Allah mutluluğunuzu daim etsin güzel örneğiniz için teşekkür ederim :)esımle aramda 14 yas var hatta sene bazında 15 bıle oluyor hıcte sorun olmuyor o cocuk gıbı ben olgun.. bırbırımızı dengelıyoruz..
Ben açıkcası eğitiminden kültüründen oturmasından kalkmasından hoşlandım:) yapısı her ne kadar düzgün bir erkek olduğunu göstersede bende onun geçmişini bilemem açıkcası. Daha 5 yıl önce yurt dışından gelip yerleşmiş. Çalıstığı sektör gereğide gördüğüm kadarıyla etrafında pek hoş kızlarda yok açıkcası sanırım ondan göreceğini görüp kafasını evliliğe çevirmiş olabilir :/Kuşak farkı düşmüş 7 yıla. Ne işin olur. Herkes de küçük gösteriyor anlamadım ki! Bir de hemen çocuk der bu adam sana kendi geç kalmış bi şeylere seni erken sürükler. Bir de bir erkek geçmişi temiz kız arıyorum bilmem ne dese buz gibi soğurum ondan. Kendi geçmişi neymiş de ne arıyomuş. Ben anlamıyorum nasıl hoşlanıyorsunuz bu tiplerden. Iyyy yani
Kendisinin eğitimi beni kat kat geçiyor açıkcası. Daha 5 yıl öncesine kadar hala yurt dışında başka başka diplomalar almak için uğraş vermiş şimdi temelli Türkiyeye dönüp kendi işini oturtmuş. Geçmişini çok bilmiyorum ne yazıkki o dönem yurt dışında olduğu için rahat bir hayatı vardır muhtemelen yaşayacağını yaşamış olabilir haklısınız. Kriterlerinde de okumuş olması , kültürlü olması ,ahlaklı oturup kalkmasını bilen hanım bi kız olması vardı. Geçmişi temizden kasıt tabikide sevgilisi olmaması değil ama evleneceği adama geçmişiyle ilgili açıklayamayacak kötü bir yaşam tarzının olmaması demek istedi aslında.Aslina bakarsan okul bitmemis hala ogrenci yada henuz hayatina yon vermemis olsaydin direk yok derdim, ama simdi okul bitmis calisiyorsun madem olabilir diye bakiyorum ben AMA...
Amalar cok onemli...
Sen henuz cicegi burnunda henuz universite yillarinin enerjisini kaybetmemis hayat dolu belkide dunyayi gezme istegi olan bir genc kizsin. Bu tamamen senin hayattan ne beklediginle alakli. 6-8 ay icinde dugun nisan 1 sene icinde kucaginda bebekle kendini hayal ediyorsan adami tani degerlendir derim.
Simdi bu karsindaki adam universite okumus mu meslegi ne nasil bir cevrede calisiyor soylememissin , bu cok onemli .
Adam okumus yada okumamis bu yasa kadar gezmis tozmus herseyden hevesini almis yas gelmis 35 e simdi beyimiz cicegi burnunda ``gecmisi temiz`` bir kiz ariyor evlenecek. Bir kere su laf bir kadin icin cok asagilayici, gecmisi temiz ne demek ki ?
Hic flortu olmamis mis demek ?
Eli erkek eline degmemis mi demek ?
Hic bir erkekle yatmamis mi demek ?
Gecmisi temiz ne demek ? Tabi birde burda akilli bir kizin peki beyefendi siz boyle bir kiz ariyorsunuz da sizin gecmisiniz ne kadar tezmiz ? diye sormasi gerek....
Beyefendinin es adayinda aradigi kriterlerin kendisinede uygulanmasi durumunda ancak kendisine kizmam cunku, ama oyle kendisi 35 ine gelene kadar felefin cemberinde 105 defa gecmis birde hulahup yapip belinde cevirdiyse kusura bakmasin. Herhalde boyle bir adamla evlenip beyninin ve hayatinin kumandasini eline vermezsin. Cunku daha bastan adam sartlar koyarak giriyor olaya, eh yas ve deneyim ustunlugude varki aranizdaki o 12 yas farkiyla ezer gecer seni.
Eşiniz evlendiğiniz günden beri mi böyleydi ? Bahsettiğim kişinin şuan benden daha genç bi yaşantısı var çünkü şuan bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum aksine ben oturalım o hadi kalk gidelim diyecekmiş gibi duruyor ama ben tabiki 10 yıl sonrası için endişeliyim :/Benimde eşimle aramda 12 yaş var ben memnun değilim açıkçası.Adam hayattan bıkkın sürekli yatar oyun oynar.çocuklarla oturup oyun oynamaz pek ilgili değildir.cinsel hayatımızda parlak değil adam yorgun sürwkli ..
Gençlerinki gibi gezip tozmayı unut çünkü agırbaşlı oluyorlar.
Yinede sen bilirsin çünkü herkes bir değil
6 yaşı bende umursamazdım ama bu fark gerçekten beklemediğim bir şeydi tedirginliğim o yüzden. Yorumunuz için teşekkür ederim:)Keşke benimde eşimle en azından 6-7 yaş olsaydı bence erkeğin büyük olması kadın için bir artı avantaj ve 35 yaşta geç bi yaşta değil bence eşim 33 yaşında bence gayet genç duruyo denemelisin belki mutlu olursun tabii karakteri düzgün iyi biriyse.
Ellenmemiş olduğumu düşündüren bi durum yok ortada. Benim hayatımda 2 tane sevgilim oldu üniversite yıllarımda ve onlarıda biliyor yani benimde mükemmel ötesi eli erkek eline değmemiş kız profilim yok. Ama aile yaşantım geleneğim göreneğim itibariyle her zaman sınırlarımı bilen bir genç oldum ve bu bana uzaktan bakan birazda olsa tanıyan birinin göreceği bir özelliğim oldu her zaman. Geçmişi temizden kastı bir kızın biriyle yatmış olup olması değil. bakire olmayan kız ahlaksızdır diyebilecek kafa yapısına sahip insanlar değiliz ikimizde.Gecmisi temiz ahlakli kiz aradigini dillendiren bir adama nasil ilgi duyabiliyorsunuz?
12 yasi bosverin, kadini bu kadar metalastiran, temiz kirli diye kategorize eden ve sirf daha once ellenmemis oldugunuzu dusundugu icin size talip olacak bir adamla evlenecekseniz size mutluluklar.
Şuan çok iyi bir enerjisi var çocuklara karşıda öyle ama bu enerjisinin tam çocuğunun büyüdüğü yıllarda düşmesi çocuk için haksızlık olur mu diyede düşünmeden edemiyor insanne düşünecek ki hem göstermiyor diyorsun orta yaşlı olup da çok iyi ebeveyn olan insanlar var
Teşekkür ederim :)Adam nasil biriyle evlenmek istedigini belirtmis zaten gecmisi temiz ahlakli sende hoslanmissin buradaki olumsuz yorumlara aldirma fazlada etkilenme en dogru karari sen vereceksin
Teşekkür ederim örneğiniz için :)Benim annemle babam arasında sa 12 yaş fark var. Belli bir döneme girince sıkıntılar başladı. Hep bana nasihat eder. Tam kadinliginin zirvesinde cinsellik yaşayamadı.Tabiki bu durum çiftler arasında sorunlar gerginliklere başlamaya sebep oldu .Annemin nasihatidir.
Ellenmemiş olduğumu düşündüren bi durum yok ortada. Benim hayatımda 2 tane sevgilim oldu üniversite yıllarımda ve onlarıda biliyor yani benimde mükemmel ötesi eli erkek eline değmemiş kız profilim yok. Ama aile yaşantım geleneğim göreneğim itibariyle her zaman sınırlarımı bilen bir genç oldum ve bu bana uzaktan bakan birazda olsa tanıyan birinin göreceği bir özelliğim oldu her zaman. Geçmişi temizden kastı bir kızın biriyle yatmış olup olması değil. bakire olmayan kız ahlaksızdır diyebilecek kafa yapısına sahip insanlar değiliz ikimizde.
2 yıl için de anlasamaya bılırsınız adam ozaman 37olacak ve bosa zaman kaybetmıs olur.O yastakı bırı senı ıkıyıl beklemez .Hıc gunahına gırme derım .Benim bir iki ay içinde düğün yapma gibi bir isteğim yok zaten :) 25 yaşında evlenmeyi istemişimdir hep ve bunun normal bir yaş olduğunu düşünüyorum.
Bence de 2 yil beklemez konu sahibi2 yıl için de anlasamaya bılırsınız adam ozaman 37olacak ve bosa zaman kaybetmıs olur.O yastakı bırı senı ıkıyıl beklemez .Hıc gunahına gırme derım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?