- Konu Sahibi cherrylady26
-
27 yasindayken 37 yasinda biriyle beraber olmazdim ama 37 yasindayken 47 yasinda biriyle beraber olabilirim
Belli bir yastan sonra sorun olmuyor ama gencken cok fark var bence
Onlarinda guvendikleri biseyler var demekki anacimmm :)yani levent gibi kalabalık bir yerde çalışıyorum her gün binlerce insan görüyorum, kiralık ofisteyim 100 tane de orda var, belli bir yaşın üstündeki erkeklerin tamamına yakını beyaz saçlı, sakallı, kel ve göbekli, bakımsız kadın onların onda biri kadar :)
40 dan sonra, yaşıt bir kadın ve erkekte bile erkek kadından çok daha yaşlı görünüyor
Bak bu tespit sapks cikarttirir! 35 yas tam kadin oldugun yas kesinlikle :)Sen 35 olunca tam kadınsılığın doruğunda o 45 olacak. 45 yaşta amca gibi duruyor bildiğin. Çok sportif, hoş görünümlü değilse kötü bence.
Simdi oyle geliyoda banan yasindaki biriyle ilerde illa zorluk cikar demedi demeBende 21 yaşındayım sevdiğim kişi 37 yaşında iyi anlaşıyoruz şuanda ciddide düşünüyoruz.Bence kafalar uyuştuktan sonra sorun olmaz.Onun kararsızlıkları var sadece onlarıda aşarsak Allahın izniyle çok iyi olacağımızı düşünüyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin....
Bende 21 yaşındayım sevdiğim kişi 37 yaşında iyi anlaşıyoruz şuanda ciddide düşünüyoruz.Bence kafalar uyuştuktan sonra sorun olmaz.Onun kararsızlıkları var sadece onlarıda aşarsak Allahın izniyle çok iyi olacağımızı düşünüyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin....
Bende 21 yaşındayım sevdiğim kişi 37 yaşında iyi anlaşıyoruz şuanda ciddide düşünüyoruz.Bence kafalar uyuştuktan sonra sorun olmaz.Onun kararsızlıkları var sadece onlarıda aşarsak Allahın izniyle çok iyi olacağımızı düşünüyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin....
Suan iyi gibi ama ilerisi ...herkese merhaba,
eşiyle ,sevgilisiyle arasında 10 yaş olanlar ilişkiniz nasıl ?
genel olarak sorunlarınız neler
karşıma biri çıktı aramızda yaş farkı var ben 27 o 37 sizce olurmu ?
Sağolun teşekkür ederim iyiyim simdi.öncelikle çok geçmiş olsun,umarım şimdii daha iyisinizdir .
cevabınız için çok teşekkürler, kişiliği hakkında bir fikrim yok oturup konusmadık annesi çok iyi bir insana benziyor
ben ilk gördüğümde çok etkilendim o da benden çok etkilenmiş tanışmak istiyor
en azından oturup bi kahve içeyim diyorum
çok guzell harika ama biz evliyiz.eşim 37 ben 26 kocami çok seviyorumherkese merhaba,
eşiyle ,sevgilisiyle arasında 10 yaş olanlar ilişkiniz nasıl ?
genel olarak sorunlarınız neler
karşıma biri çıktı aramızda yaş farkı var ben 27 o 37 sizce olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?