Yaş farkı var,karar veremiyorum. Lütfen fikir verin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi morpapatyam1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya herkes başka birşey diyor yaş farkı konusunda başka bir forumdada 30 a 40 olsaydınız yaşfarkı sorun olmazdı diyorlar bence önemli olan sizin ne düşündüğünüz bence çok bi fark değil anlaşabiliyorsanız ne ala.. kimseyi takmayın bencee

sende kucuk degılsınkı yanı ... bence yas sorun olmaz eger baska sorun yoksa.

bence yaşın önemi yok ama olgun olmasının önemi çok olgunsa kaçırma içinde ısındıysa diyorum ben

ya erkekler hep gec olgunlasr ztn..kii sen 28yasndasn tatlım bnmmm...kafalar uyduktan snra problem degl bnce

10 yaş kesinlikle sorun değil... Hatta en ideali bence...

bence 10 yaş buyuk olması daha iyi birde iyi anlaşıyorsanın ne ala hayırlısı olsun:)

ya herkes başka birşey diyor yaş farkı konusunda başka bir forumdada 30 a 40 olsaydınız yaşfarkı sorun olmazdı diyorlar bence önemli olan sizin ne düşündüğünüz bence çok bi fark değil anlaşabiliyorsanız ne ala.. kimseyi takmayın bencee

sorun 2 yaşmı ki 2 sene sonra sen 30 o da 40 olucak zaten bence çok yakışıyorsunuz we kıskanılmışsınız anlaşılan:)

arkadaşım ha 30 a 40 ha 28 e 38 aradaki fark aynı değilmi ikinizde belli bi olgunlukta değilmisiniz anlaşmanızı mutluluğunu etkileyen başka bi faktör yoksa bence bu yaş farkı size dezavantaj değil avantaj olur, çevremde sizin gibi yaş farkı olan evli ve mutlu bi çok çift var bunun için mutluluğunu erteleme derim, hakkında hayırlısı.

herkeze mrb

size bir konu hakkında fikir danışıcam.bu konuya benzer başka konu başlıkları var.onlarıda okudum.ama benim durum biraz daha farklı.lütfen değerli fikir ve tecrübeleriniz benden esirgemeyin.

ben 28 yaşındayım.yakın zamanda biriyle tanıştırıldım.oda bende 10 yaş büyük.4 yıl öncesine kadar yurt dışında çalışmış.türkiyenin sayılı büyük üniversitelerinin birinden mezun.mühendis.son 4 senedir evlenmeyi düşündüğünü ve karşısına uygun biri çıkmadığından bahsetti.oldukça kibar yakışıklı uzun boylu karizmatik bi insan.bende mühednsisim.bu zamana kadar bi türlü evlilik konusunda kararlı olamadım.hep ilişkilerimde şansızdım.bu bahsettiğim kişiyle aramızda çok yaş farkı var.birde bende diğer forumlardan farklı olan benim yaşımında onun yaşınında ileri olması.

böyle bi evliliğin avantajları ve dezavantajları nelerdir.
lütfen bana bi fikir verin. yardım edin.çok kararsızım.teşekkürler şimdiden

bencede 10 yas cok degıl hem olgun erkekler daha anlayıslı olabılıyor kadını daha ıyı tasıyor:7:

Eger ruhlarınız anlasabılıyorsa,bırbırınız ıcın dogru kısıysenız,yas farkı hıc onemlı degıl. :70:

Back
X