Yaş farkı

15 yaş ve üzeri çok çok fazla. Şimdi sorun olmasa yarın öbür gün dünyanın sorunu çıkar ortaya. Herkes kendi yasına göre biriyle evlenmeli

Bence olabilir ya ben 24 yasindayim 35 yasinda bir adamla flört ediyorum. Ama beklentilerimiz uyuyor, evlilik coluk cocuga karısma hayalleri yok oturmuş bir düzeni var gel/gitleri yok evcimen ben gibi fiziği düzgün. Ama cinsel acidan ne olur bilmiyorum. Veya bundan 5 yil sonra aynı tutkusu olur mu iyi düsünmek lazım. 25-30 yasinda olup göbeği salmış bir erkektense onu tercih ederim. Bence fiziği düzgün ve bakimliysa düşünülebilir

Nişanlımla aramda 10 yaş var tabiki zaman zaman jenerasyon farkından sorun çıkabiliyor ama bu sorun yüzünden bırakır mıyım asla bırakmam çünkü diğer özellikleri o kadar bana uyuyor ki gözüm görmüyor bu durumu.
Ancak yine de nişanlımla 15+ yaş farkı olsaydı bir durup düşünürdüm yapamazdım sanırım çok fazla

Sevgilim 30 ben 39 yaşındayım 6 yıldır beraberiz ama bilmem nereye kadar gider evlenmeye niyeti yok ayrılmaya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…