- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.817
- 798
- Konu Sahibi cherrylady26
-
Kiz erkeklerde kadinlara laf atiyo haa utanmadan.. yok kilo slmislar yok gogusleri sarkmid poposu yokmus, salmis kendini vs vs.. kadinlar gibi dogursunlarda ordan oraya atom karinca gibi kosturabilcekler miydi :)ben sevdiğim insanla birlikte yaşlanmak isterim, yaşlı bakmak değil.
40 lı yaşlara kadar her şey iyi gidecek ama ya sonrası?
çevrenize bir bakın 40 yaşında kadınlar, genç güzel bakımlı artık, eskidenmiş kadının erken çökmesi, herkeste dolgu, botoks, saç boyaları vs 30 yaşında bir kadınla 40 yaşındakini ayırt etmek imkansız, bir de 50 yaşındaki erkeklere bakın
Kiz erkeklerde kadinlara laf atiyo haa utanmadan.. yok kilo slmislar yok gogusleri sarkmid poposu yokmus, salmis kendini vs vs.. kadinlar gibi dogursunlarda ordan oraya atom karinca gibi kosturabilcekler miydi :)
Vallaha ben evlenmeyeceğim hatçe bacı orasını kendüüü bilüüür ben dedim diyeceğimi rhaaaa yorumu görende kızı 20 yaşında zannedecek kız 30 merdiven dayamış:))))
Duygusuz duygu bacım adım hatmece alan olsa nasılda evlenirsin lafla pilav pişseVallaha ben evlenmeyeceğim hatçe bacı orasını kendüüü bilüüür ben dedim diyeceğimi r
Evettt o dis olayi kotu gercekten..ben sabah kalkar kalkmaz ikinci yaptigim istir dis fircalama..agizdaki o pis tat oluyo ya derhal gitmeli..hhaha sevsinler onları
şu an çalıştığım yerde en genç benim, diğerleri 45 civarı ve üstü, hatunların hepsi taş, işten çıkıyorlar spora, güzellik merkezine, fıstık gibiler, ama erkekler
ne yedin de o göbeği yaptın kardeşim, adam sandalyeyi masaya yaklaştıramıyor, e haliyle iki adım atınca cılk ter, bir de nefes nefese oyyyy,
ek olarak erkek milleti dişlerine bakmıyor belli bir yaştan sonra ya, fırçalatın şu heriflere dişlerini
27 ve 37 çok normal bence 10 yaşa kadar günümüzde normal. O yaşta işini gücünü oturtturmuş bazı şeyleri yaşayıp sindirmiş artık hayatı daha duyarlı ve dingin karşılayan bir erkek sevdiği kadını çok mutlu edebilir. Genç ve hayatını düzene koyamamış bir erkekle yaşayacagı sorunları yaşamaz boşa üzülmez
bende aynını düşünüyorum çünkü bende hayatımı düzene oturtmak istiyorum artık
Evettt o dis olayi kotu gercekten..ben sabah kalkar kalkmaz ikinci yaptigim istir dis fircalama..agizdaki o pis tat oluyo ya derhal gitmeli..
Eskidendi sanki kadinlarin kendilerini salmasi artik o kadar degil gibi.. hani dogum yapmis 5 sene sonra hala dogum kilosu diye ortada gezinenler vs... istisnalar vardir illa..birde evde durmakla calismak arasinda cok fark var.. calisan kadinlar daha cok bakabiliyo kendine malum butceside oluyo birde insan icine cikinca baska oluyo tabii..
yani levent gibi kalabalık bir yerde çalışıyorum her gün binlerce insan görüyorum, kiralık ofisteyim 100 tane de orda var, belli bir yaşın üstündeki erkeklerin tamamına yakını beyaz saçlı, sakallı, kel ve göbekli, bakımsız kadın onların onda biri kadar :)
40 dan sonra, yaşıt bir kadın ve erkekte bile erkek kadından çok daha yaşlı görünüyor
bende aynını düşünüyorum çünkü bende hayatımı düzene oturtmak istiyorum artık
Kız ben zaten evliyim hatmeceDuygusuz duygu bacım adım hatmece alan olsa nasılda evlenirsin lafla pilav pişse
Yani ben katiliyorum buna
Ben 30um, benim yasitim erkeklerde dahi evlenme dusunce hic yok hic hic hic. (en azindan benim etrafimdakilerde) Ben guvence seven bir insanim, onceden de zaten gonul islerinde cok ulzudum, o yuzden artik rahat, problemsiz ilerleyen iliski istiyorum. Yani evlenmeye hazir biriyle olmak istiyorum, cocluk cocukla ugrasmak istemiyorum ayni sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?