- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sedenbasak
-
Birbirinizi çok severken neden ayrıldınız anlamadım ben.
Evlilik beraberinde bir çok ağır sorumluluğu da getirir. 9 sen flört ettim 30 a doğru evlendim. İyi ki diyorum şimdi.
Tadını cikarin bugünlerin.
Evlendikten sonra ; beraber yapacağınız bir tatile kafa rahat verdiginiz 1000 TL yi ev kirasina veriyorsunuz.
Kasmayın bu kadar.
Okurken evlendiniz mi diye merak etmiştim ki ayrılmışsınız hayırlısı olsun umarım çok mutlu olursunuzArkadaşlar şimdi eski başlıklara bakarken bu konuyu gördüm :)) baya kendimi kandırıp kendimi suçlamışım klasik her zaman yaptığım gibi bütün sorumluluğu kendime yükleyip onun hatalarını bile üzerime alınmışım .. bu konuşmanın üzerinden yani ayrılmamızın üzerinden tam 1 yıl sonrasında önümde 4 senem var diyen adam başka biriyle evlendi. Güncelleme yapmanın sebebi içime dert olması degil sadece şu yaşadığım şeyleri yaşayan dostlarım varsa lütfen bu masallara inanmayın ve siz de ayrılın çünkü hisleriniz asla sizi yanıltmıyor :))
Vay bee. En baştan okumaya başladım nasıl sonuçlanacağını merak ederek. Çok şaşırdım gerçekten ama demek ki hissetmişsiniz :) sizin için de en iyisi olmuş.Arkadaşlar şimdi eski başlıklara bakarken bu konuyu gördüm :)) baya kendimi kandırıp kendimi suçlamışım klasik her zaman yaptığım gibi bütün sorumluluğu kendime yükleyip onun hatalarını bile üzerime alınmışım .. bu konuşmanın üzerinden yani ayrılmamızın üzerinden tam 1 yıl sonrasında önümde 4 senem var diyen adam başka biriyle evlendi. Güncelleme yapmanın sebebi içime dert olması degil sadece şu yaşadığım şeyleri yaşayan dostlarım varsa lütfen bu masallara inanmayın ve siz de ayrılın çünkü hisleriniz asla sizi yanıltmıyor :))
Gerçekten benim için en iyisi olmuş okuyunca kendimi ne kadar üzdüğümü farkettim de aslında ne kadar suçsuz olduğumu anladığımı paylaşmak istedimVay bee. En baştan okumaya başladım nasıl sonuçlanacağını merak ederek. Çok şaşırdım gerçekten ama demek ki hissetmişsiniz :) sizin için de en iyisi olmuş.
Evlendim ama tabiki şükürler olsun Rabbime bana çok kıymet veren ve üzmeyen kırmayan bir insan ile evlendim 1,5 sene önceOkurken evlendiniz mi diye merak etmiştim ki ayrılmışsınız hayırlısı olsun umarım çok mutlu olursunuz
Arkadaşlar şimdi eski başlıklara bakarken bu konuyu gördüm :)) baya kendimi kandırıp kendimi suçlamışım klasik her zaman yaptığım gibi bütün sorumluluğu kendime yükleyip onun hatalarını bile üzerime alınmışım .. bu konuşmanın üzerinden yani ayrılmamızın üzerinden tam 1 yıl sonrasında önümde 4 senem var diyen adam başka biriyle evlendi. Güncelleme yapmanın sebebi içime dert olması degil sadece şu yaşadığım şeyleri yaşayan dostlarım varsa lütfen bu masallara inanmayın ve siz de ayrılın çünkü hisleriniz asla sizi yanıltmıyor :))
Çok mutlu oldumm bu evlendiğiniz kişiyle ne kadar süre sonra tanıştınız yaş farkınız varmı merak ettim :)Evlendim ama tabiki şükürler olsun Rabbime bana çok kıymet veren ve üzmeyen kırmayan bir insan ile evlendim 1,5 sene önce
Neden bizim ülkemizdeki kadınların illaki evlenmesi gerekiyor ben de onu anlamıyorum.bırak nereye kadar giderse gitsin.toplumun dolduruşuna gelmeyin.hiç de o kadar güzel birşey değil.bırak o kadar güzeli, güzel birşey bile değil.bir hafta tatile çıkın bakalım ne oluyor. Güzelim ilişkiyi saçma sapan toplumsal dayatmalara kurban etmeyin. Evliliğin ne olduğunu bilen birinin bunu içten istemesinin çok da mümkün olduğunu düşünmüyorum.hem yaş farkı meselesi değil ki bu. Gencecik kadınsın 4 senede çocuk muhabbetine falan geç kalırım diye düşünüyorsan saçmalıyorsun. Olmayanın 20 yaşında senelerce ilişki yaşasa da olmuyor, olacak olanın da 45 yaşında korunurken oluyor. Hayatta elimizde olandan çok elimizde olmayan var.ben buna inanıyorum.bence git özür dile.evlenmezse de evlenmesin.merhabalar sevgili kadınlar klübü üyeleri,
bugün sizden biten bir ilişkim hakkında akıl danışacağım. Erkek arkadaşımla aramda 4 yaş fark var o 25 ben 29 yaşındayım ilk zamanlar aramızda bir sorun yoktu hatta herkesin özendiği bir ilişkim vardı.Son zamanlarda ufak sebeplerden tartışmaya başlamıştık ve bu sorunlar için gerekn çözümleri üretmiyorduk.Evlilik ile alakalı kendisin söylemi önünde daha 4 sene gibi bir zamanın olduğuydu ben buna karşılık sinirimden onu o kadar bekleyemeyeceğimi söyledim.Sonunda ilişkimiz onun benim bu söylemim üzerine bitmesiyle sonuçlandı. Hem o ağladı hem ben ağladım.Sonrasında farkettim aslında ilişki birbirini sevdiğin müddetçe ve arada ki aşkı beklentisiz bir şekilde sürdürdüğün sürece güzeldi. Evet elbette evlilik ile sevdiğin adamla bir yuva kurman gerekiyordu ama bunu zamanla sınırlandırmak doğrusu değildi. Ne mi oldu ? Çok sevdiğim adamı kaybettim. Beni sevdiğinden adım kadar eminim ve beni düşündüğünden şu an geri adım da atmıyor.Peki sizce ben ne yapmalıyım ? Çok özlüyorum .. Belki de bir daha onun yarısı kadar sevmediğim bir adamla mı sırf evlenmiş olmak için evleneceğim ? Bana akıl verir misiniz ?
Aslında sizin bu konunuz burada birçok kadına örnek olacak cinsten. Erkeklerde yaşı ne olursa olsun eğer hayatındaki kadın evlilikle ilgili bir çıkmaz yaşadığında kadına en azından kabul edilebilir bir gelexek planı sunmak yerine senin zamanını çalmak istemem mevalinde cümlelerle kadını geçiştirip ayrılabiliyorsa ortada gerçek bir aşk olmuyor bana göre. Erkekler gerçekten aşık olduklarında kaybetmemek için elinden ne geliyorsa yapıyorlar çünkü. Eski erkek aekadaşınızda da öyle olmuş, size evlilik olmaması için bahane olarak sunduğu hiçbirşey diğer kadınla evlenmesine engel olmamış çünkü. Bana göre bir kadınla evlenmemek ya da en azından makul bir gelecekte evlilik planı sunmak yerine ayrılmayı düşünen adamın aşkına inanmam. Seneler önce bir iş arkadaşım olan bir erkek bir laf etmişti şuan onın sözünün doğruluğuna inanıyorum. Evlenmeyi istemeyen ya da hazır olmayan erkek yoktur sadece bunu ona yaptırabilecek kadın karşısına çıkmamıştır demişti. Sizin durumda aynen öyle olmuş.Arkadaşlar şimdi eski başlıklara bakarken bu konuyu gördüm :)) baya kendimi kandırıp kendimi suçlamışım klasik her zaman yaptığım gibi bütün sorumluluğu kendime yükleyip onun hatalarını bile üzerime alınmışım .. bu konuşmanın üzerinden yani ayrılmamızın üzerinden tam 1 yıl sonrasında önümde 4 senem var diyen adam başka biriyle evlendi. Güncelleme yapmanın sebebi içime dert olması degil sadece şu yaşadığım şeyleri yaşayan dostlarım varsa lütfen bu masallara inanmayın ve siz de ayrılın çünkü hisleriniz asla sizi yanıltmıyor :))
Konu eski çünkü 4 sene öncesine aitYaşınız profilinizde 33 yazıyor, bu dikkatimi çekti.
Eğer çok seviyor olsaydı, ne olursa olsun peşinizden koşardı. Seviyorsa o zaman demek ki gerçekten evlenmeye niyeti yok. Siz de istek ve beklentileriniz tartıp biçin, ona göre ilişkinize yön verin.
Neden bizim ülkedeki kadınların
Neden bizim ülkemizdeki kadınların illaki evlenmesi gerekiyor ben de onu anlamıyorum.bırak nereye kadar giderse gitsin.toplumun dolduruşuna gelmeyin.hiç de o kadar güzel birşey değil.bırak o kadar güzeli, güzel birşey bile değil.bir hafta tatile çıkın bakalım ne oluyor. Güzelim ilişkiyi saçma sapan toplumsal dayatmalara kurban etmeyin. Evliliğin ne olduğunu bilen birinin bunu içten istemesinin çok da mümkün olduğunu düşünmüyorum.hem yaş farkı meselesi değil ki bu. Gencecik kadınsın 4 senede çocuk muhabbetine falan geç kalırım diye düşünüyorsan saçmalıyorsun. Olmayanın 20 yaşında senelerce ilişki yaşasa da olmuyor, olacak olanın da 45 yaşında korunurken oluyor. Hayatta elimizde olandan çok elimizde olmayan var.ben buna inanıyorum.bence git özür dile.evlenmezse de evlenmesin.
hay bakmamışım, hortlamışKonu eski çünkü 4 sene öncesine ait
Arkadaşlar şimdi eski başlıklara bakarken bu konuyu gördüm :)) baya kendimi kandırıp kendimi suçlamışım klasik her zaman yaptığım gibi bütün sorumluluğu kendime yükleyip onun hatalarını bile üzerime alınmışım .. bu konuşmanın üzerinden yani ayrılmamızın üzerinden tam 1 yıl sonrasında önümde 4 senem var diyen adam başka biriyle evlendi. Güncelleme yapmanın sebebi içime dert olması degil sadece şu yaşadığım şeyleri yaşayan dostlarım varsa lütfen bu masallara inanmayın ve siz de ayrılın çünkü hisleriniz asla sizi yanıltmıyor :))
Nerden bilecektinBir kere de burdakiler haksız çıksın yahu, şu erkekler düzgün ve dürüst çıksın.Madem karşıdakiyle evlenme niyeitn yok adam gibi dürüstçe söyle karşıdaki de ona göre bir yol çizsin. Dürüst olun canımı yiyin kaçtır yazıyorum. Konuya belki parası yoktur üstüne gitmeyin yazmışım ne aptalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?