yaş farkı ?

Kiz erkeklerde kadinlara laf atiyo haa utanmadan.. yok kilo slmislar yok gogusleri sarkmid poposu yokmus, salmis kendini vs vs.. kadinlar gibi dogursunlarda ordan oraya atom karinca gibi kosturabilcekler miydi :)

37 yaşındaki bir erkeğin olgunluğu ile aynı yaştaki bir kadının olgunluğu arasında çok büyük fark var..
Ben olsam sorun etmezdim. Gayet de uyumlu olabilir. Adamın gözü gönlü kadına doymuştur zira:))

Kiz erkeklerde kadinlara laf atiyo haa utanmadan.. yok kilo slmislar yok gogusleri sarkmid poposu yokmus, salmis kendini vs vs.. kadinlar gibi dogursunlarda ordan oraya atom karinca gibi kosturabilcekler miydi :)

hhaha sevsinler onları
şu an çalıştığım yerde en genç benim, diğerleri 45 civarı ve üstü, hatunların hepsi taş, işten çıkıyorlar spora, güzellik merkezine, fıstık gibiler, ama erkekler
ne yedin de o göbeği yaptın kardeşim, adam sandalyeyi masaya yaklaştıramıyor, e haliyle iki adım atınca cılk ter, bir de nefes nefese oyyyy,
ek olarak erkek milleti dişlerine bakmıyor belli bir yaştan sonra ya, fırçalatın şu heriflere dişlerini

Bence olabilir ama kişiyi iyi değerlendirmek lazım böyle sadece yaş ile bir sey demek dogru degil
Olgun olması avantaj olabilir şuan ama 3-5 sene sonra aksam onda yatar uyursa gıcık olabilirsin
Yada sende enerji doluyken o hastalıklarla mücadele etmeye başlayabilir ay belim agrıyor
Hanım çok yuruduk dizim ağrıyor vs :)
Hakkında hayırlısı

Evettt o dis olayi kotu gercekten..ben sabah kalkar kalkmaz ikinci yaptigim istir dis fircalama..agizdaki o pis tat oluyo ya derhal gitmeli..

Eskidendi sanki kadinlarin kendilerini salmasi artik o kadar degil gibi.. hani dogum yapmis 5 sene sonra hala dogum kilosu diye ortada gezinenler vs... istisnalar vardir illa..birde evde durmakla calismak arasinda cok fark var.. calisan kadinlar daha cok bakabiliyo kendine malum butceside oluyo birde insan icine cikinca baska oluyo tabii..

Esimle 7 yas var aramızda. Çok hareketli ve konuşkan bi insandır. Hem fiziki olarak yaşını göstermez, hem de çok enerjik sanki hic yaslanmaz gibi yaşıtım olup sakin, sessiz, hareketsiz olsa daha anlamsiz olurdu bence.
Tamamen ruh yaşına bağlı

27 ve 37 çok normal bence 10 yaşa kadar günümüzde normal. O yaşta işini gücünü oturtturmuş bazı şeyleri yaşayıp sindirmiş artık hayatı daha duyarlı ve dingin karşılayan bir erkek sevdiği kadını çok mutlu edebilir. Genç ve hayatını düzene koyamamış bir erkekle yaşayacagı sorunları yaşamaz boşa üzülmez

bende aynını düşünüyorum çünkü bende hayatımı düzene oturtmak istiyorum artık

Eşimle çok mutlıyum hayatımız iyi ama bazen diyorum ki keske aramızda biraz yaş farkı olsaydı. O hayatını kurmuş olsaydı. Biz evlendiğimizde yeni işe başlamıştık ve o bile yoruyor insanı. Keske biraz çalışsaymışız, birikim yapsaymısız, hayatı görseymişiz. Evlenirken herşeyi düşünmek zorunda kalmak insanı zihnen yoruyor. Erkeğin büyük ve düzenli bi hayatı olması kadının hayatını kolaylaştırıyor. Seviyorsanız yaş farkı çok normal sorun etmeyin bence

yani levent gibi kalabalık bir yerde çalışıyorum her gün binlerce insan görüyorum, kiralık ofisteyim 100 tane de orda var, belli bir yaşın üstündeki erkeklerin tamamına yakını beyaz saçlı, sakallı, kel ve göbekli, bakımsız kadın onların onda biri kadar :)
40 dan sonra, yaşıt bir kadın ve erkekte bile erkek kadından çok daha yaşlı görünüyor

Aynen

Yani kadin erken coker vs eskidenmis, ben 30um yasitim erkekler gobekli, kel. Benim gram fazlam yok, beyaz sacim yok, bir giydigimi bir dah giymem, her gun parfum surerim vs kral gibi yasarim.

Ote yandan kafa kagidi yalan soylemiyor:) Yani adam 30 gorunumlu 40 olsa da, sonucta 40 almam yani

Yani ben katiliyorum buna

Ben 30um, benim yasitim erkeklerde dahi evlenme dusunce hic yok hic hic hic. (en azindan benim etrafimdakilerde) Ben guvence seven bir insanim, onceden de zaten gonul islerinde cok ulzudum, o yuzden artik rahat, problemsiz ilerleyen iliski istiyorum. Yani evlenmeye hazir biriyle olmak istiyorum, cocluk cocukla ugrasmak istemiyorum ayni sekilde.

Bende istiyorum
Ama piyasada öyle erkekler yooooooookkkkkkkkkkk

Ben varım esimle 10 yas var aramızda. 25 yaşında iken tanışmıştım. Adam benden hayat dolu ve dinç. Sıkıntımız yok. Ilerde ne olur bilinmez. Yaşıtımla evlenip de ayni sıkıntıları yasayabilirim

Sen 35 olunca tam kadınsılığın doruğunda o 45 olacak. 45 yaşta amca gibi duruyor bildiğin. Çok sportif, hoş görünümlü değilse kötü bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…