Yaş farkı

Luteb1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
133
Puanlar
33
Öncelikle herkese merhabalar. Görüştüğüm bir adam var henüz sevgili değiliz flört diyelim buna. Benden 7 yaş büyük (ben 28 o 35) sizce bu yaş farkı fazla mı? Ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle herkese merhabalar. Görüştüğüm bir adam var henüz sevgili değiliz flört diyelim buna. Benden 7 yaş büyük (ben 28 o 35) sizce bu yaş farkı fazla mı? Ne düşünüyorsunuz?
Merhaba, bence 7 yaş çok normal. Hele 28-35 ken.

Cokta sorun edilecek fark yok kafalariniz uyusuyorsa kesinlikle dert etmeyin derim

7 yaş büyük bir yaş farkı değil. Siz 30 olduğunuzda yaş farkının hiç bir önemi kalmayacak

10 yaşa kadar normal benim eski aşklarım benden ufaktı neden bilmem.büyük erkekleri çekici bulamadım.

10 yaşa kadar normal benim eski aşklarım benden ufaktı neden bilmem.büyük erkekleri çekici bulamadım.
Ben de büyük erkekleri çekici bulmuyorum ama tip olarak yaşını göstermiyor sanırım bu yüzden hoşlandım

Erkekler daha geç olgunlaşır derler bnce 7 yaş çok fazlada değil

Benimde eşimle aramda 7 yaş var. Kafanız uyuyorsa sikinti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…