Yaş derdim

aaa eltilerin korkulu ruyasi geri donmus. Uzulme nilu eltinin ayakkabisini giyme onu tokatlama bak gercekten cok ferahlayacaksin.

Ana baba hep hayatta olmuyorlar ama,abim de evli çocuğu olacak ben onlara mı yaslanacağım?
Abinize yaslanmayın kendinize yaslanın. Anne babanız abinizden ayrı yaşamıyor mu? Bir süre babanızın evinde kalıp çalışmaya başlarsınız. Bu sürede kendinizi toparlayinca şartlar da olgunlaşınca kendi evinize çıkarsınız çocuklarla.

20 yaşta üniversiteyi bitirdim
2 yıllık okuyup bitirince de hemen evlendiniz o zaman. Çok üniversite ruhunu anlamamışsınızdır, yoksa mezun olunca iş arardınız ,veya dgs ile daha iyi bir yere geçerdiniz.
Evliliğiniz de harika bir evlilik değil. Bu evliliğin nesine kapılıp da 20 yaşınızı feda ettiniz anlamadım ki.

Annem babam benim için herşey aldılar herşey ama hepsi Azerbaycan’da yani evimde hiçbirinden kullanamadım,hepsi orda kaldı burda da kaynananın eşyalarını kullanıyoruz ,yok burdakı herşey bunlara ait,çalışmak isterimde kaynana ona da karışır,ama bekliyorum bu evden çıkıp kendi evime göçmeği.sorun birde şuradaki Rusçayı çokta iyi bilmiyorum.anam babama öyle laflar edemezsin iğrenç falan onların suçu ne ki?!biz taraflarda kız baba evine döndüyse konu kapanmıştır ama bir keresinde abim Moskova’ya geldi doğum yapmıştım yanıma geldi ,burda 2-3 kere kaldı onun elbiselerini yıkadım çamaşır makinesinde,kaynana onun da lafını sokuyordu bana,güzel bir kavga da çıktı beni amcama abime şikayet ettiler ,babam aradı abime söyledi kızı götür gel bize gerek değil şöyle hayat.kayınpeder de şu sözden sonra sesimi yazıp babama göndermişti ,sonra bir keresinde de babam amcamla beni Azerbaycan’a yollamasını söyledi,yine de annem engel oldu ,onları dinle onlar büyükler falan şöyle
Yani karşına defalarca bu evden kurtulma şansı çıkmış. Yani Azerbaycan'da kucak açmış ,hatta içinde senin de eşyaların olan bir ev var. Sahipsiz değilsin.
Bu demektir ki ta en başından beri bırakıp gitme imkanın vardı ve hala var.
Ama bu hayatı kendin tercih ediyorsun.
Bunca yanlis tercih yapıp 26 yaşında 62 gibi yaşıyorsun, umarım bundan sonraki hayatında daha mantıklı , kendin için daha doğru kararlar alirsin

Ana baba hep hayatta olmuyorlar ama,abim de evli çocuğu olacak ben onlara mı yaslanacağım?
Hemen öldürdün anne babani. Daha yaşları kaç ki? En büyük çocukları 29 olmuş, ailen de ellilerinin başındadır en kötü
Böyle bakış açısı mi olur?
Üniversite okumussun, git ailen cocuklarina baksın sen çalış. Zamanla durumunu toparlar, belki başka eve çıkar, belki evlenirsin. Annen baban vakitsiz göçerse de onların evinde yaşar gidersin.
Abinle yengenin ne alakası var? Onlar da annenlerle bir mı yaşıyor senin gibi?

Selam her kese!ben şuraya yaşla ilgili bir şeyler yazmak isterdim,ben şu an 26 yaştayım aralıkta 27 olacak,dün abimin doğum günüydü 29 oldu öyle kötü oldumki ne ara biz bu yaşlara geldik!30 dan çok korkarım bu durum bende artık psikoloji,düğün CD’me baktım orda 20 yaştaydım ne de güzel genç ve çocuksu bir suratım vardı yapmakta özlüyorum ben o yılları,20-Den sonrasını zaten ben yaşamamışım kaynanayla yaşamış biri olarak söylüyorum yazık etmişim o yaşlara gençliğime be
26 yaş hayatına yeniden yön vermek için çok doğru bir yaş. Bundan sonra baktığınızda pişman olmak istemiyorsanız düzeninizi ona göre kurun derim.

20 yaşında üniversitede olman gerektiği için şuan yaşlı hissediyorsun. Tabiki herkesin hayatı aynı değil eleştirmek için demedim ama çok genç yaşta büyük sorumluluk altına girmişsin. bu devirde 20 yaş çok çok erken evlilik için. Tabiki yaşlanmış hissedersin ve 20 lerin başını özlersin. çünkü gençliğini genç gibi yaşamamışsın :KK43:
Evlilik çocuk yaşlandırabiliyor.Biraz rahat olun.Güneş kremi sürün her gün 2 saate bir.Bol bol nemlendirin cildinizi.Zamanla tersine çevirdiğinizi göreceksiniz yaşlanmanızı.

Kendinizle barışık olun
26 ne ki
Daha sırada 36-46-56 hatta 66 var.
Bu zamana kadar yaşayamamışsınız hayatınızın bundan sonrasını YAŞAYIN

30 lar muhtesem bence dogru duzgun dusunmeyi ogrendigin karakterinin oturdugu olgunlasmaya basladigin guzel bir donem korkulacak birsey yok dis gorunus ortalama zekanin uzerindeki bireyler icin yavas yavas geri planda kaliyor 30 lu yaslarda

Yaşla ilgili bir sorun yok burda konu sahibesi, çok genç yaşta kv nin kocanın boyunduruğuna girip eve kapanmışsın, hayatını kendin bitirmişsin. Yani hiç mi feyz almadın Rus kadınlardan, hepsi canavar gibi meslekse meslek, gezmeye gezme, giyinme kuşanması, tatili, gece gezmesi derken hepsi sosyal hayatta çok çok aktif. Sen yazmışsın ki spor ayakkabı bile giyemiyorum, sence hayat mı bu😐

2 yıllık okuyup bitirince de hemen evlendiniz o zaman. Çok üniversite ruhunu anlamamışsınızdır, yoksa mezun olunca iş arardınız ,veya dgs ile daha iyi bir yere geçerdiniz.
Evliliğiniz de harika bir evlilik değil. Bu evliliğin nesine kapılıp da 20 yaşınızı feda ettiniz anlamadım ki.
16 -20 yaş aralığında üniversite okumuşum.ben istemedimki büyükler beni verdiler,o kadar güzel anlattılar kiiiii

Yaşla ilgili bir sorun yok burda konu sahibesi, çok genç yaşta kv nin kocanın boyunduruğuna girip eve kapanmışsın, hayatını kendin bitirmişsin. Yani hiç mi feyz almadın Rus kadınlardan, hepsi canavar gibi meslekse meslek, gezmeye gezme, giyinme kuşanması, tatili, gece gezmesi derken hepsi sosyal hayatta çok çok aktif. Sen yazmışsın ki spor ayakkabı bile giyemiyorum, sence hayat mı bu😐
Ama aldım spor ayakkabı ha şunu da belirteyim yaz şapkası gözlük de taktırmazlar

Hemen öldürdün anne babani. Daha yaşları kaç ki? En büyük çocukları 29 olmuş, ailen de ellilerinin başındadır en kötü
Böyle bakış açısı mi olur?
Üniversite okumussun, git ailen cocuklarina baksın sen çalış. Zamanla durumunu toparlar, belki başka eve çıkar, belki evlenirsin. Annen baban vakitsiz göçerse de onların evinde yaşar gidersin.
Abinle yengenin ne alakası var? Onlar da annenlerle bir mı yaşıyor senin gibi?
Yok abimin evi var Bakü’de ama annemlerle de kalıyorlar benim annem babam okumuş insanlar annem 26 yaşta evlenmiş onlar karışmazlar saygı olsun yeter

Yani karşına defalarca bu evden kurtulma şansı çıkmış. Yani Azerbaycan'da kucak açmış ,hatta içinde senin de eşyaların olan bir ev var. Sahipsiz değilsin.
Bu demektir ki ta en başından beri bırakıp gitme imkanın vardı ve hala var.
Ama bu hayatı kendin tercih ediyorsun.
Bunca yanlis tercih yapıp 26 yaşında 62 gibi yaşıyorsun, umarım bundan sonraki hayatında daha mantıklı , kendin için daha doğru kararlar alirsin
Eşyalarım olan ev kocamın evi ve bizde adettir kız evi alır

Ama aldım spor ayakkabı ha şunu da belirteyim yaz şapkası gözlük de taktırmazlar

Bunlar ne biçim insan yahu, Rusyada mağaraya ayı koysam medeniyet öğrenir gelir bu aile hiç mi etraflarında bakmıyır🙄

Back
X