Yaş derdim

16 -20 yaş aralığında üniversite okumuşum.ben istemedimki büyükler beni verdiler,o kadar güzel anlattılar kiiiii
Madem okudunuz,bir meslek edinmiş olmalıydınız.20 yaşında gayet de kendiniz iş bulup ayaklarınız üzerinde durabilirdiniz. Büyükler beni verdi demek işi çözmüyor ki. Kendi başınıza yaşayabileceğiniz yaşta bir hata edip evlenmişsiniz. Nikah memuruna da ana babanız evet demedi ya? Hayatınızda yaşadığınız her şeyi başkalarına mal etmekten vazgeçin. İstemiş evlenmişsiniz,şimdi de o evliliğe devam ediyorsunuz,çocuk yapmışsınız,kendi kaderiniz sanıyorsunuz bu seçimleri. Ben üniversite okuyup da ailesinin zorla evlendirdiği kimseyi tanımıyorum,böyle bir şeyi mümkün de görmüyorum kusura bakmayın.

Motive etmek degil ama kendine getirmek. Kaderin senin elinde.Kaynana ile evini ayır ve hayatını yaşa.Sonra cok pısman olursun cok
Çocuk olduktan sonra hiçbirşey yaşanmıyor şu hayatta bi adım atmak istesen birilerine muhtaçsın hele ki küçüklerse. Oda bakacak kapasitede biri olacak ki benimkilere ben bile bakamıyorken kime emanet edipte hayat yaşayacaksın... Bende 24 yaşındayım onların büyümesini beklerken ben yaşlanıyorum... Herkes büyüsünler rahatlarsın büyüsünler kurtulursun diyor. Sanki onlar büyürken ben yerimde sayıyorum.... Çok doluyum çokkk

Bende 27 yaşına girdim ve bede 20 yasarimi özlüyorum belki atanmış olsaydım mutlu olurdum ama şuan atanmayı her sene kpssye girmekten bıktım

30 lardan bildiriyorum: su çok güzel, gelsene!
Senin sıkıntı 20nde evlenmek, kaynana diye elin kadınıyla aynı evde oturmak.

Kendi 20lerimi hatırlıyorum da üniversite yeni bitmiş, işe girmişim kendi paramı kazanmışım, arkadaşlarımla yurtiçi yurtdışı geziyorum…
Şimdi 30larıma bakıyorum, istediğim hayatı yaşayacak birikimim var, hem maddi hem kültürel birikimim var, sevdiğim ve büyümüş birey olmuş adamla evliyim, bir bebek dünyaya getirmeye hazırlanıyorum, ne güzel heyecanlar.

Sizin ne yazık ki tercihleriniz bu mutsuzluğa sebep olmuş.

Yüz sanki 30’dan sonra değişiyor
Canım yüz değişse ne olacak, yaş alıyoruz tabi ki degisecegiz.
Allah sağlık versin de sağlıkla yaslanalim.
Bunları düşünmen için daha cookkkk erken.
Bence senin ruhun yorulmuş, gözlerine yansiyordur, gördüğün odur.
Yoksa inan 20 ile 26 değiştirmez.

İnsan yaş alırken eğer mutsuzsa yapmak istediklerini yapamamış demektir. İnsanı üzen o bebeksiligin yok olması değil. Gençliği giderken karşılığında hiç bir şey elde edememesi yani hayallerini gerceklestiremedi, kendisi için bir şey yapmamış olmak üzer. 32 yaşından bildiriyorum hiç bir şey için geç değil ve buralar güzel

20 yaşında evlenirsen yaşlı hissedersin kusura bakma da. Evlilik etkiliyor ruhu. 28 olacağım ben de aralıkta nasipse ama gram 30lara gelmiş gibi hissetmiyorum.

26 yaş genç bir yaş bende 29'um. Ama inanır mısınız daha 19 yaşında bu yaş en güzel yaşımdı artık yaşlanacağım diye o kadar üzülmüştüm ki gerçekten sorumlulukların yavaş yavaş üzerime geleceği bir yaştı, hissettim galiba

Hakli olldugun tek şey kendine ve o yaslara yazık ettiğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…