Yaş farkı

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Eşiyle yada sevgilisiyle arasında 15+ yaş farkı olup mutlu olan var mı? Merak ettim, ilişkide ki uyumunuz nasıl, yazarsanız sevinirim

Neyse ki etrafımda öyle çift yok ama mutlu olan da vardır sanırım. Bence çok çok fazla bir fark ama yaşadığınızı siz bilirsinuz

Neden neyseki böyle bir çift görmek istemiyorsunuz sanırım

Neden kaçıyordu ki adam 55 yaşında oluyor bu durumda ve cinsellikten kaçılacak bir yaş mı 55 bilemedim

Bu yapıyla alakalı benim eşim ve ben yaslarimiz cok yakın ama adamın ruhu ölü gibi.
Bazen bizden 10 yas buyuk kişileri görüyorum diyelim ki kadin 36 adam 46 çok güzel anlaşıp espriler yapıp birbirlerinin gözlerinin içine bakabiliyorlar.

Gibi gibi...

Nasıl bir duygu peki bu kadar yaş farkı olan bir çiftin çocuğu olmak? Anlaşamama vs durumlarını saymazsak

Sizin yaşlarınız kaç acaba merak ettim

Neden neyseki böyle bir çift görmek istemiyorsunuz sanırım
Herkesin kendi bileceği iş ama görmek de hoşuma gitmiyor pek doğruya doğru. Önyargı da diyebilirsiniz ama sevmiyorum işte. Belki yaş farkı konusu cinsiyetten bağımsız normal hale gelirse-olması gereken gibi- gözüme batmaz.

Neden kaçıyordu ki adam 55 yaşında oluyor bu durumda ve cinsellikten kaçılacak bir yaş mı 55 bilemedim

Kadın 25 adam 45 ti evlendiklerinde, adam evlenince kendini saldı kilo aldı şeker problemi çıktı benden geçti bu işler modunda takılmaya başladı arkadaşım da şarap misali güzelleşti, hep kıpır kıpırdı velhasıl onlar da böyle gelişti. 55 yaşta 35 teki gibi aktif de olamiyorlar sonuçta çok da cazip bi yaş değil

Adamın salmasına şaşırdım valla gencecik karısı var aksine daha çok kendine bakmasi gerekir ki karım beni beğensin çekici bulsun yaş farkı çok belli olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…