yaş farkı ?

Arkadaş oturup kalkmasına bak..
Zamanla ailesine nasıl ailene nasıl?
Tatile çıkar mı film izlemekten hoşlanır mı yoksa işten eve gelip göbek kaşıyan tiplerden mi ?
Yani hayat enerjisi, insanlara saygısı var mı?
Kılığına kıyafetine karışıp seni kısıtlayacak mı ?
Sen hassassan o kabaysa yaş farkı paklamaz ilişkiyi söyleyeyim..
Para konusunda cimri mi cömert mi ?
Burda öyle çok konu okuyoruz ki Yok ailesine çok para yediriyor yok işte özel gün hatırlamaz herşeyime karışır falan filan onlara çok dikkat et..
tabi bunlar zamanla olur..
Hakkında hayırlısı olsun..
Ama yaşıtlarının çoğu sana göre çocuksu diye de çok büyüklerle takılma derim zira sen 30 yaşına başınca karşı taraf 40 lara başlamış olacak bile.. o zaman dönüp de keşke azıcık genç biriyle evlenseydim deme.. annelerimize babalarımıza bakma o zamanlar saygı varmış istekler azmış teknoloji gelişmemiş kanaat getirip oturmuşlar aynı evde şimdikiler öyle değil devir istekler değişti..

Benim eşimle aramda 8 yaş var. Bazen ikimizde zorlanıyoruz yalan yok ama karşılıklı saygılı olduğunuz takdirde bir sıkıntı yaşamazsınız.
Zorlanıyoruz derken doğal olarak o daha olgun ben daha çocuksuyum, ama bu da ilişkiye denge katıyor:)

haaaa yorumu görende kızı 20 yaşında zannedecek kız 30 merdiven dayamış:))))

Benim teyzem ile eşinin arasında 10 yaş fark var ve problem olabilecek şeyler yaş ile ilgili olmadı bugüne dek. İyi analiz edin, mesela siz çok hareketli, gezmeyi ve dolaşmayı seven bir insanken kısacası değişikliğe daha açık bir insanken eğer o daha stabil ruhlu, sabitliği seven, daha muhafazakar bir insansa yeniliğe açık olamaz, eskiye ve kültüre daha bağlıdır. Yaşla birlikte bu muhafazakar ruh pekişir, gelenek görenek tutkunluğu genellikle daha da güçlenir.
Yani aranızda şimdiden bu denli iki farklı ruh söz konusu ise ilerde bu daha da belirginleşebilir. Yaşın tek etkisi bence bu olacaktır esas olan karakterdir demek istedim

Şimdi kızlarda zaten arada 8 ve 9 yaş olsa bile komşumun gelini gibi kendi eciş büçüş bacılar vardı dillerini bebek gibi yapıyorlar ya aynı onlar gibi yapıyor
Kaynanasıda anam gelinim ufak bak bebe gibi konuşuyor çok saf çok diyor bide aptala yatanı oluyor eşlerinin yanında öyle anlamamazlığa vuranı çocuksu hareketler yapanı :))) nasıl olsa yaşıma başıma kalkamaz mantığı devreye giriyor

mesela ne yönden zorlayabilir ? kendi yaşıtlarımla ugrasmaktan bunaldım artık.
istiyorumki karşımdaki insan olgun olsun
Olgunluk yaşla biten bisey degil..
Kac yasinda olup beyni zerre gelismemis, cahil insanlar da var..
Kisilerin yapisina bagli aslinda iliskinin durumu, degisken bi durum yani.. Ama 10 yas ciddi farkliliklar demek genelde.. Biz bile kizkardesimle ikimiz de cok genc, ikimiz de deli dolu olmamiza ragmen zaman zaman benim kafam kaldirmiyor bazi seyleri, onunsa cok hosuna gidiyor (8yaş var bu arada), ilgi alanlari bi yerde mutlaka değişiyor vs.. Tabiki tum bunlar kotu olacagi anlamina gelmiyor, karşılıklı sevgi saygi samimiyet varsa sorun cikmaya da bilir Allah in izniyle..
Buyuk bi aşk, baglilik yoksa girme derim ben o topa.. Hayirlisi olsun insaAllah..

37 yaşındaki bir erkek cezbedebilir karizmtiktir yüz hatları oturmuştur ama 45 üzerine çıkınca tüm büyü bozulur o zamanda siz bir kadının en dişi yaşına gelmiş olursunuz depresyona girmeniz olası olur.

Eşimle aramda 9 yaş var, eşimin kuzeni nişanlı, aralarında 14 yaş fark var. Görücü usulü filan değil bende eşimden çok etkilenerek evlendim, gördüğüm kadarıyla eşimin kuzeninin nişanlısı da çok istekli. Ben yaş farkının negatif hiçbir tarafını görmedim ama pozitif çok şey gördüm. Tabi bunu sadece yaşa bağlamamak lazım. Özetle etkilendiyseniz elbette görüşün, bu işler yaşla, dış görünüşle ilgili değil kalbin evet diyorsa denemelisin.

Hem karakteri uyumlu hemde minyonsa neden olmasın..
Bizim aramızda 9 yaş var..
Ve kimse inanmıyor onun 39 olduğuna

önemli olan karakteri ne 20likler var utanmasa tvnin karsisinda elinde kumanda pijama ile günü geçirir ne 45 likler var sorf yapar sporunu düzenli yapar kendine bakar kizkardesimle esinin arasinda sa 8 yaş var ve gayet uyumlular

herkese merhaba,
eşiyle ,sevgilisiyle arasında 10 yaş olanlar ilişkiniz nasıl ?
genel olarak sorunlarınız neler
karşıma biri çıktı aramızda yaş farkı var ben 27 o 37 sizce olurmu ?
eşimle aramda 13 yaş var, çok pişmanım. yaşını göstermiyor çıtır duruyor diye kabul ettim adamın içinden 1950 li yıllarda yaşayan gelenekselci dede tavırlı biri çıktı. pişmanım. çok iyi tanımadan ciddi bir işe girişme.

ben sevdiğim insanla birlikte yaşlanmak isterim, yaşlı bakmak değil.
40 lı yaşlara kadar her şey iyi gidecek ama ya sonrası?
çevrenize bir bakın 40 yaşında kadınlar, genç güzel bakımlı artık, eskidenmiş kadının erken çökmesi, herkeste dolgu, botoks, saç boyaları vs 30 yaşında bir kadınla 40 yaşındakini ayırt etmek imkansız, bir de 50 yaşındaki erkeklere bakın

sen kaçsın
karşındaki kişi kaç yaşında?

Kadinlar daha erken olgunlasiyo dogru, cektiklerimizden ve yedigimiz kaziklardan olsa gerek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…