Çevremde kendinden 12 yaş büyük bir adamla evlenen biri var belli bir zaman çok mutlulardı fakat daha sonra geçimsizlik başladı ve boşandılar.. Benim şahsi fikrim de 15 ve fazlası yaş farkı yürütülebilir gibi gelmiyor.. Uzun uzun anlatmaya da gerek yok bence ama her yaşın ayrı güzelliği var ve zamanında yaşamak isteriz.. Benim için o güzelliğin tam zamanıyken eşim için iş işten geçeli 15 yıl olmasıEşiyle yada sevgilisiyle arasında 15+ yaş farkı olup mutlu olan var mı? Merak ettim, ilişkide ki uyumunuz nasıl, yazarsanız sevinirim
Yaşıtınız birini bulun benceEşiyle yada sevgilisiyle arasında 15+ yaş farkı olup mutlu olan var mı? Merak ettim, ilişkide ki uyumunuz nasıl, yazarsanız sevinirim
Yaşlandıkça enerji gider ya..sende 55 ol göreceğizNeden kaçıyordu ki adam 55 yaşında oluyor bu durumda ve cinsellikten kaçılacak bir yaş mı 55 bilemedim
Yaşlar kaç?9 yaş da normal ya
Yaşlandıkça enerji gider ya..sende 55 ol göreceğizyani haftada 1 olmaz da ayda 1 olur,2ayda 1 olur..
Bu arada 15 yaş fark olmaz bence..ama birazda erkeğe bağlı.mesela arkadaşımla eşi arasında 13 yaş var.arkadaşım 25 ,eşi de 38 yaşında evlendiler. 15 yıl oldu.şimdi adam 53 yaşında ama genetik mi nedir bilmiyorum ,adam hiç yaşını göstermiyor.şimdi görsem 40 falan derim. .cinsel hayatlarını bilemem
Var ben :) eşim 39 ben 25 yaşındayım soruları alayım?
Çok fazla bence en fazla 10 yaş olabilir daha yukarısı aşırı riskli geliyor bana ama tabi karşındaki insan nasıl o da önemli yani genç ruhlu yaşına ragmen uyum saglayan biri mi. yinede bana mantıklı gelmiyor ya jenerasyon farkı var kafa olarak illaki uyuşmayan bişeyler olabilir. evlilik öncesi çok iyi uyumlu görünse bile bana korkutucu geliyor ya erkekler evlendikten sonra büyük çogunlugu degişiyor başta çok iyi olan şeyler sonradan öyle olmayabilir bu beni korkuturdu bu kadar yaş farkını göze alıp evlilik yada ilişki düşünemezdim ama herkesin kendi tercihi. Yinede düşünsene en verimli zamanlarında karşında orta yaşı geçmiş birisi olacak bana hiç çekici gelmiyor böyle şeylerEşiyle yada sevgilisiyle arasında 15+ yaş farkı olup mutlu olan var mı? Merak ettim, ilişkide ki uyumunuz nasıl, yazarsanız sevinirim
Kimse de sormamış. Siz mi +15 siniz sevgiliniz mi? Bence jenerasyon önemli. Bir de ben kadayıf sevmem o yüzden no
olgunluk dışında her açıdan dezavantajNasıl gidiyor evlilik? Şu şu açıdan avantaj şu şu açıdan da dezavantaj dediginiz neler var?
olgunluk dışında her açıdan dezavantaj
O zaman yanlış yerdesiniz.Ben evliyim :) sohbet olsun diye açmıştım birde kadayıf derken? O kısmı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?