Yaş farkı

Gözüme hoş gelmiyor, cevremde sevdiğim biri olsa görüşeceğiz ve yine ben aynı şekilde sevmeye devam edeceğim tabii ki ama sevmiyorum işte. Suç değil ya.

Değil tabiki şekerim :) mesela bende cem yılmaz ve serenayı görünce bir rahatsız oluyordum yani onlarinda arasında yaş farkı vardı malum

Gözüme hoş gelmiyor, cevremde sevdiğim biri olsa görüşeceğiz ve yine ben aynı şekilde sevmeye devam edeceğim tabii ki ama sevmiyorum işte. Suç değil ya.
Niye ama annlayamadım gerçekten

Değil tabiki şekerim :) mesela bende cem yılmaz ve serenayı görünce bir rahatsız oluyordum yani onlarinda arasında yaş farkı vardı malum
Aynen bir de Cem Yılmaz komik adam sanırım çekici geliyor o da ama o bile gösterilerinde bu konuya değiniyor yani komik bir sekilde

Nasıl bir duygu peki bu kadar yaş farkı olan bir çiftin çocuğu olmak? Anlaşamama vs durumlarını saymazsak

Kendi aralarında anlaşamadıklarının çocukluğumdan beri farkındaydım. Çünkü arkadaşlarımın anne babalarını gözlemlediğimde benim annem babam değişik geliyordu. Ama bundan bağımsız olarak anne ve baba olarak ellerinden geleni yaptılar, bana fazla yansıtmamaya çalıştılar kendi huzursuzluklarını. Mutsuz bir çocuk değildim yani.

Adamın salmasına şaşırdım valla gencecik karısı var aksine daha çok kendine bakmasi gerekir ki karım beni beğensin çekici bulsun yaş farkı çok belli olmasın diye

Kendisinin yaşlanırken eşinin güzelleştiğini görmek adamda kompleks yaptı bize göre, aslında genç kadınla evli olmanın verdiği duygusal yükle başa çıkamadı. Erkekler kendilerinde daha iyi durumda olan kadınları genelde taşıyamıyor para olsun kariyer olsun güzellik gençlik olsun..

Ben iki kez düşünürdüm 15+ yaş farkı için.

Niye ama annlayamadım gerçekten
Birincisi abi, kardeş gibi duran çiftler gözüme hoş gelmiyor. Ikincisi ve en önemlisi kadın kendinden 3 yaş küçük biri ile bile evlenince elalem ne der, kocamın gözü kayar mı vs diye düşünürken, erkeğin 15-20 yaş fazla olmasının toplumca kabul görmesi sınırımı bozuyor, çifte standartları sevmiyorum. Neyse ki yok dedim sadece olursa da bir şey değişmez ama olmadığı için iyiyim böyle dedim

Anladım. Söylediğiniz iki şeyde de haklısınız

+9 yaş var ve İyi ki diyorum o benim hayat, oyun, eğlence arkadaşım aynı zamanda dostum, eşim yani tamamen ruhların anlaşması önemli 20 yaş biraz fazla ama ne yalan söyleyeyim

Bi "neyse ki" sözü için sana ne çok açıklama yaptırdık yalnız

+9 yaş var ve İyi ki diyorum o benim hayat, oyun, eğlence arkadaşım aynı zamanda dostum, eşim yani tamamen ruhların anlaşması önemli 20 yaş biraz fazla ama ne yalan söyleyeyim

9 yaş da normal ya

Bi "neyse ki" sözü için sana ne çok açıklama yaptırdık yalnız
Aynen ya:)) bizim aileden gelen bir şey sanırım.. kardeşimin eşi 5 yaş büyük kardeşimden bize ilk baş çok garip gelmişti emin mısın vs demiştim şaka gibi. 10 yıllık da evliler çok da iyi anlaşırlar. Ama 20 yaş çok sadece bugünü düşünme bence

kız kalitesiz ise kendi hayatını kurtarmak için oluyor genelde bu tür evlilikler . 10 yaş neyse 10 yaştan sonra fazla bence yani günümüz için hiç uygun değil

Bu kadar yas farki bence fazla. Uyumu yakalamak da belli bir asamadan sonra zor olmali.

kendimi düşündüm ben 25 yaşındayım yanimda 45 yasindakki bir adamla bilemedim cokta normal degil bence nerdeyse babayla aynı yas damat hic hos degil

En fazla 10 iyi bence
Simdi guzel gorunuyo lay lay lom ama ilerde cok sorun cikar
Teyzemle kocasi 20 yas bildigin kedi kopek gibiler

Yakın bir arkadaşımın sevgilisi ondan 15 yaş büyük. Ne yazık ki onları görünce gözlerimden pembe kalpler fışkırmıyor..

20 yaş çok fazla jenerasyon farkı olur .En fazla 8 yaş aralığı ki o bile fazla bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…