• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaş farkı ?

cherrylady26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
598
935
33
herkese merhaba,
eşiyle ,sevgilisiyle arasında 10 yaş olanlar ilişkiniz nasıl ?
genel olarak sorunlarınız neler
karşıma biri çıktı aramızda yaş farkı var ben 27 o 37 sizce olurmu ?

Olur hemde cok güzel olur.
Benimle esim arasında 5 yas var keske 10 olsaydi.Kadin daha cabuk yipraniyor bence.
Bide ben herseyi kafama takarim.
1 tüp bebek ve arkasindan ohss gecirdim.
Sonra normal ikiz hamile kaldim karnimda öldüler.
Sonra tüp bebek ve ikiz hamilelik ve simdi 2 kizim bir oglum var.
Ogretmenim ücretsiz izin yazdim ev , iş ve cocuklar saclarim beyazladi.
Oturup kalmasına bak.
Kisiligi nasil???
Kalbin onu görünce küt küt atiyomu???
Ailesi Nasıl? ??

ilk gördüğümde çok etkilendim o da aynı şekilde. bilemiyorum en azından bi oturup konusmayı düşünüyorum
Niye etkilenmesin canim 10 yas kucuk citir bulmus sonucta. Ben sahsen bir bayan olarak kendimden 10 yas buyuk birinden hoslanamazdim ama zevk meselesi. Bu islerin yuzde yuz yanlisi dogrusu yok. Yasi ne olursa olsun agzi laf yapan artist tipler yerine daha oturakli mantikli adamlara bakmak lazim.

Olur hemde cok güzel olur.
Benimle esim arasında 5 yas var keske 10 olsaydi.Kadin daha cabuk yipraniyor bence.
Bide ben herseyi kafama takarim.
1 tüp bebek ve arkasindan ohss gecirdim.
Sonra normal ikiz hamile kaldim karnimda öldüler.
Sonra tüp bebek ve ikiz hamilelik ve simdi 2 kizim bir oglum var.
Ogretmenim ücretsiz izin yazdim ev , iş ve cocuklar saclarim beyazladi.
Oturup kalmasına bak.
Kisiligi nasil???
Kalbin onu görünce küt küt atiyomu???
Ailesi Nasıl? ??

öncelikle çok geçmiş olsun,umarım şimdii daha iyisinizdir .
cevabınız için çok teşekkürler, kişiliği hakkında bir fikrim yok oturup konusmadık annesi çok iyi bir insana benziyor
ben ilk gördüğümde çok etkilendim o da benden çok etkilenmiş tanışmak istiyor
en azından oturup bi kahve içeyim diyorum

herkese merhaba,
eşiyle ,sevgilisiyle arasında 10 yaş olanlar ilişkiniz nasıl ?
genel olarak sorunlarınız neler
karşıma biri çıktı aramızda yaş farkı var ben 27 o 37 sizce olurmu ?
Yaşı 37 olur kafa yapısı 27... anlaşmanıza bağlı, buradan kimse geleceği göremez. Benim annemle babam arasında 20 yaş vardı. Babam daha eğlenceli çocuk ruhluydu. Aralarındaki fark belli bile olmuyordu fiziksel olarak da. Buradakilerin yaşadıklarını dinle ama bu kararını birebir etkilemesin bence. Benim eşimle aramda 6 yaş var. O bile bazen Of ne yaşlı kafası yaşattın dedirtebiliyor.

Niye etkilenmesin canim 10 yas kucuk citir bulmus sonucta. Ben sahsen bir bayan olarak kendimden 10 yas buyuk birinden hoslanamazdim ama zevk meselesi. Bu islerin yuzde yuz yanlisi dogrusu yok. Yasi ne olursa olsun agzi laf yapan artist tipler yerine daha oturakli mantikli adamlara bakmak lazim.

son cümlenize çok katılıyorum :)))))

öncelikle çok geçmiş olsun,umarım şimdii daha iyisinizdir .
cevabınız için çok teşekkürler, kişiliği hakkında bir fikrim yok oturup konusmadık annesi çok iyi bir insana benziyor
ben ilk gördüğümde çok etkilendim o da benden çok etkilenmiş tanışmak istiyor
en azından oturup bi kahve içeyim diyorum
37 yasina kadar neden evlenmedigi hakkinda bilgin var mi peki?

genelleme yapmak istemiyorum ama kadınlar erkeklerden daha önce olgunlaşıyorlar. ve tanıdıgım çoğu yaşıtım bana göre çocukca hareket ediyor. dediğim gibi genelleme yapmak istemiyorum ama tespitim bu yönde
Konu sahibinin tespiti uye misafirlere gore daha aklibasinda geldi bence sormayin kimseye ...icinizden nasil geliyorsa oyle davranin yoksa ben diye baslayan hikayeler de son bulur ....ben 10 yas buyuk biriyle evlendim neler cektim demeye baslarlar..

Erkeğin olgun olması iyidir hem Doğumdan sonra falan bayan çok yıpranıyor adam genç duruyor kadında çok yaşlı gibi gözükeni bile var
Erkek olgunsa...
Daha düzgün kararlar alır tabikide kişilikle alakalı ama insanlar yaş alınca düşüncelerde rayına oturur
Hem sonuçta Bihter ziyagil gibi çok farkı da Yok arada....görende seni 20 sanacak 27 yaşında olgun bir kadınsın
O da 37 birbirinizi tamamlarsınız:halay:

Back
X