- Konu Sahibi sedenbasak
-
Niye ayrildiniz anlamadim:) yas farki demen dogru degil.. sen beklemek istemiorsun sorun bu
sorun şu ki 25 yaşında olduğu için önünde zamanı olduğunu söyledi ve ben de benim vaktimden çaldığını düşünmesine sebep oldum.
Beklemeye değer bulmuyor musunuz sevgilinizi?
Madem seviyorsunuz arayın konuşun
Adam da haklı yani 25yaşında yeni mezun, birikim yok, ev geçindirmek zor, neyle evlensin
Buna benzer bi konu daha var bugun burda.. simdi biz kadinlarin biyolojik saatleri var..bi zmn sonra evlilik sonra cocuk isteriz.. ama arkadasin daha genc bi erkek icin yani.. o yuzden evlenmk istemio.. severek ayrilmaya inanmiyorum bu durumda.. insan sirf evliligi ertelemek icin sevdigi kadini kaybetmek istemez. Heleki 29 yasindasin.. illaki biri cikar karsina bu kisi olmazsa.. en azindan ciddi bi adim atar.. eskiden bi el tutup opulse heyecanliydi.. simdiki iliskilerde hersey mubah o yuzdende yanasmiolar evlilige.. haa demiorum cinsellik icin evlenilsin konu uzar burdan bakarsan ama.. elde ediolar bi cok seyi.. tabii sizin iliskiniz nasil bilemem.. ama sonrada yas 30 oluncada kendilerine gore "temiz aile kizi" ariyolar.
tam olarak onun da cümleleri bu şekildeydi zaten.Ben borçla harçla evlenip belki de ailenin en sevdiği kızını zor durumda yaşatmak istemem olmuştu.
Olabilir mesela 2 seneye cekerseniz iki taraf icinde makul olur.. senin yerinde olsaydim beklerdim ben yuksek ihtimal amaaaaa bu erkeklerede guven olmuo.. ya 3 sene bekledin o zmn bitirirse sklirsa vs vs.. cope gitmis zmn demektr bu. Hayatimi mahvetti mi dersin o saatten sonra kime guvenirsin? Bunlar ihtimaller arasinda tabii illa olck diye bisey yok..belki de biraz ailemin sürekli evlilik ile alaklı üstüme gelmelerinden ben de ona yüklendim sanırım.Arkadaş ev iş ortamında bile herkes ne zamna evleneceksiniz diye sorup sıkmaya başlamıştı belki ben de o sebepten ona yüklendim.
Aşkı sevgiyi bulmak zor seviyorsan ara konuş derim.
Olabilir mesela 2 seneye cekerseniz iki taraf icinde makul olur.. senin yerinde olsaydim beklerdim ben yuksek ihtimal amaaaaa bu erkeklerede guven olmuo.. ya 3 sene bekledin o zmn bitirirse sklirsa vs vs.. cope gitmis zmn demektr bu. Hayatimi mahvetti mi dersin o saatten sonra kime guvenirsin? Bunlar ihtimaller arasinda tabii illa olck diye bisey yok..
Hayatta evlilikte Zor. opucuk opucuk opucuk ister epicik derler:) yani evlenion ama sonrasinda baslio hersey.. bi eve girmek gecim derdi coluk cocuk derken.. sevgi ask herseye yetmeyebilir. Sen calisiomusun mesela? Destek olacakmisin?
Evlendiginde simdiki hayatini aramak istemezsin sanirim.. ki kimse istemez, dogruda degil
Bunu sole o zmn ikna edici olurevet çalışıyorum ben erkek arkadaşımla aynı şirkette çalışıyoruz. Eğer evlilik gibi bir yola girilirse elbette ki destek olacağım ve çalışmayı hiçbir zaman bırakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?