- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Benim de 9 yaş var eşimle aramda ben bu durumdan gayet hoşnutumMerhaba iyi akşamlar ablalarım kardeşlerim. Ben 23 yaşında üniversiteden mezun olmuş şuanda da iki aydır işe başlamış bir kızım. Geçen yaz dedem ameliyat olduğu için onu ziyarete gitmiş yanında da bir kaç hafta kalmıştım. Ziyaretimin son günü dedemin kardeşim dediği bir arkadaşı ve ailesi ziyarete gelmişti. Benim otobüsümün kalkmasına saatler kala şehiri bilmediğim ve otogara yalnız başıma gitmek zorunda olduğum için misafirlerimiz kendi oğullarının beni bırakmasını teklif etmişlerdi. Oğulları Beni otogara bıraktı İlk konuşmamız ve ilk tanışıklığımız bu şekilde oldu. Görür görmez zaten hoşlanmıştım. Genç ,yakışıklı ,karizmatik ,efendi , büyüklerine saygılı ,konuşması kültürlü ve kibardı fakat bir daha göreceğimi düşünmediğim için pek üstünde durmamıştım. Daha sonra sosyal medyalardan falan ekleştik ve ben bu en fazla 25 yaşında gösteren adamın 35 yaşında olduğunu öğrenmiş bulundum ve ne tuhafki hala inanılmaz derecede hoşlanıyorum. Arada sırada konuşuyoruz hatta geçen ay benim yaşadığım şehire işleri için geldi ve kendisine bir kaç saatliğine yardımcı oldum. O günkü buluşmamızda annesinin onu hep evlendirmek istediğinden bahsetti. Kendisininde istediğini çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığına üzüldüğünü ama çevresinde geçmişi temiz ahlaklı bir kız olmadığından ve bu nedenle evlenemediğinden bahsetti. Onun benden hoşlandığını fakat benim tepkimden çekindiği için açılamadığını öğrenmiş bulundum bir şekilde. Bende ondan hoşlanıyorum ama açılsa bile yaş farkı sebebiyle ne diyeceğimi bilemiyorum. Bana bu yaşanmışlıklarını anlatabilecek , düşüncelerini paylaşabilecek ablalarımdan kardeşlerimden yardım istiyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Gelelim senin konuya hoşlanıyorsan bir şans ver ama bu Ada'm evlenir evlenmez çocuk ister buna hazırlıklı ol hemen bir çocuğa sahip olmaya hazır mısın
Geri detaylar elbet halledilir
Bence şans vermelisin hoşlanıyorsan git konuş bence :)
İyice bir araştırın ama düzgün bir kişiliği ailesi var mı