Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettiğiniz jeller hakkında bir bilgim yok ama doğum kontrol hapı kullanırken cildim bebek gibiydi. Bıraktım yine çıkmaya başladı akneler. Temizleme jelleri falan akneyi tedavi etmez, sadece oluşmalarını önlemeye yardımcı olur bildiğim kadarıyla. Bende hiç bir işe yaramıyorlar.Kızlar cildiye ye gittim. Iki adet jel verdi. Biodermanın temizleme jelini önerdi. Aldım .1+1 hediyeliydi. Ama çok işe yaramadı kullanan var mı? Ben mi yanlış kullanıyorum bilemedimki. Yanaklarım pul pul oldu![]()
:) yeşil çay bilsem ki iyi gelecek 2 bardak değil 10 bardak içerim :)Günde 2 bardak yeşil çay iç. Demleme olsun.
Evet yağlı bir cilde sahibim.akne sorunu bundan kaynaklanıyor olabilirmiş.Kurutuyor olabilir. Yağlı ise cildin onu dengeliyordur belki
Buz masajı denerim.haftasonu başlayabilirim. Nasılsa yap Boz tahtasına döndüm :) sadece cildi düzgün olsun istiyorumBahsettiğiniz jeller hakkında bir bilgim yok ama doğum kontrol hapı kullanırken cildim bebek gibiydi. Bıraktım yine çıkmaya başladı akneler. Temizleme jelleri falan akneyi tedavi etmez, sadece oluşmalarını önlemeye yardımcı olur bildiğim kadarıyla. Bende hiç bir işe yaramıyorlar.
Buz masajını öneririm. Her gün bir kalıp buzu bir bezin arasına koyarak eriyene kadar yüzünğze masaj yapın. Ben bir aydır falan uyguluyorum yarım yamalak. İyi geldiğini söyleyebilirim.
bnde kullanıyorum aynisini biri bitti diğerine gectim hatta..hicbi ise yaramadi..bnmde yüzüm pul pul oluyo özellikle burnumMavi jel şeklinde olan. Günde 2 kere kullanıyorum sabah uyandığımda ve akşam eve geldiğimde. Yanakarım pul pul oldu. 1 hafta daha deneyeyim diyorum ve günde 1 defa kullansam acaba duzelir mi.Memnun kalanlarınızda olmuş. Yumurtalıklarımda ne gibi bir sorun olabilir ki şimdi bak kuşkulandım.
O zaman neden kullanmaya devam ettin. Ben kullanıp kullanmama arasında kararsız kaldım.bnde kullanıyorum aynisini biri bitti diğerine gectim hatta..hicbi ise yaramadi..bnmde yüzüm pul pul oluyo özellikle burnum
bi alana bi hediyeydi oyle aldim..birini ise yarar diye ısrarla kullandim hiçbişey olmadi ferahlatmiyo bile yüzümu..bunuda cope atck değilim baya para saydim..bu da bitsin daha kullanmicam canimO zaman neden kullanmaya devam ettin. Ben kullanıp kullanmama arasında kararsız kaldım.
bi alana bi hediyeydi oyle aldim..birini ise yarar diye ısrarla kullandim hiçbişey olmadi ferahlatmiyo bile yüzümu..bunuda cope atck değilim baya para saydim..bu da bitsin daha kullanmicam canim
aynen tatlım :) doktor verince bnde kesin ise yarar diye düşünmüştüm sonuc husran:) aynı hatayı bende yaptım galiba.Doktorum önerince bir bildiği vardır deyip 1+1 li olandan aldım.Ama sonuç Malum. Çok düşündüğüm gibi olmadı. İkisini ben 74 e aldım 500 ml.Sanırım aldığım için kullanacağım ama sonrasında kullanmayacağım bir ürün oldu.Keşke bu tür ürünlerin mini deneme boyları satılsa ve biz önce onları alsak kullansak ona göre karar verebilsek.Ama nerdeeee. Alınmayacaklar listemde duruyor artık.