yaş farkı ?

Bu yaş farkı şimdi değil ama birkaç yıl sonra sorun olabilir.
Şöyle ki;Seni heyecanlandıran şeyler onu fazla etkilemeyecek.
Yaşından dolayı bazı şeyleri çoktan yaşamış olacak ve seninle aynı heyecanı duymayacak.
Bu sefer sen tepki göstereceksin,"Niye böyle yapıyorsun!" diye.
Tabi istisnalar olabilir, ben ihtimalleri söylüyorum.

17 yasinda bir arkadasim 27 yasinda biriyle evlenmisti. Ama adam fiziki anlamda cok yakisikli , durumu iyi tahsilli her acidan tercih edilebilecek biriydi o da kacirmak istemedi. Su an cok mutlular..

Nisanlimla aramda 10yas var. Simdiye kadar hic sorun yasamadik ve dugunumuze 1 ay kaldi. Kendi yasitinla evlendigin zaman hic sorunun olmayacak diye birşey yok. Sana ve karsindakinin karakterine bagli yasla alakasi yok bence anlasmanin. Kafa yapiniz uyuyorsa sorun olmaz. Yinede sen bilirsin ama olmaz diyenleri hic hakli bulmuyorum burda birsürü dert birsürü şikayet okuyoruz. Niçin? Yaş farki oldugu icinmi? Önemli olan anlasip beraber vakit gecirebilmek kkafa yapisi karakterler. Yoksa yaş cokta önemli degil ve erkek her yasta kadina gore daha cocuksu oluyor. Yaşa takılma senin hayatin senin secimin karsindakini tanimaya bak tanıdıktan sonra uyuşmazsan ayri mesele. Biz aramizdaki yas farkını hic hissetmedik.

Onlarinda guvendikleri biseyler var demekki anacimmm :)

Bende 21 yaşındayım sevdiğim kişi 37 yaşında iyi anlaşıyoruz şuanda ciddide düşünüyoruz.Bence kafalar uyuştuktan sonra sorun olmaz.Onun kararsızlıkları var sadece onlarıda aşarsak Allahın izniyle çok iyi olacağımızı düşünüyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin....

Simdi oyle geliyoda banan yasindaki biriyle ilerde illa zorluk cikar demedi deme

10 sene sonrayı hayal edin
31 inde kot tişört ve bir topuzla ünv öğrencisi modunda gezerken babanıza benzeyen neredeyse 50 yaşında bir adamla olucaksınız

insanın fıtratında var mutlaka gözden kaçmayacaktır ve rahatsız edecektir

Ben olgun erkeklerden hislanmiyorum 31 yasindayim 30 35 yas arasi erkekleri cekici buluyorum yine de tercih sizin

Yapmayın, yirmibir yaşında gencecik birinin otuzyedi yaşında biriyle ne işi olur, hayatı tanımamışsınız ki daha, kapılmanız normal tabi ama büyük hata ediyorsunuz bence. Ben de otuzyedi yaşındayım, yirmibir yaşında biriyle bırak birlikte olmayı, ilgi duymaktan imtina ederim yaa, bu erkeklerde nasıl bir mide var anlamış değilim. Hani olgun bir yaşta olsanız neyse diyeceğim de miniksiniz daha. Bende kendimden oldukça büyük biriyle birlikteydim bir dönem ama otuzu geçiktim ve o yaşta bile bir süre sonra yaş farkı oldukça gözüme battı, rahatsız etti beni. İnsanın yaşıtı gibisi yok bence.

Benim esimle 8 yas var ben 35 o 43 herkesin tercihi kendine elbette ama ben farktan cok mutluyum yasitlarimla cektigim sacma sapan seylerden sonra oyle iyi geldi ki Tabii kendine bakmasi onemli yas bir yana kendini salmamis saglikli bakimli bir erkek yaslandikca daha bir karizmatik oluyor elbette tamamen kisisel gorusum...

Sağolun teşekkür ederim iyiyim simdi.
Bi oturun konuşun bişey kaybetmezsiniz hakkinizda hayirlisi.
Erkeğin ailesi önemli bence Türk toplumunda bayan sadece erkekle evlenmiyor bence aile ilede evleniyor.
Hani yabancılardaki gibi degil iyi birbirimizi sevdik sadece erkek ve kadin yok ailede işin icine giriyor.
Anneside inş sonradan değişmez.

Olur niye olmasın birde olgun aklı başında ise hatta süper okur hadi hayırlısı:) olsun amin inşallah

herkese merhaba,
eşiyle ,sevgilisiyle arasında 10 yaş olanlar ilişkiniz nasıl ?
genel olarak sorunlarınız neler
karşıma biri çıktı aramızda yaş farkı var ben 27 o 37 sizce olurmu ?
çok guzell harika ama biz evliyiz.eşim 37 ben 26 kocami çok seviyorum

Anlaşabiliyorsanız olur. Ikiniz de hayattan ve karsisindakinden ne istedigini bilecek yasa gelmişsiniz. Artik surprizle karsilasmazsiniz.
Yani atiyorum 20 yasinda olsaydiniz, fikirlerinizi ve istekleriniz daha cok degisir ve 5 sene sonra o insan size yetmeyebilir derdim de 27 yasinda zaten ayaklariniz buyuk ihtimalle yere basıyordur. Onunki zaten 10 yıldır basiyor.
Sans verin bence.

ya bence hiç fazla fark yok ben hep kendimden baya olgun erkek istedim benim yasitim benden bir kac yaş büyüklerini hiç kendime uygun görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…