Yaş farkı var ama hoşlanıyorum

Eğer olaya duygusal bakıcaksak evet iyi anlaşıyor ,beraber güzel vakit geçiriyor ,görüntü olarakta bariz bi fark yoksa aranızda,sevgili adayı sorumluluk alacak kapasitedeyse eğer olur tabiki neden olmasın. Bkz: Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti.
Ama biraz realist bakarsak eğer:İlerde ilişki ciddileşirse iki tarafın ailesi de sorun yaratabilir bu bi gerçek.Mücadele etmeniz gerekebilir.Arkadaş çevresi falan belki sorun olabilir olmayabilirde tabi.Ama tabi aşılamayacak sorunlar yok gibi.Aslında hepsini boşverin önemli olan iç sesiniz o ne diyor size?

Erkek 15 yas buyuk olsun kimsenin sesi cikmaz. Kadin 1 yas bile buyuk olsa "ama olmaz ki". Kime gore neye gore? Onemli olan anlasmak, gerisi bos. Ayrica kadin erken coker klisesine inanmiyorum. Simdiki kadinlar kendilerine bakiyor valla ortalik orta yasli citirlarla dolu.

Bayan büyük olunca sorun oluyor erkek olğun olmalı ben üç yaş kadar büyüğüm pismanım ya.. hemde bayanda biyolojik yas sıkıntısı var ..

Bayan büyük olunca sorun oluyor erkek olğun olmalı ben üç yaş kadar büyüğüm pismanım ya.. hemde bayanda biyolojik yas sıkıntısı var ..

Ama o kisiden kisiye degisir. Benim esim benden 6 ay kucuk ama karakteri o kadar olgun ki 50 yasinda birinin gorup gecirmisligi var. Ben de 33 yasindayim ama tipimden oturu cok kucuk gosteriyorum. Hala evli oldugumu ogrenince "neden acele ettin okusaydin keske" diyorlar. Hatta bir misafirlikte kadinlarin biri kaynanami kenara cekip kizdi kiz az buyuseymis cok kucuk almissiniz diye. Tamamen uyum meselesi.

Ama o kisiden kisiye degisir. Benim esim benden 6 ay kucuk ama karakteri o kadar olgun ki 50 yasinda birinin gorup gecirmisligi var. Ben de 33 yasindayim ama tipimden oturu cok kucuk gosteriyorum. Hala evli oldugumu ogrenince "neden acele ettin okusaydin keske" diyorlar. Hatta bir misafirlikte kadinlarin biri kaynanami kenara cekip kizdi kiz az buyuseymis cok kucuk almissiniz diye. Tamamen uyum meselesi.

Katılıyorum ben de 28im spor yapıyorum , vücudum slim fit, saçımda beyaz yok:KK49:
Yaşıtlarım erkeklerde g.t göbek, saçsız baş, bezgin yüz ifadeleri var :KK70: Hepsini yer geçerim:KK70:

Katılıyorum ben de 28im spor yapıyorum , vücudum slim fit, saçımda beyaz yok:KK49:
Yaşıtlarım erkeklerde g.t göbek, saçsız baş, bezgin yüz ifadeleri var :KK70: Hepsini yer geçerim:KK70:

Aynen oyle. Kendine baktigin surece genc kalirsin zaten. Ilkokul arkadaslarima bakiyorum, kizlarin cogusu hala citir, erkeklerin tamami gobekli kel baklava desen suveter giymis klasik aile babasi :KK76:

'Hoşlandığım erkek benden 8 yaş büyük' denseydi, 'alla alla böyle konu mu açılırmış gayet normal' denirdi..
Aksi neden anormal olsun ki..
Adam 25 ve üstüyse olur.. Bence tabii..

İşyerinde biri var ve o 25 ben 33 yaşındayım..Biliyorum garip ama çok anlaşıyorum.Öyle çok yakışıklı değil tipsiz de değil hafif kellik bile var anlatmak istediğim yani bir yakınlık duyuyorum.Kız kardeşim duydu beni terslemeye başladı.Bugun dışarda vakit geçirdik sinema yemek vs.Ama saçmalıyorum diyorum.Benden hoşlandığını söyledi..Kızlar bana birşeyler söyleyin..Kk bayanları her zaman doğru fikir verir yazayım dedim..

Benim anneannem dedemden 15 yaş büyükdü ve belki inanilmaz ama bugüne kadar gördügüm en güzel ve uyumlu ciftlerdi. Yani olmasina olur...ama siz ve aileler takinti yaparsa araya sorunlar girebilir

Bir de kadınlar çabuk çöküyor yazanlata hastayım. Erkeklerimiz adetaaaa birer Brad Pitt kadınlar yanlarında kötü duruyor sankim:KK70::KK70: Alt tarafı kel, göbekli, kıllı, sporun s sinden habersiz Türk erkeği bu kadar gözünüzde büyütmeyin yahu.:KK25: Erkek kendi bir halta benzemiyor ama yanındaki kadın doğal şekilde yaşlanırsa aldatmayı hak görüyor??? Pehhhh.:KK11:

Kadınlar neden kendini bu kadar et olarak görüyor? Neyse.

Bu iki mesaja yarildimmmmm:KK70::KK70::KK70: harikasın arkadasim:)

Konuya gelince kafatasının içinde haşlama et yerine beyin taşıyan biriyse karşına aldiginda konuşup anlasabiliyosan birşeyler paylaşabiliyorsan yemişim yaş farkını ye çıtırı gitsin:KK70:

Ben bi yaşlı teyze tanıyorum 95 yaşında maşallah
Kocası kendinden 6 yaş küçüktü buna rağmen 10 sene önce adamı gömdü kendi hala taş gibi :KK49::KK49:
Mutfağa girer şarkı söyleyerek kek cirpar:KK53:

tek kıstasım, doğuramayacağım yaşta olsun dermişim. :KK73:
ben aynı yaşta ya da birkaç yaş büyük olmasını tercih ederim ama anlaştıktan sonra kime ne.

Olgunluk.iyidir ciddi dusunuyorsaniz

Dedim ve ancak idrak ettim siz buyukmussunuz erkekte olgunluk iyidir bence ama tabi kadinin buyuk olup iyi anlasanlarda var kisiye gore degisir

Bence sevgi uyum varsa yaş sorun olmaz , olamaz :KK66: benim sevgilim de benden üç yaş küçük ama ne biz ne de ailelerimiz sorun etmiyoruz. Yaş sadece rakam bizim için:KK16:

ayyy ben de sandım siz 20 adam 60 yaşında. :KK70::KK70:çok yas farkı yok tatlım bence kalbinin sesini dinle.ama şöyle bir durum da var,eğer o kadar yakışıklı değilse hatta biraz da kelse,bu çocuktan hoşlandığınızı sanmanızın sebebi, uzun zamandır bir ilişkininzin olmaması olabilir mi acaba??

Pek çok kişi yazmış, bende yazayım, benim de tanıdıklarım var eşinden 8-10 yaş büyük, yıllardır evliler, gördüğüm kadarıyla da bir sorun yok. Geçin artık bu erkek geç olgunlaşır, kadın çabuk çöker hikayelerini, öyle bile olsa herşey etten mi ibaret, insanız biz, damızlık inek değil.

Sen beğeniyor ve hoşlanıyorsan neden sorun olsun sonuçta ikinizde bekar insanlarsınız, ama erkekler her zaman kafa olarak daha geç olgunlaşırlar.Siz bilirsiniz. Hayırlısı olsun.

Back
X