yaş farkı nedeni ile biten ilişkim

Birbirinizi çok severken neden ayrıldınız anlamadım ben.
Evlilik beraberinde bir çok ağır sorumluluğu da getirir. 9 sen flört ettim 30 a doğru evlendim. İyi ki diyorum şimdi.

Tadını cikarin bugünlerin.

Evlendikten sonra ; beraber yapacağınız bir tatile kafa rahat verdiginiz 1000 TL yi ev kirasina veriyorsunuz.

Kasmayın bu kadar.

Çok tatlısınız gerçekten tebessüm ettirdiniz. Herkesin kendine göre gerekçeleri var dediğiniz gibi ve herşeyin zamanı bugün bana evlenme teklifi etse belki ben de kabul etmezdim çünkü daha öncesinde sorunlu bazı birlikteliklerim oldu ve birine gonulden güvenmek ve evlenme aşamasına gelecek kadar gözünü karartmak kolay degil aslına bakarsanız henüz benim bile oturmuş bir düzenim yokken bu duruma gelmemiz cok sebepsiz oldu. Bilmiyorum umarım düzelir .

Arkadaşlar şimdi eski başlıklara bakarken bu konuyu gördüm :)) baya kendimi kandırıp kendimi suçlamışım klasik her zaman yaptığım gibi bütün sorumluluğu kendime yükleyip onun hatalarını bile üzerime alınmışım .. bu konuşmanın üzerinden yani ayrılmamızın üzerinden tam 1 yıl sonrasında önümde 4 senem var diyen adam başka biriyle evlendi. Güncelleme yapmanın sebebi içime dert olması degil sadece şu yaşadığım şeyleri yaşayan dostlarım varsa lütfen bu masallara inanmayın ve siz de ayrılın çünkü hisleriniz asla sizi yanıltmıyor :))

Okurken evlendiniz mi diye merak etmiştim ki ayrılmışsınız hayırlısı olsun umarım çok mutlu olursunuz

Vay bee. En baştan okumaya başladım nasıl sonuçlanacağını merak ederek. Çok şaşırdım gerçekten ama demek ki hissetmişsiniz :) sizin için de en iyisi olmuş.

Vay bee. En baştan okumaya başladım nasıl sonuçlanacağını merak ederek. Çok şaşırdım gerçekten ama demek ki hissetmişsiniz :) sizin için de en iyisi olmuş.
Gerçekten benim için en iyisi olmuş okuyunca kendimi ne kadar üzdüğümü farkettim de aslında ne kadar suçsuz olduğumu anladığımı paylaşmak istedim

Tam konuyu okudum ve buna benzer bir yorum yazacaktım ki siz zaten yaşayıp görmüşsünüz. Evlenmek istemeyen erkek yoktur, evlenmek istemediği kadın vardır. Kaldı ki 25 yaşında adamın daha 4 sene (ne alakaysa) var önümde diyip sevgilisinden ayrılması tam bir saçmalık. Ayrılmaya bahane aramış resmen.

Umarım her şey gönlünüzce olur ve evliliğinizde çok mutlusunuzdur

Çokmu mantıksal düşünüyorum bilmiyorum ama gerçekten seven insanda bırakmazdı siz öyle söyledikten sonra bir yolunu bulmaya çalışırdı

Evlendim ama tabiki şükürler olsun Rabbime bana çok kıymet veren ve üzmeyen kırmayan bir insan ile evlendim 1,5 sene önce
Çok mutlu oldumm bu evlendiğiniz kişiyle ne kadar süre sonra tanıştınız yaş farkınız varmı merak ettim :)

Neden bizim ülkedeki kadınların Neden bizim ülkemizdeki kadınların illaki evlenmesi gerekiyor ben de onu anlamıyorum.bırak nereye kadar giderse gitsin.toplumun dolduruşuna gelmeyin.hiç de o kadar güzel birşey değil.bırak o kadar güzeli, güzel birşey bile değil.bir hafta tatile çıkın bakalım ne oluyor. Güzelim ilişkiyi saçma sapan toplumsal dayatmalara kurban etmeyin. Evliliğin ne olduğunu bilen birinin bunu içten istemesinin çok da mümkün olduğunu düşünmüyorum.hem yaş farkı meselesi değil ki bu. Gencecik kadınsın 4 senede çocuk muhabbetine falan geç kalırım diye düşünüyorsan saçmalıyorsun. Olmayanın 20 yaşında senelerce ilişki yaşasa da olmuyor, olacak olanın da 45 yaşında korunurken oluyor. Hayatta elimizde olandan çok elimizde olmayan var.ben buna inanıyorum.bence git özür dile.evlenmezse de evlenmesin.

Yaşınız profilinizde 33 yazıyor, bu dikkatimi çekti.
Eğer çok seviyor olsaydı, ne olursa olsun peşinizden koşardı. Seviyorsa o zaman demek ki gerçekten evlenmeye niyeti yok. Siz de istek ve beklentileriniz tartıp biçin, ona göre ilişkinize yön verin.

Aslında sizin bu konunuz burada birçok kadına örnek olacak cinsten. Erkeklerde yaşı ne olursa olsun eğer hayatındaki kadın evlilikle ilgili bir çıkmaz yaşadığında kadına en azından kabul edilebilir bir gelexek planı sunmak yerine senin zamanını çalmak istemem mevalinde cümlelerle kadını geçiştirip ayrılabiliyorsa ortada gerçek bir aşk olmuyor bana göre. Erkekler gerçekten aşık olduklarında kaybetmemek için elinden ne geliyorsa yapıyorlar çünkü. Eski erkek aekadaşınızda da öyle olmuş, size evlilik olmaması için bahane olarak sunduğu hiçbirşey diğer kadınla evlenmesine engel olmamış çünkü. Bana göre bir kadınla evlenmemek ya da en azından makul bir gelecekte evlilik planı sunmak yerine ayrılmayı düşünen adamın aşkına inanmam. Seneler önce bir iş arkadaşım olan bir erkek bir laf etmişti şuan onın sözünün doğruluğuna inanıyorum. Evlenmeyi istemeyen ya da hazır olmayan erkek yoktur sadece bunu ona yaptırabilecek kadın karşısına çıkmamıştır demişti. Sizin durumda aynen öyle olmuş.

Konu eski çünkü 4 sene öncesine ait

Konu eski, adam böyle diyip kısa sürede başkasıyla evlenmiş. Evlenmek için çok gencim senin de vaktini boşa harcamayayım diyip ayrılan erkeklere asla inanmıyorum.

şartlar uygunsa mesela aynı şehirde yaşıyorsanız işleriniz aynı ildeyse evlenememek gibi bir durum olamaz zaten zaten ev kurarken kurulan ev kadının beklentilerine göre kuruluyor kadın evlenmek istiyorsa erkekte istiyorsa gerisi kolay. yani arkadaşlara da ders olsun bu yaş genel anlamda erkeğin büyük olması çok mantıklı ama her zaman olacak diye bir şey de yok tabi.

Bir kere de burdakiler haksız çıksın yahu, şu erkekler düzgün ve dürüst çıksın. Madem karşıdakiyle evlenme niyeitn yok adam gibi dürüstçe söyle karşıdaki de ona göre bir yol çizsin. Dürüst olun canımı yiyin kaçtır yazıyorum. Konuya belki parası yoktur üstüne gitmeyin yazmışım ne aptalım

Nerden bilecektin maalesef biz tüm iyi niyetimiz ve masumiyetimiz ile düşünüyormuşuz o dönemler. Her zaman olduğumuz gibi yine olayın en güzel tarafından bakmaya çalışmışız ama maalesef öyle olmadığını bir kere daha hayat yüzümüze vurmuş

Dostlar valla herkes çok güzel çok içten yorumlar yapmış cansınız.. evet su an 33 yaşındayım ve neredeyse 2 yıldır evliyim. Şükürler olsun şartları evlenmek için ne gerekiyorsa o duruma getiren ve benimle tanıştığı andan itibaren aklında bu fikirle olan ve beni evlendiğimiz günden flört döneminden beri bir kere olsun soru işaretleri icinde bırakmamış bir adam ile evlendim. Demem o ki evet hortlamış bir konu ama arkadaşlarımızın da dediği gibi tüm kadınlara ders olması gereken bir konu örneği çünkü sizi isteyen sizi gerçekten seven ve sizi kaybetmek istemeyen adam her koşulda yanınızda olup elinizi tutar. Asla mutluluğunuzu ertelemeyin. Buna sebep olan insanları kafanızda soru işareti bırakan hiçbir adamı hayatınızda tutmayın ve arkasından üzülmeyin. Çünkü onlar üzülmüyor emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…