Benim bir iki ay içinde düğün yapma gibi bir isteğim yok zaten :) 25 yaşında evlenmeyi istemişimdir hep ve bunun normal bir yaş olduğunu düşünüyorum.Daha oturup kalkmadığın bir insanı bu kadar övdüğüne göre; onun yaşını boşver, senin yaşın evlilik için çooooooooooook fazla küçük.
Zahmet olmaz ise iyi yanlarından bahsedebilir misiniz :)Denemeden bilemezsin. Benim de eşimle baya yaş farkı var, iyi yanları çok fazla bu farkın :)
Ben 35 yaşında olduğunu bilmeden önce dış görünüşü , giyinişi sebebiyle gerçekten en fazla 25 zannetmiştim. Yaşam tarzıda aslında hiç yaşının insanı olduğunu göstermiyor. Kuşak çatışması yaşayacağımızı düşünmüyorum fakat biyolojik yaşı gereği sorun yaşayacağımız çok muhtemel ve bende bundan korkuyorum12 yaş bence kuşak farkı var aranızda yine de sen bilirsin.
Teşekkür ederim destekleyici yorumunuz için :)Bende yaş farkının sorun olmicağı kanaatindeyim.Eğer kendimden 10-12 yaş büyük birini tanıyıp sevsem sevgilide olurdum evlenirdimde.
Elbette normal. Zaten önünde sonunda evleneceksin, biraz gez toz, bekarlığın, paranın tadını çıkar. Evlilik geç kalmaz. 30umda evlendim ve hep diyorum "iyi ki bu yaşımda evlenmişim". Bekarlığıma fazlaca doyduğum için evlilik bana çok keyifli geliyor. İçimde ukde kalan hiçbir şey yok çünkü.Benim bir iki ay içinde düğün yapma gibi bir isteğim yok zaten :) 25 yaşında evlenmeyi istemişimdir hep ve bunun normal bir yaş olduğunu düşünüyorum.
Mesela ben onunla parkta bile oynardım Sevgiliyken bana hep onu gençleştirdiğimi söylerdiZahmet olmaz ise iyi yanlarından bahsedebilir misiniz :)
Haklısınız. Teşekkür ederim yorumunuz içinElbette normal. Zaten önünde sonunda evleneceksin, biraz gez toz, bekarlığın, paranın tadını çıkar. Evlilik geç kalmaz. 30umda evlendim ve hep diyorum "iyi ki bu yaşımda evlenmişim". Bekarlığıma fazlaca doyduğum için evlilik bana çok keyifli geliyor. İçimde ukde kalan hiçbir şey yok çünkü.
Yaşıtlarıyla anlaşamayan biri olarak bu anlattıklarınız hoş gerçekten umarım yaşımızın her döneminde bu böyle olur benim korkum şuan hep ilerisi :) size çok mutluluklar Allah nazarlardan saklasın yorumunuz içinde çok teşekkür ederim :)Mesela ben onunla parkta bile oynardım Sevgiliyken bana hep onu gençleştirdiğimi söylerdiHep bi de olgun olur, ben ne yapsam çocukluğuma verip konuşa konuşa hatalarımı düzeltmiştir. Ben yine şımarıklık yaparım, yine hoşuna gider. Bi de yanında genç ve güzel bi kadın olduğu için mutludur. Sürekli yüzümü sever, över vs :)
Tek kötü yanı var, bazen celallenip kaç yaşında adamım, hesap veriyorum diye söylenir. Evlenmeseydin çocuğum madem ki ben derim. Yine kıyamazöyle evcilik gibi Hiç bi eşya bile taşıtmaz, kıyamaz falan hem küçük hem kısa. Böyle işte Ay bi de benim küçük sevgilim der, çok hoş
Ben teşekkür ederim. Şuan ilişkimizde herşey güzel hoş, çok iyi ilgili bi adam. Ama şöyle de bi sorun var, bana düşkün olduğu kadar annesine de düşkün ve annesi beni hiç sevmez. Bildiğin 3.cihan harbiYaşıtlarıyla anlaşamayan biri olarak bu anlattıklarınız hoş gerçekten umarım yaşımızın her döneminde bu böyle olur benim korkum şuan hep ilerisi :) size çok mutluluklar Allah nazarlardan saklasın yorumunuz içinde çok teşekkür ederim :)
Yaşıtlarımla gerçekten anlaşamıyorum fakat 12 yaş farkı bende gerçekten hiç düşünmemiştim. Şimdi her şey çok normal geliyor ama ileride oluşabilecek sorunları düşünüp korkuyorum sadece. Hakkımda hayırlısı. Teşekkürler yorumunuz için :)Esim benden 8 yas buyuk ama bosver yasi illa yasitlarinla anlasirsin diye bisey yok. Tabi kalkip 20 yaş gibi abartilmadikca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?