Öncelikle merhaba , ben 16 yaşındayım ve şuana kadar hiç kimseyle çıkmadım. Teklif almadığımdan değil , istemediğimden.. Günümüzde önemini yitirsede bence insan "aşık olduğu" kişiyle çıkmalıdır.. Ve ben hep erken olduğunu düşündüm halada öyle düşünüyorum kimileri geri kafalılık diye düşünüyor ama bunlar benim düşüncelerim. ve böyle düşünürken tam 1 yıl önce birine aşık oldum. Bu çok ama çok farklı bir şey , hiç böyle hissetmemiştim hep geçer , geçiçi hevesti diye hiç ama hiç kimseye bahsetmedim. Aşık olduğum kişide bebekliğimden beri tanıdığım Memleket ( Bursa ) 'dan karşı komşumuz. Hep abi-kardeş gibiydik o kadar yakındıkki öz abimle bu kadar vakit geçirmemişimdir. Ama sonradan ne oldu bilemedim kavga ettik ve küstük. Ve ondan sonra duygularımın kardeşlik dostluk olmadığını anladım. Aklım hep onda , hep pencereden bakar olmuşum onu takip eder. Bunlar sanki bana aykırı ben aşık olamam diye düşünürken .. Bu arada aramızdaki yaş farkı 4 . 20 yaşında ama fazla büyük duruyo , çok uzun ve kalıplı. Ben ise minyon biriyim .
Sonrasında barıştık ve biraz bu tür aşk konularına girdik. Bana çok tatlı , güzel ve çok farklı olduğumu söyledi etrafındaki kızlardan. Fazla olgunmuşum , eğlenilcek biri değilmişim ve kimseyle çıkmamam ona göre erkekler üstünde çok büyük etki yaratırmış, saçım boya değilmiş doğalmışım falan filan .
Kısacası dahada etkilendim , bunu bana çok erkek söylesede .. Of bilmiyorum bilmiyorum..
Bunu ona asla söyleyemem belki içime atmalıyım çünkü tüm herkes bizi abi kardeş olarak biliyo bunu geçtim o beni kardeşi olarak görüyo. Yani bende bilmiyorum. Söylemeli miyim ? İçimemi atmalıyım ne yapmayalım..
Özellikle tüm kendimden büyük ve tecrübeleri ablalarımdan tavsiye bekliyorum.
Teşekkürler :)

Kısacası dahada etkilendim , bunu bana çok erkek söylesede .. Of bilmiyorum bilmiyorum..
Bunu ona asla söyleyemem belki içime atmalıyım çünkü tüm herkes bizi abi kardeş olarak biliyo bunu geçtim o beni kardeşi olarak görüyo. Yani bende bilmiyorum. Söylemeli miyim ? İçimemi atmalıyım ne yapmayalım..
Özellikle tüm kendimden büyük ve tecrübeleri ablalarımdan tavsiye bekliyorum.
Teşekkürler :)