- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.353
- 248
Gözüme hoş gelmiyor, cevremde sevdiğim biri olsa görüşeceğiz ve yine ben aynı şekilde sevmeye devam edeceğim tabii ki ama sevmiyorum işte. Suç değil ya.
Niye ama annlayamadım gerçektenGözüme hoş gelmiyor, cevremde sevdiğim biri olsa görüşeceğiz ve yine ben aynı şekilde sevmeye devam edeceğim tabii ki ama sevmiyorum işte. Suç değil ya.
Aynen bir de Cem Yılmaz komik adam sanırım çekici geliyor o da ama o bile gösterilerinde bu konuya değiniyor yani komik bir sekildeDeğil tabiki şekerim :) mesela bende cem yılmaz ve serenayı görünce bir rahatsız oluyordum yani onlarinda arasında yaş farkı vardı malum
Nasıl bir duygu peki bu kadar yaş farkı olan bir çiftin çocuğu olmak? Anlaşamama vs durumlarını saymazsak
Adamın salmasına şaşırdım valla gencecik karısı var aksine daha çok kendine bakmasi gerekir ki karım beni beğensin çekici bulsun yaş farkı çok belli olmasın diye
Birincisi abi, kardeş gibi duran çiftler gözüme hoş gelmiyor. Ikincisi ve en önemlisi kadın kendinden 3 yaş küçük biri ile bile evlenince elalem ne der, kocamın gözü kayar mı vs diye düşünürken, erkeğin 15-20 yaş fazla olmasının toplumca kabul görmesi sınırımı bozuyor, çifte standartları sevmiyorum. Neyse ki yok dedim sadece olursa da bir şey değişmez ama olmadığı için iyiyim böyle dedimNiye ama annlayamadım gerçekten
Anladım. Söylediğiniz iki şeyde de haklısınızBirincisi abi, kardeş gibi duran çiftler gözüme hoş gelmiyor. Ikincisi ve en önemlisi kadın kendinden 3 yaş küçük biri ile bile evlenince elalem ne der, kocamın gözü kayar mı vs diye düşünürken, erkeğin 15-20 yaş fazla olmasının toplumca kabul görmesi sınırımı bozuyor, çifte standartları sevmiyorum. Neyse ki yok dedim sadece olursa da bir şey değişmez ama olmadığı için iyiyim böyle dedim
Birincisi abi, kardeş gibi duran çiftler gözüme hoş gelmiyor. Ikincisi ve en önemlisi kadın kendinden 3 yaş küçük biri ile bile evlenince elalem ne der, kocamın gözü kayar mı vs diye düşünürken, erkeğin 15-20 yaş fazla olmasının toplumca kabul görmesi sınırımı bozuyor, çifte standartları sevmiyorum. Neyse ki yok dedim sadece olursa da bir şey değişmez ama olmadığı için iyiyim böyle dedim
+9 yaş var ve İyi ki diyorum o benim hayat, oyun, eğlence arkadaşım aynı zamanda dostum, eşim yani tamamen ruhların anlaşması önemli 20 yaş biraz fazla ama ne yalan söyleyeyim
Aynen ya:)) bizim aileden gelen bir şey sanırım.. kardeşimin eşi 5 yaş büyük kardeşimden bize ilk baş çok garip gelmişti emin mısın vs demiştim şaka gibi. 10 yıllık da evliler çok da iyi anlaşırlar. Ama 20 yaş çok sadece bugünü düşünme benceBi "neyse ki" sözü için sana ne çok açıklama yaptırdık yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?