adet jel verdi. Biodermanın temizleme jelini önerdi. Aldım .1+1 hediyeliydi. Ama çok işe yaramadı kullanan var mı? Ben mi yanlış kullanıyorum bilemedimki. Yanaklarım pul pul oldu :(

ergenlikten beridirmi var sivilce sorunu?
jel bi kez kullandım pullanma yapmadı ama sabunlar daha iyidir diye düşünüyorum.

aynı dertten bende mustaribim.. şu an çam katranı sabunu kullanıyorum o biraz dengeliyor ve söndürüyor. doğal ürünler kullanmak istediğim için bu tür çözümler sunabilirim.

merhaba arkadaşım ben de sendenim....
stresli olduğumm dönemler hele yüzüm beter oluyor...
şuan çok şükür ama azcık stres=su çiçeği geçirmiş gibi bir yüz

Kızlar cildiye ye gittim. Iki adet jel verdi. Biodermanın temizleme jelini önerdi. Aldım .1+1 hediyeliydi. Ama çok işe yaramadı kullanan var mı? Ben mi yanlış kullanıyorum bilemedimki. Yanaklarım pul pul oldu :KK43:
Bahsettiğiniz jeller hakkında bir bilgim yok ama doğum kontrol hapı kullanırken cildim bebek gibiydi. Bıraktım yine çıkmaya başladı akneler. Temizleme jelleri falan akneyi tedavi etmez, sadece oluşmalarını önlemeye yardımcı olur bildiğim kadarıyla. Bende hiç bir işe yaramıyorlar.
Buz masajını öneririm. Her gün bir kalıp buzu bir bezin arasına koyarak eriyene kadar yüzünğze masaj yapın. Ben bir aydır falan uyguluyorum yarım yamalak. İyi geldiğini söyleyebilirim.

Bioderma sebium jel mi su mavi olanlar.Allah Allah ben cok memnun kalmistim ondan hatta ben de bu ara gidip alayim tekrar diyordum , iyi durulamadiniz mi veya cildiniz onceden kuru muydu? Sivilceye kesin cozum degil onlar daha ziyade cildi temiz tutmak adina urunler.Antibiyotik ya da roaccutane benzeri ilac kullanmaniz lazim.

Benimde akne sorunum vardi. Ben her sabah gunes kremi surdum yuzume aksatmadan ve akne sorunum kalkti adet donemimde dahi cikmaz oldu nerdeyse :)

Soyle birşey duymustum ; gençliğinde yani ergenliginde sivilce çıkarmamış biri ilerde çıkarabiliyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum...ABi arkadaşımdan vardı ,bitkisel birşey kullandı hemencecik geçti adniı ogrenirsem söyleyebilirim

Mavi jel şeklinde olan. Günde 2 kere kullanıyorum sabah uyandığımda ve akşam eve geldiğimde. Yanakarım pul pul oldu. 1 hafta daha deneyeyim diyorum ve günde 1 defa kullansam acaba duzelir mi.Memnun kalanlarınızda olmuş. Yumurtalıklarımda ne gibi bir sorun olabilir ki şimdi bak kuşkulandım.

Bahsettiğiniz jeller hakkında bir bilgim yok ama doğum kontrol hapı kullanırken cildim bebek gibiydi. Bıraktım yine çıkmaya başladı akneler. Temizleme jelleri falan akneyi tedavi etmez, sadece oluşmalarını önlemeye yardımcı olur bildiğim kadarıyla. Bende hiç bir işe yaramıyorlar.
Buz masajını öneririm. Her gün bir kalıp buzu bir bezin arasına koyarak eriyene kadar yüzünğze masaj yapın. Ben bir aydır falan uyguluyorum yarım yamalak. İyi geldiğini söyleyebilirim.
Buz masajı denerim.haftasonu başlayabilirim. Nasılsa yap Boz tahtasına döndüm :) sadece cildi düzgün olsun istiyorum:(

Mavi jel şeklinde olan. Günde 2 kere kullanıyorum sabah uyandığımda ve akşam eve geldiğimde. Yanakarım pul pul oldu. 1 hafta daha deneyeyim diyorum ve günde 1 defa kullansam acaba duzelir mi.Memnun kalanlarınızda olmuş. Yumurtalıklarımda ne gibi bir sorun olabilir ki şimdi bak kuşkulandım.
bnde kullanıyorum aynisini biri bitti diğerine gectim hatta..hicbi ise yaramadi..bnmde yüzüm pul pul oluyo özellikle burnum

O zaman neden kullanmaya devam ettin. Ben kullanıp kullanmama arasında kararsız kaldım.
bi alana bi hediyeydi oyle aldim..birini ise yarar diye ısrarla kullandim hiçbişey olmadi ferahlatmiyo bile yüzümu..bunuda cope atck değilim baya para saydim..bu da bitsin daha kullanmicam canim

bi alana bi hediyeydi oyle aldim..birini ise yarar diye ısrarla kullandim hiçbişey olmadi ferahlatmiyo bile yüzümu..bunuda cope atck değilim baya para saydim..bu da bitsin daha kullanmicam canim

:) aynı hatayı bende yaptım galiba.Doktorum önerince bir bildiği vardır deyip 1+1 li olandan aldım.Ama sonuç Malum. Çok düşündüğüm gibi olmadı. İkisini ben 74 e aldım 500 ml.Sanırım aldığım için kullanacağım ama sonrasında kullanmayacağım bir ürün oldu.Keşke bu tür ürünlerin mini deneme boyları satılsa ve biz önce onları alsak kullansak ona göre karar verebilsek.Ama nerdeeee. Alınmayacaklar listemde duruyor artık.

:) aynı hatayı bende yaptım galiba.Doktorum önerince bir bildiği vardır deyip 1+1 li olandan aldım.Ama sonuç Malum. Çok düşündüğüm gibi olmadı. İkisini ben 74 e aldım 500 ml.Sanırım aldığım için kullanacağım ama sonrasında kullanmayacağım bir ürün oldu.Keşke bu tür ürünlerin mini deneme boyları satılsa ve biz önce onları alsak kullansak ona göre karar verebilsek.Ama nerdeeee. Alınmayacaklar listemde duruyor artık.
aynen tatlım :) doktor verince bnde kesin ise yarar diye düşünmüştüm sonuc husran:( ...etrafimdakiler yosun tozunu onerdi,internetten arastrdim acayip iyi yorumlar var..onu aldım simdi bi kere kullandım o bile etki etti sanki kurudular..gelişmeleri yazarım:)

Back
X