Yaş 38 :(

Picecake

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
73
87
18
46
iyi geceler hanımlar. Ben bu sene ygs puanımla iki yıllık bir bölüm okumak istiyorum. Çocuklar büyüdü bana ihtiyaçları kalmadı, herkes kendi keyfinde, bende kendim için bişeyler yapmak istiyorum. Ehliyetimi aldım dışardan liseyi bitirdim, içimde ki boşluğu doldurmak istiyorum.herşey için kendimi geç kalmış hissediyorum Sizcede geç kalmışmıyım okumak için.

Ya soyle keyifli bir seyler okurdum ben olsam. Gastronomi falan. 35inden sonra yildiziniz parlayabilir hem.

Ama diger mesleki 2 yillik bolumleri sadece genel kultur olarak onerebilirim. 20li yaslardaki gencler lisans ustu lisans bitirdigi halde issiz.

Ohoo siz bizim okuldaki afçı amcaları teyzeleri bir görseniz :)aralarında 80 yaşında olanlar da var. mezun da oluyorlar bu arada çok sevdiğim bir afçı abimiz vardı 50li yaşlarda mezun oldu başladı mesleğe :)

Evet değil mi ama. Yalnız inanın kendimi iyi hissetmek için kolay bir bölüm yeter
Bir tanıdığım da açıktan ilahiyat okudu ve o kadar ruhen gelişti ki. Tam da sizin yaşlardaydı o zamanlar. Lütfen vazgeçmeyin tercih yapın güzelce okuyun. Turizm filan da okuyabilirsiniz mis gibi.

20 li yaşlarımda herşey için çok vaktim var derdim. Ne çabuk geliniyormuş meğer bu yaşlara. Sanki Zaman senden öç alıyor,bu kadar gözü kapalı olduğun için

Bende 38 yaşındayım çocuklar küçük Üniv mezunuyum ama bir defa daha denemek istiyorum neden olmasın Sizi tebrik ediyorum başarılardilerim benim hayalkim de sosyoloji okumak kısmet bakalim☺

Bir tanıdığım da açıktan ilahiyat okudu ve o kadar ruhen gelişti ki. Tam da sizin yaşlardaydı o zamanlar. Lütfen vazgeçmeyin tercih yapın güzelce okuyun. Turizm filan da okuyabilirsiniz mis gibi.
İlahiyat iyi bir fikir. bunu düşüneceğim
Bende 38 yaşındayım çocuklar küçük Üniv mezunuyum ama bir defa daha denemek istiyorum neden olmasın Sizi tebrik ediyorum başarılardilerim benim hayalkim de sosyoloji okumak kısmet bakalim☺

Tabi ki hayır, bizim sınıfta 41 yaşında bir abla vardı. Bizimle birlikte mezun oldu.. Kesinlikle geç kalmadınız..:KK200:

Bende sizi tebrik ederim. Annelik herzan birinci planda. Bize malesef yol yordam öğreten pek kimse olmadı. Aksine gençlere hep ben yol gösterirdim. Hep kendimden örnek göstertirdim. Geç kalmışlığın ne kadar kötü bir his olduğunu

37 yasindayim ,aklinizdakinden kendinizi geri koymayin ,yurtdisinda bu yasta tip egitimine bile baslayan var ,
Rahat olun,hayirli olsun

Bence geç kalmamışsın.Yaz okulunda sıra arkadaşım vardı Bahri amca,banka emeklisi 60 yaşında.Niye unutmuyorsun onu dersen fizikten benden yüksek almıştı :KK48:
İyi ki Bahsetiğiniz Basri amca,sizin gibi düşünen insanların lafları ve bakişları altında kalarak kendini eve hapsetmemiş. Öğretmensiniz, umarım öğrencilerinizle aranizda bir empati ve hoş görü içindesinizdir. Yoksa bana geç kalmişsiniz derken ben bişey kaybetmem.tam aksi daha bir azim ile doluyorum

Back
X