Madem okudunuz,bir meslek edinmiş olmalıydınız.20 yaşında gayet de kendiniz iş bulup ayaklarınız üzerinde durabilirdiniz. Büyükler beni verdi demek işi çözmüyor ki. Kendi başınıza yaşayabileceğiniz yaşta bir hata edip evlenmişsiniz. Nikah memuruna da ana babanız evet demedi ya? Hayatınızda yaşadığınız her şeyi başkalarına mal etmekten vazgeçin. İstemiş evlenmişsiniz,şimdi de o evliliğe devam ediyorsunuz,çocuk yapmışsınız,kendi kaderiniz sanıyorsunuz bu seçimleri. Ben üniversite okuyup da ailesinin zorla evlendirdiği kimseyi tanımıyorum,böyle bir şeyi mümkün de görmüyorum kusura bakmayın.16 -20 yaş aralığında üniversite okumuşum.ben istemedimki büyükler beni verdiler,o kadar güzel anlattılar kiiiii
Çocuk olduktan sonra hiçbirşey yaşanmıyor şu hayatta bi adım atmak istesen birilerine muhtaçsın hele ki küçüklerse. Oda bakacak kapasitede biri olacak ki benimkilere ben bile bakamıyorken kime emanet edipte hayat yaşayacaksın... Bende 24 yaşındayım onların büyümesini beklerken ben yaşlanıyorum... Herkes büyüsünler rahatlarsın büyüsünler kurtulursun diyor. Sanki onlar büyürken ben yerimde sayıyorum.... Çok doluyum çokkkMotive etmek degil ama kendine getirmek. Kaderin senin elinde.Kaynana ile evini ayır ve hayatını yaşa.Sonra cok pısman olursun cok
Bende 27 yaşına girdim ve bede 20 yasarimi özlüyorum belki atanmış olsaydım mutlu olurdum ama şuan atanmayı her sene kpssye girmekten bıktımSelam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Canım yüz değişse ne olacak, yaş alıyoruz tabi ki degisecegiz.Yüz sanki 30’dan sonra değişiyor
İnsan yaş alırken eğer mutsuzsa yapmak istediklerini yapamamış demektir. İnsanı üzen o bebeksiligin yok olması değil. Gençliği giderken karşılığında hiç bir şey elde edememesi yani hayallerini gerceklestiremedi, kendisi için bir şey yapmamış olmak üzer. 32 yaşından bildiriyorum hiç bir şey için geç değil ve buralar güzelSelam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Ay çok güldüm)))korkarlar gelin yolunu azar diye)))Bunlar ne biçim insan yahu, Rusyada mağaraya ayı koysam medeniyet öğrenir gelir bu aile hiç mi etraflarında bakmıyır
Hakli olldugun tek şey kendine ve o yaslara yazık ettiğin.Selam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
Ben 41'im. hayır 40'tan sonrası daha güzelYanlış düşünüyorsunuz.
32 yaşındayım ve 30 dan sonra daha güzel .
Hepimiz 20 yaşından sonra yavaş yavaş yaşlanıyoruz ben 33 yaşına gireceğim ve cildim asla 20 li yaşlarda gibi değil ama ben düzenli cilt bakımına 1 yıldır başladım ve epey fark etti bir yılda bile.Yani yaşlanıyorum değil mi