• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaş farkı?

minyonss23

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2
4
6
37
merhaba hanımlar,
Danışmak istediğim bir konu var.Beş ay evvel işyerimize bir genç geldi ve işe başladı. Ben çocuğu görür görmez aşık oldum :( Tip olarak asla küçük durmuyordu ve hal hareketleri gayet olgundu. Zaman içerisinde diyalogumuz ilerledi ve benden tam beş yaş küçük olduğunu öğrendim :( Maalesef uzak kalamadım, fiziksel şartlardan dolayı. Oda bana karşı boş değildi farkındaydım. Sonuç olarak kendimi fena kaptırdım ve bu karşılıklı oldu. Şimdi bana çocuk görüşme teklifinde bulunuyor. fakat ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. ben 28 o 23 yaşında.Duygularıma kalırsa görüşmem gerekiyor ama mantıklı düşününce uzaklaşıyorum. Sizin tecrübeleriniz neler? etrafınızda böyle emsaller var mı?

30 a 35 olsa durum belki kalp kırgınlığı daha az olur diye düşünüyorum...
23 yaşında bir erkek için hayat yeni başlıyor ve sizin kadar olgun olacağına inanmıyorum.
Bu benim görüşüm tabi istisna bir durumda da olabilir. Kadının yaşının büyük olması kötü bir şey değil ama 23 yaşındaki erkekten büyük beklentileriniz olmamalı

Yani bence çok yaş ffarkı yok aslında ama 30 a 35 olsa falan daha iyi olurdu çok olgun olmayabilir bir süre sonra farkedersiniz

Mutlulugunuzu kaliplara sokmayin deneyin icinizden ne geliyorsa onu yyasayin ha baktin oluru yok ki bunu zaman gosterir bitirirsin yoluna bakarsin benimde kocam benden bes yas küçük yerim onu ben vallaha bana kimsenin veremedigi mutlulugu heyecani verdi ikinci evliligim ilki benden bes yas buyuktu sözde olgun ama hayatimi karartti o yuzden dene ve gor ayrilmakta dunyanin sonu degil kucuk biriyle beraber olmakta

Bir erkeğin kadından 5yaş büyük olması sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı diye düşünüyorum fakat erkeklerin geç olgunlaşması falan gibi etkenlerle kafa yapınızın uyuşmaması sorunları çıkabilir bunu anlamak içinde görüşmeniz gerek. Yani önemli olan anlaşıp geçiniyor olabilmek

Yas farki durup dururken sorun olusturan bir sey degil ki. Yas farki olan insanlar anlaşamadıkları icin genel olarak sorun gibi görülüyor. Siz anlasabiliyorsaniz napacaksiniz yaşını? Ben esimle ayni yaştayım ama sanki aramizda 5 yas var gibi olgun. 23 yasindayken de oyleydi. Şans verin bence.

merhaba hanımlar,
Danışmak istediğim bir konu var.Beş ay evvel işyerimize bir genç geldi ve işe başladı. Ben çocuğu görür görmez aşık oldum :KK43: Tip olarak asla küçük durmuyordu ve hal hareketleri gayet olgundu. Zaman içerisinde diyalogumuz ilerledi ve benden tam beş yaş küçük olduğunu öğrendim :KK43: Maalesef uzak kalamadım, fiziksel şartlardan dolayı. Oda bana karşı boş değildi farkındaydım. Sonuç olarak kendimi fena kaptırdım ve bu karşılıklı oldu. Şimdi bana çocuk görüşme teklifinde bulunuyor. fakat ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. ben 28 o 23 yaşında.Duygularıma kalırsa görüşmem gerekiyor ama mantıklı düşününce uzaklaşıyorum. Sizin tecrübeleriniz neler? etrafınızda böyle emsaller var mı?
5 yaş çok gibi geldi.hemde yaşı küçük.

Ben kendimden küçük erkeklerden hoşlanmam doğrusu.ama yinede olabilir ama sizde şöyle bi durum varki 23 yaş küçük.

5-10 yasa kadar yas farkı tölere edilebilir çok önemli değil ama bence siz onun görüntüsünden Fazlasıyla etkilenmişsiniz iyice tanıyıp biraz zaman geçirmeden salt Görüntüsü için ilginiz devam ederse bu sizi yanıltıp üzebilir

merhaba hanımlar,
Danışmak istediğim bir konu var.Beş ay evvel işyerimize bir genç geldi ve işe başladı. Ben çocuğu görür görmez aşık oldum :KK43: Tip olarak asla küçük durmuyordu ve hal hareketleri gayet olgundu. Zaman içerisinde diyalogumuz ilerledi ve benden tam beş yaş küçük olduğunu öğrendim :KK43: Maalesef uzak kalamadım, fiziksel şartlardan dolayı. Oda bana karşı boş değildi farkındaydım. Sonuç olarak kendimi fena kaptırdım ve bu karşılıklı oldu. Şimdi bana çocuk görüşme teklifinde bulunuyor. fakat ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. ben 28 o 23 yaşında.Duygularıma kalırsa görüşmem gerekiyor ama mantıklı düşününce uzaklaşıyorum. Sizin tecrübeleriniz neler? etrafınızda böyle emsaller var mı?
Arkadaşımda aynı durumda arkadaşım 26 çocuk 21 yasında ve evlendiler görünüşte olgun gibi duruyor ama o kadar çok çocuk ki bazen olgunlaşacagım diye saçmalıyor

Var.Kuzenim ve eşi.aralarında 3 yaş var..evlendiklerinde bayan kuzen 26 kocası 23 dü..nerdeyse 20 yıllık evliler..önemli olan erkeğin olgun tavırları tabiki...aslında yaş farkı..30 lu yada 40 lı yaşlarda..daha tolere edilir bir durum...birde en fazla 5 olmalı..Olmaz diye birşey yok..yeterki isteyin

Back
X