Yaş farkı

Eşiyle yada sevgilisiyle arasında 15+ yaş farkı olup mutlu olan var mı? Merak ettim, ilişkide ki uyumunuz nasıl, yazarsanız sevinirim
Çevremde kendinden 12 yaş büyük bir adamla evlenen biri var belli bir zaman çok mutlulardı fakat daha sonra geçimsizlik başladı ve boşandılar.. Benim şahsi fikrim de 15 ve fazlası yaş farkı yürütülebilir gibi gelmiyor.. Uzun uzun anlatmaya da gerek yok bence ama her yaşın ayrı güzelliği var ve zamanında yaşamak isteriz.. Benim için o güzelliğin tam zamanıyken eşim için iş işten geçeli 15 yıl olması .. İnsanın içi bayılır, hayattan zevk alamaz ve dahası...

Yani sorunuzda uyumdan bahsetmişsiniz ama bence arada uyum falan olması mümkün değil.. Benim ablamla annem arasında 20 yaş var biri ablam biri annem artık siz düşünün gerisini..

Yaklaşık yirmi yaş büyük biri oldu bir zamanlar hayatımda maalesef. Aranızdaki saçma sapan diyaloglar bir yana da cafe v.s. gibi bir yere gittiğinizde insanların "herif ya paralı ya da kız sığınmış buna ya da beyinsiz" der gibi bakışları falan canınızı sıkıyor, ayrıca haklılar, ben olsam ben de öyle düşünürüm. Bence büyük hata-iki taraf içinde- ve kendi çocuğum olsaydı onay vermezdim. Şu an kırk yaşındayım ve asla kendimi altmış yaşında bir kocayla hayâl edemiyorum. Bir de gençlere cazip gelen "el üstünde tutulma" yani olgun taraf toy tarafı hep idare edecek, elinden kaçırmamak için nazlandıracak, şımartacak falan filan, e ama yıllar geçtikçe de siz onun bakıcısı olacaksınız, bu kaçınılmaz bir şey, bir yandan kendi rahatsızlıklarınız, bir yandan onun katlanmış hastalıkları.... Zor....

Sahsen hic sicak bakmam.. Bence maksimum
+3 ya da -3 olmali.
Su asamada normal gozukse de karsi tarafin yasi daha da ilerlediginde hem fiziksel olarak, hem enerjisel olarak sorunlar cikmaya baslayacaktir.
Esim benden 6 ay kucuk. Keske 2-3 yas daha kucuk olsaydi.. Belki ozaman bana daha iyi ayak uydurabilirdi

Eşimle aramızda 11 yaş fark var bu zamana kadar bir sorun çıkmadı.Bence mesela 25-40 yaş olanlarda ki yaş farkı çoksorun olmaz çok ama 35-50 yaş sorun olabilir

Bu çok değişken bir konu. 20-35 sorun olabilir ama 35-50 sorun olmayabilir. 40-55 sorun olmaz, 18- 33 sorun olur.

yaş sadece kimlikte yazan rakamdır. ilişkide etken, belirleyici faktör olmaz.
çevrenin bakışı zorluyor genellikle. erkek için hava hoşta kadın için yıpratıcı oluyor biraz. bi arkadaşım çok zorlanmıştı sevgilisinin arkadaşlarına kendini kabullendirmekte.

Neden kaçıyordu ki adam 55 yaşında oluyor bu durumda ve cinsellikten kaçılacak bir yaş mı 55 bilemedim
Yaşlandıkça enerji gider ya..sende 55 ol göreceğizyani haftada 1 olmaz da ayda 1 olur,2ayda 1 olur..
Bu arada 15 yaş fark olmaz bence..ama birazda erkeğe bağlı.mesela arkadaşımla eşi arasında 13 yaş var.arkadaşım 25 ,eşi de 38 yaşında evlendiler. 15 yıl oldu.şimdi adam 53 yaşında ama genetik mi nedir bilmiyorum ,adam hiç yaşını göstermiyor.şimdi görsem 40 falan derim. .cinsel hayatlarını bilemem

Olaya cinsellik açısından bakıyoruz ama libidonun yaşla ilgisi o kadar fazla mı acaba? Mesela adam 30 yaşında ama isteksiz olabiliyor ve çok örnek var böyle, yada 55 yaşında bir adam hala istekli ve libidosu yüksekte olabiliyor, cinsel performans illa düşecek diye birşey yok bence tabiki bi 20 yaşındaki gibi olmaz ama istekli ve heyecanlı biri bunu 60 yaşına kadar rahat koruyabilir gibi geliyor bana, kadinlar da bu tarz sorunlar daha çok oluyor benim bildiğim isteksiz taraf daha çok kadın oluyor

Kimse de sormamış. Siz mi +15 siniz sevgiliniz mi? Bence jenerasyon önemli. Bir de ben kadayıf sevmem o yüzden no

Eşiyle yada sevgilisiyle arasında 15+ yaş farkı olup mutlu olan var mı? Merak ettim, ilişkide ki uyumunuz nasıl, yazarsanız sevinirim
Çok fazla bence en fazla 10 yaş olabilir daha yukarısı aşırı riskli geliyor bana ama tabi karşındaki insan nasıl o da önemli yani genç ruhlu yaşına ragmen uyum saglayan biri mi. yinede bana mantıklı gelmiyor ya jenerasyon farkı var kafa olarak illaki uyuşmayan bişeyler olabilir. evlilik öncesi çok iyi uyumlu görünse bile bana korkutucu geliyor ya erkekler evlendikten sonra büyük çogunlugu degişiyor başta çok iyi olan şeyler sonradan öyle olmayabilir bu beni korkuturdu bu kadar yaş farkını göze alıp evlilik yada ilişki düşünemezdim ama herkesin kendi tercihi. Yinede düşünsene en verimli zamanlarında karşında orta yaşı geçmiş birisi olacak bana hiç çekici gelmiyor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…