Yaş farkı var ama hoşlanıyorum

Birazdan gelir o tayfa .
Tabi herkesi kendileri gibi kocişlerine köle olarak yaşıyor zannediyorlarsa kadın çabuk çöker algısı taşımaları normal .

Çocuk dogurunca kendini salma olmazsa kadınlar da kendini toparlıyor , niye kadın çöker deyip duruyorlar anlamıyorum .

Asıl erkekler daha risk altında . Çünkü saç dökülmesin çaresi yok ve birsürü erkek daha 20li yaşlarda bunun sıkıntısını çekmeye başlıyor.

Kadın yaşlansa bile ne olacak ki adam yaşlanmıyor mu? Kadın daha çok yaşlansa bile ne olacak herkes eşit mi yaşlanıyor?

İnsanlar artık hayat arkadaşı değil kollarında gezdirecek markalı çanta arıyor sankim. El ne der, bu model eskidi atıp yenisini alayım, parasını verip en güzelini alayım.....aşk, sevgi, hayatı paylaşmak, zorluklara göğüs germek hikaye varsa yoksa dış görünüş, elalem ne der.

Şahsen ben çökmeden sebep büyük olsun demiyorum ne münasebet ben çökersem onuda çökertirim :) :) ama bu erkekler geç olgunlasiyorlar o nedenle benden büyük olsun az biraz :)

Aslında fazla ama seviyorsanız ve erkeğin olgunluk derecesine bağlı olarak olabilecek bir şey.
Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor çünkü çoğu zaman.

Kafalarınız uyduysa, birlikte vakit geçirmekten keyif aldıysanız en azından bir şans vermelisiniz. Çevrenizde olumsuz düşünenler varsa da eczaneden bir kulak tıkacı alın mutlaka.

Mutluluklar dilerim şimdiden, inşallah güzel bir beraberliğiniz olur. Ben de nişanlımdan 3 yaş büyüğüm ama millet olur olmaz konuşmayı çok seviyor, ben de anlamazdan geliyorum. Hiç sorun yaşamadık bu konu hakkında..

Canım aşk meşk işleri yaş farkına bakmıyo ☺ki ayrıca aranızdaki yaş farkı abartı değil.Eşimle aramızda 8 yaş var,10 yıllık evliyiz yaş farkı hiç sorun olmadı.Öyle yaş farkı sorun olur diyenlere de kulak asma,bu hayat senin yetişkin bir bireysin sonuçta çocuk yaşta olsan tamam.Bence size mutluluklar

İyi de adam da senden hoşlandığını itiraf etmiş, yanlış anlamadıysam...
Eee tek cümle kalmış bize; sonsuz mutluluklar!!!!! :KK68::KK68::KK68:

Bu "elalem" mutlu insanı bile mutsuz eder. Kız esas oğlanı seviyor , oğlan kızı seviyor eee millet konuşmasa ölür zaten.

Bir de kadınlar çabuk çöküyor yazanlata hastayım. Erkeklerimiz adetaaaa birer Brad Pitt kadınlar yanlarında kötü duruyor sankim:KK70::KK70: Alt tarafı kel, göbekli, kıllı, sporun s sinden habersiz Türk erkeği bu kadar gözünüzde büyütmeyin yahu.:KK25: Erkek kendi bir halta benzemiyor ama yanındaki kadın doğal şekilde yaşlanırsa aldatmayı hak görüyor??? Pehhhh.:KK11:

Kadınlar neden kendini bu kadar et olarak görüyor? Neyse.

ay aynen ya, var ya yazılanların hepsini okuyamadan çat diye çatlıcam şimdi şurada.
bir de bir sürü kadın bunu yazıyorsa erkekler bize herşeyi yapmakta gayet haklılar.
bir sürü erkek var daha 25 yaşında saçı başı dökülmüş göbek önden gidiyor. onlar bile 20 lik çıtır istiyor
iyi de kadın doğum yapıyorsa doğum yapıp da çıta gibi olanlarda var. kendini salanlar yüzünden "kadınlar erken çöküyor" gibi bir saçmalığı tüm kadınlara yükleyemezsiniz.
asıl kadınlar bu kadar kendini ezik ve erkeklerden aşağı görürse erkekler haydi haydi görür.
neden yani bir erkek 8 yaş büyük olunca normal oluyorda kadın büyük olunca olmuyor.
devir bu devir olmuş, kafalar hala aynı. pes yani.

Evet ben 8 yaş büyüğüm
Siz gaywt anlasilir yazmissiniz fakat bayanin daha genc olmasina nasil sartlanmissak cogumuz ben dahil sizi 25 arkadasinizi 33 olarak okuduk.
Hakkinizda hayirlisi neden olmasin,fakat erkek arkadasinizin ailesi durumu sorun etmeyeceginden,etselerde arkadasinizin sizin arkanizda olacagindan emin olmadan fazla baglanmamanizi oneririm.
Bazi turk erkekleri ailelerinin.fikirlerine cok onem.veriyor.

Benzer bir durumu ben yaşadım ve hala tam olarak sonuca bağlanmış değil durumum. Eğer erkek ilişkinin sorumluluğunun farkındaysa ve sahipleniyorsa olur bu iş ama değilse sizin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Bence öncelikle erkek isterse olur bu ilişki. Unutmayın insanların çoğu negatiftir, hep eleştirir, çok da kafaya takmamalı:))

canım bende eşimden büyüğüm kendi aramızda bu konuda sıkıntı yok ilk etapta etraf laflıyor kendilerince aileler bile önemli olan sizin birbirinize sahip çıkıp söylenenleri duymadan ve sizin kararınızın onları ilgilendirmediğini belirtmek .İlk etapta 6 ayda ayrılırsınız dediler olmadı 1 yıl baktılar bitmiyor çene kapatmak zorunda kaldılar.Ki benim ilk evliliğimden iki öocuğum var eşimin ilk evliliği.Ailemde çocuklarımda eşimi çok seviyorlar :KK14: başta ailelerdende sorun yaşadık tabiki bizim kararlı ve mutlu olduğumuzu görünce onlarda rahatladı.8 yılı devirdik Allahım kimsenin mutluluğunu bozacak kullarla karşılaştırmasın..Ben 9 yaş büyüğüm

Son düzenleme:
8 yas bana göre fazla erkek yada kadin büyük olsun bu tabiki benim sahsi görüsüm. Ama denemeye deger herhangi bir beklenti olmadan. Bende erkek arkadasimdan 2,5 yas büyügüm bu arada

Abartılacak bir yaş farkı yok ki arada. Atıyorum en 25 olayın o enen 7-8 yaş küçük olsa abest olurdu. :) Kimseyi takmayın, kız kareşinizi ilgilenirmez ki. Benim 2 arkadaşım var öyle birinin 5 diğerinin 7 yaş var fark. evlendiler gayette mutlular.

Şans verilmeli bence..

Benim de arkadaşım var eşi kendinden 10 yaş küçük.
Arkadaşım çok genç gözüküyor aynı yaşta gibiler. İki de çocukları var. Çok da mutlular.
Karakterler uyumluysa görüntü sırıtmıyorsa ve en önemlisi aşk varsa hiç sorun değil bence.

Back
X